• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

şöyle sorayım... izmire gelir gelmez tartıldın mı? hangi gün geldın kaç çıktın? şu an izmirdeki tartında 84 çıktın demi?

çarşamba geldim 84,5 civarı çıktım o akşam hatta 85i buluyordu. bu sabahta tartıldım 84 çıktım birde adet olma haftam vucudumda şiş bi çıktım 83,5 bi çıktım 84 bende 84ü baz aldım.

chentiq canım hoş gelmişsin... başın sağolsun...

Sağ ol meltemim..

Hemen takıma gelmişsin yazmışsın. Çok duygulandırdın beni sağ olasın. Yalnız yanlış anlaşılma olmuş olabilir diye belirteyim. Sen gelip yardım elini uzatmadan önce Püsküüte soralım yazılmış. Senden sonra değil. Takımdakiler sadece onun adını duydular, tam olarak ne yapıp yapmadığını bilmediklerinden, başıboş kalma psikolojisiyle o şekilde hareket etmişler. Sen o teklifi yapıp, aranızda yardımcı daha seçilmemiş yazınca da, önerilerde bulunmuşlar kimi seçelim nasıl yapalım diye. Yoksa kaale alınmamakla ilgili bir durum yok. Olamaz da.. Zaten yardım etmeye de, yardım almaya da çok hevesli bir grubuz. Sana ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Excel tablosu işini halletmişsiniz. Ama gönlüm takımı cuma günü yalnız bırakmaya el vermedi..

Sağ ol meltemim..

Hemen takıma gelmişsin yazmışsın. Çok duygulandırdın beni sağ olasın. Yalnız yanlış anlaşılma olmuş olabilir diye belirteyim. Sen gelip yardım elini uzatmadan önce Püsküüte soralım yazılmış. Senden sonra değil. Takımdakiler sadece onun adını duydular, tam olarak ne yapıp yapmadığını bilmediklerinden, başıboş kalma psikolojisiyle o şekilde hareket etmişler. Sen o teklifi yapıp, aranızda yardımcı daha seçilmemiş yazınca da, önerilerde bulunmuşlar kimi seçelim nasıl yapalım diye. Yoksa kaale alınmamakla ilgili bir durum yok. Olamaz da.. Zaten yardım etmeye de, yardım almaya da çok hevesli bir grubuz. Sana ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Excel tablosu işini halletmişsiniz. Ama gönlüm takımı cuma günü yalnız bırakmaya el vermedi..

seninle gurur duyuyoruz chentiq.. hele o gelemeyeceğini haber vermen beni çok duygulandırmıştı. gerçekten güzel bir takımla bu yolculuğumda olduğum için okadar mutluyum ki..

$yoklama.jpg

umarım hata yapmamışımdır.
melindanın sınavları bugün bitiyor.
hafta sonu ve pazartesi sana uzulmekten motivasyonumuz çok bozuldu. ama salı günü toparladık. silkelendik kendimize geldik.
ben pazartesi haftalık menünleri yayınladım. 8 üzerinden yıldız verdim. 40 yıldızın altındakilere sura ödev verdi. içtiğimzi bikti çaylarını günlük yayınlama önerisi getirdi. biraz devam ettik arada kaynadı.. :33:

kübra salı günü spor listesini paylaştı. dökülüyoruz :) :44:
çarşamba günü kendine yapılacaklar listesi yazdım motivasyon olsun diye. bir kaç arkadaş bana katıldı. günlük yaptıklarımızı belirttik. hala devam ediyoruz.

innuk'un dedesi beyin kanaması geçirdi :( kendiside çarşamba günü hasta oldu. sanırım üzüntüden çok az yedi ve kilo verdi..
JUJU pazartesi ve cuma günü bize göz kulak oldu.

paylaşım alanındaki oylamayı görüp takıma sundum bugün. takım evet dedi. paylaşım alanına ekleyebilirsin 6 evet geldiği için takımlardan püsküt oylamayı sonuçlandırdı ama oylamaya katılmayan takımlara ceza geleceğini önceden yazmıştı.

durum bundan ibaret.. bizi düşünüp cuma günü geldiğin için teşekkür ederiz...

Son düzenleme:
kimse yok... takıma bir kaç kişi daha ekleyeyim ben iyisimi..

kimse yok... takıma bir kaç kişi daha ekleyeyim ben iyisimi..

ben burdayım.. ama 1 kişi daha eklesen 7 kişi oluruz eskisi gibi :D çok kilo verecek kişi olursa ortalamamız artar :33:
benim gibi dalgalı grafiği olan biri olmasın da :52: 2 adım ileri 1 adım geri hayırlısı...:53:

Son düzenleme:
ben burdayım.. ama 1 kişi daha eklesen 7 kişi oluruz eskisi gibi :D çok kilo verecek kişi olursa ortalamamız artar :33:
benim gibi dalgalı grafiği olan biri olmasın da :52: 2 adım ileri 1 adım geri hayırlısı...:53:

bu sistem neden çalışmıyor bengi? yanlış kişilere mi verdim yanlış görevleri

takıma yeni birilerinin gelmesi bence de iyi olur, biraz kalabalık oluruz , daha çok paylaşım, daha çok hareket olur..

bu sistem neden çalışmıyor bengi? yanlış kişilere mi verdim yanlış görevleri

chentiqim sorunu bende üzerime alındım, kendi fikrimce cevaplayayım, şimdi buradaki arkadaşların herbirinin buraya vakit ayırma süreleri farklı, bengi ile ben işyerinde pc başında olduğumuz için bu saatlerde burada olabiliyoruz, gerçi bende sorumluluğumu tam hakkıyla yerine getirmedim orası ayrı:(( ama diğer arkadaşlar öğrenci ve sürekli şehir değiştirme halindeler bu yüzden olabilir mi?

chentiqim sorunu bende üzerime alındım, kendi fikrimce cevaplayayım, şimdi buradaki arkadaşların herbirinin buraya vakit ayırma süreleri farklı, bengi ile ben işyerinde pc başında olduğumuz için bu saatlerde burada olabiliyoruz, gerçi bende sorumluluğumu tam hakkıyla yerine getirmedim orası ayrı:(( ama diğer arkadaşlar öğrenci ve sürekli şehir değiştirme halindeler bu yüzden olabilir mi?
Kübranın tespitlerine katılıyorum.. Simdi benim boş vakit bulma oranım ile herkesinki aynı degil ki.. Yalnız yasıyorum.. Ofisdeki isler bazen çok yogun olsada dışarıda isim sık sık çıksada yinede boş vaktim var.. En azından evde boş vaktim var.. Ayrıca telefonumu çok faal kullanıyorum.. Ve ınsanda siteye girebiliyorum.. Ama iste aynı değiliz hepimiz..Buda çok normal
bence... Sistem yinede işliyor..
ama şuda var ben topiğe fazla giriyorum ama kilom çok az değişiyor..

Son düzenleme:
28 haziran yapılacaklar
2 litre su içilecek
2 bardak yeşil çay içilecek
geri kalan vakitlerde tembellik yapılacak:))) !!!
bugün izin veriyorum kendime

Kübranın tespitlerine katılıyorum.. Simdi benim boş vakit bulma oranım ile herkesinki aynı degil ki.. Yalnız yasıyorum.. Ofisdeki isler bazen çok yogun olsada dışarıda isim sık sık çıksada yinede boş vaktim var.. En azından evde boş vaktim var.. Ayrıca telefonumu çok faal kullanıyorum.. Ve ınsanda siteye girebiliyorum.. Ama iste aynı değiliz hepimiz..Buda çok normal
bence... Sistem yinede işliyor..
ama şuda var ben topiğe fazla giriyorum ama kilom çok az değişiyor..

evet bengi ya, bu kadar zamandır mücadele ediyorsun, buna rağmen verdiğin kilo çok az... demek ki gayet normal bir kilon var:))
merak ediyorum seni hakikaten:))

28 haziran yapılacaklar
2 litre su içilecek
2 bardak yeşil çay içilecek
geri kalan vakitlerde tembellik yapılacak:))) !!!
bugün izin veriyorum kendime

off kübra ya ben bugün yapılacaklar listesini yazmıştım ama kendimi öyle bıkkın hissediyorum ki anlatamam. yogaya da gitmeyeceğim..
saat 6 olsun kendimi eve atacağım ve çıkmayacağım. gram enerjim yok hiç bir şey yapmak istemiyorum...
tükenmişlik sendromunun mini halini yaşıyor gibiyim...

off kübra ya ben bugün yapılacaklar listesini yazmıştım ama kendimi öyle bıkkın hissediyorum ki anlatamam. yogaya da gitmeyeceğim..
saat 6 olsun kendimi eve atacağım ve çıkmayacağım. gram enerjim yok hiç bir şey yapmak istemiyorum...
tükenmişlik sendromunun mini halini yaşıyor gibiyim...

aynı şeyleri bende hissediyorum şuanda, tek istediğim eve gidip üstümdekileri çıkarmak ayaklarımı uzatıp tv izlemek...:)) arada buna da ihtiyacımız var ama değil mi? sıkma canını sende bugün tembellik yapabilirsin:))

evet bengi ya, bu kadar zamandır mücadele ediyorsun, buna rağmen verdiğin kilo çok az... demek ki gayet normal bir kilon var:))
merak ediyorum seni hakikaten:))
çok fazlada mücadele etmiyorum ya çok fazla arada kaçamak yapıyorum. ve kaçamak yaptığım zaten öyle 1-2 değil 10-15 götürüyorum... bünyem diyet yapmaktan çok sıkıldı. yemeklerim çok sağlıklı ama abur cubur bağımlısı oldum...
kilom normal şişman değilim. sadece biraz kalınım daha ince olmaya çalışıyorum.. kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum.. lise hayatımdaki kiloma dönmeye çalışıyroum ama yaşım 30 tabi zor oluyor. (hoş 30 gibi durmasamda...)
daha önce ölçülerimi yazmıştım. hayal etmen için tekrar hatırlatıyorum.. 168 boyundayım.
87 (diyetle beraber göğüslerim küçüldü)-68-98
ayrıca çok komiktir sabah ölçülerim ile akşam ölçülerim tutmuyor. gün içinde çok şişiyorum..
belim 66 olsun kaçam 96 yeter ama olmuyor işte neremden kilo veriyorum belli değil. kilo alınca göbeğim şişiyor önce.. ilk gidende göbek oluyor. ama belimde simitlerim var ve basenim.. işte böyle.

Son düzenleme:
çok fazlada mücadele etmiyorum ya çok fazla arada kaçamak yapıyorum. ve kaçamak yaptığım zaten öyle 1-2 değil 10-15 götürüyorum... bünyem diyet yapmaktan çok sıkıldı. yemeklerim çok sağlıklı ama abur cubur bağımlısı oldum...
kilom normal şişman değilim. sadece biraz kalınım daha ince olmaya çalışıyorum.. kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum.. lise hayatımdaki kiloma dönmeye çalışıyroum ama yaşım 30 tabi zor oluyor. (hoş 30 gibi durmasamda...)
daha önce ölçülerimi yazmıştım. hayal etmen için tekrar hatırlatıyorum.. 168 boyundayım.
87 (diyetle beraber göğüslerim küçüldü)-68-98
ayrıca çok komiktir sabah ölçülerim ile akşam ölçülerim tutmuyor. gün içinde çok şişiyorum..
belim 66 olsun kaçam 96 yeter ama olmuyor işte neremden kilo veriyorum belli değil. kilo alınca göbeğim şişiyor önce.. ilk gidende göbek oluyor. ama belimde simitlerim var ve basenim.. işte böyle.

aslında fiziğin gayet yerinde, senin diyetten çok spora ihtiyacın var demek ki,, sadece şekillenmen lazım... benimde göbeğim önden gidiyor ya:(( ben de sabah ölçtüm kendimi
gögüslerim :79 :((
belim :64
kalçam:90 ,, ben 5cm civarında incelmişim basenlerim 96 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Back