How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçiştirmiyorum kuzu uyuyorum o saatte :)
uykudan önce ve ya sonra yesen. o atıştırmalı yediğin zaman mesela..

28.06.2013 Cuma

Kahvaltı

2 avuç fındık fıstık..
2 avuç mısır gevreği.

Öğlen
1 kase bol limonlu ezogelin çorbası
makarna
ızgara tavuk
1 dilim ekmek

Akşam
3 dilim pide
1 bardak meyve suyu

4-5 ad bisküvi.

su 1 litre
3 fincan ıhlamur
Spor yok

neresinden tutsam elde kalıyor bu menü. sabah kuruyemiş öğen makarna yanında ekmek.. akşam pide yanıdna glikoz şurubu içeren bol şekerli meyva suyu. ve bisküvi.. hiç olmadı canım bu menü. hem bu yediklerin ile iyileşmezsin. hazır gıdalardan uzak dur iyileşmek için.. bol sebze sağlıklı yemekler ye ki vücut direncin yükselsin..

bengicimbence sen diyetten çok spora ağırlık vermelisin.. Biraz kaslarını güzlendirirsen şu an ki kilonda bile incecik görünebilirsin. Tabi kaçamak olayınıda sınırlamak gerek. Onuda şöyle yapabilirsin. Haftada kendine 2 gün belirle.. perşembe ve pazartesi örn. o gün canının istediği birşeyi yersin.

ama sadecece bir tane ya da bir dilim.. Ölçüsünü kaçırmadan. Aradaki günlerde canın isterse kendine engel olursun 2 gün kaldı falan diye...

hiç yapmıycam kaçamak diyorsan o bizim gibiler için hiç sağlıklı olmuyor. 10 gün kaçamak yapmasan 11. gün 1 tanecik ile kalmıyoruz dibine düşüyoruz..Yasak olan caziptir biliyorsun..Ama izinli olursa kasmaya gerek kalmaz bence..

bengicim maşallah senin düğünler hiç bitmiyor:)) bende iş çıkışı liseden arkadaşlarımla buluşacağım.. ordan da annecime geçeceğim... ohhh mis gibi haftasonu bizi bekliyor:))

bengicim maşallah senin düğünler hiç bitmiyor:)) bende iş çıkışı liseden arkadaşlarımla buluşacağım.. ordan da annecime geçeceğim... ohhh mis gibi haftasonu bizi bekliyor:))

düğünleride hiç sevmem ama bu sene çok samimi olduğum insanların düğünleri var.. kendi düğünüm klasik düğünlerdne farklı olsun diye uğraşıyorum ama çok pahalı her şey..
annemi öyle özledim ki anlatamam..

bengicimbence sen diyetten çok spora ağırlık vermelisin.. Biraz kaslarını güzlendirirsen şu an ki kilonda bile incecik görünebilirsin. Tabi kaçamak olayınıda sınırlamak gerek. Onuda şöyle yapabilirsin. Haftada kendine 2 gün belirle.. perşembe ve pazartesi örn. o gün canının istediği birşeyi yersin.

ama sadecece bir tane ya da bir dilim.. Ölçüsünü kaçırmadan. Aradaki günlerde canın isterse kendine engel olursun 2 gün kaldı falan diye...

hiç yapmıycam kaçamak diyorsan o bizim gibiler için hiç sağlıklı olmuyor. 10 gün kaçamak yapmasan 11. gün 1 tanecik ile kalmıyoruz dibine düşüyoruz..Yasak olan caziptir biliyorsun..Ama izinli olursa kasmaya gerek kalmaz bence..

olmuyor ilknur ya bir parça yiyip bırakamıyorum.. bir kısır döndüde dönüp duruyorum..

düğünleride hiç sevmem ama bu sene çok samimi olduğum insanların düğünleri var.. kendi düğünüm klasik düğünlerdne farklı olsun diye uğraşıyorum ama çok pahalı her şey..
annemi öyle özledim ki anlatamam..

olmuyor ilknur ya bir parça yiyip bırakamıyorum.. bir kısır döndüde dönüp duruyorum..

nasıl olacak canım düğünün programın falan biraz anlatsana, ne aşamadasın hazırlıklarda, şafak kaç:))

Canım bir parça ye bırak demiyorum yanlış anladın..

porsiyon olarak tamamını yee.. bir paket çikolata örneğin.. yada 1 tane dondurma.. bir dilim pasta . yada işte yemek istediğin herneyse..

Ama o sadece izinli günlerde ye ve sadece bir porsiyon ye.. ikinci porsiyonu canın istiyorsa 1 bardak su iç.. hala istiyorsan git dişini fırçala..zaten aradan 10-15 dk geçtiğinde istek bitmiş oluyor..

Kural şu..

sadece haftada iki gün izinli günlerde yenecek..
izinli günlerde sadece 1 porsiyon yenecek..

Denemeye değer bence..

Not : Bu bir psikolog önerisidir. Motivasyon için denenmiştir :)

Kızlar günaydııın:54:Ben geri döndüm geçmişi okudum da 40 sayfa 30 sayfam kaldı onu da okucam inş okuduğum yere kadar bi sıkıntı yoktu beni hep idare etmişsiniz son 30 sayfada takımdan çıkarılmadım dmi:1:Orayı da en kısa zamanda bitircem ben fotoğraflardan sorumluymuşum güzel şeyler paylaşıcam inş:21:Finallerim bitti çok şükür ama ben nası dayanmışım hala şaşıyorum kendim çok sıkıntılı bi dönemdi her gün sınavım vardı cumartesi ve pazar da dahil olmak üzere tüm bir yılın konusuna sadece bir gece çalışmak çok sıkıntılıydı insan hiç kendini yeterli hissedemiyo soraa bizim pratik sınavlarımız vardı uygun hastayı biz buluyoduk ve kaç kişinin peşinden koştuk öyle buraya hiç giremedim çünkü herşeyi halletmem için çok kısıtlı bi zamanım vardı ve ders çalışırken ara veremiyodum ben çünkü versem konular yetişmiyodu sadece artık kafam basmadığında yatağıma iki dakika uzanıyodum hem bedensel hem zihinsel çok yoruluyodum çok şükür bitti Yemek konusunda çok zamansız yiyodum.Öğlenim akşamım birbirine karışıyodu hiç bişey yemedğim günler oldu pratik sınav sonucu beklerken ağlıyoken arkadaşımın bağıra bağıra ağzıma bişeyler tıktığı günler oldu.Bunun dışında sınavımız iyi geçip de gidip kebap yediğimiz günler de oldu.İnanın ben yaşamıyo gibiydim o yüzden kilomu da çok takip edeömedim kendime de pek bakamadım bi ara tüm verdiğim kiloları geri aldım sandım ama çok şükür 55ten daha yukarı çıkmadım 56yı hiç görmedim artık kaldığım yerden devam ediyorum.Bu arada hiç bir pratik sınavımdan kalmadım şimdi teoriklerin sonucunu bekiyorum:52:

28 HAZİRAN 2013,CUMA

SABAH

1 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
1 kibrit kutusu peynir

ÖĞLE

1 simit
Çay

AKŞAM

1 etli dolma
Yoğurt

Kızlar günaydııın:54:Ben geri döndüm geçmişi okudum da 40 sayfa 30 sayfam kaldı onu da okucam inş okuduğum yere kadar bi sıkıntı yoktu beni hep idare etmişsiniz son 30 sayfada takımdan çıkarılmadım dmi:1:Orayı da en kısa zamanda bitircem ben fotoğraflardan sorumluymuşum güzel şeyler paylaşıcam inş:21:Finallerim bitti çok şükür ama ben nası dayanmışım hala şaşıyorum kendim çok sıkıntılı bi dönemdi her gün sınavım vardı cumartesi ve pazar da dahil olmak üzere tüm bir yılın konusuna sadece bir gece çalışmak çok sıkıntılıydı insan hiç kendini yeterli hissedemiyo soraa bizim pratik sınavlarımız vardı uygun hastayı biz buluyoduk ve kaç kişinin peşinden koştuk öyle buraya hiç giremedim çünkü herşeyi halletmem için çok kısıtlı bi zamanım vardı ve ders çalışırken ara veremiyodum ben çünkü versem konular yetişmiyodu sadece artık kafam basmadığında yatağıma iki dakika uzanıyodum hem bedensel hem zihinsel çok yoruluyodum çok şükür bitti Yemek konusunda çok zamansız yiyodum.Öğlenim akşamım birbirine karışıyodu hiç bişey yemedğim günler oldu pratik sınav sonucu beklerken ağlıyoken arkadaşımın bağıra bağıra ağzıma bişeyler tıktığı günler oldu.Bunun dışında sınavımız iyi geçip de gidip kebap yediğimiz günler de oldu.İnanın ben yaşamıyo gibiydim o yüzden kilomu da çok takip edeömedim kendime de pek bakamadım bi ara tüm verdiğim kiloları geri aldım sandım ama çok şükür 55ten daha yukarı çıkmadım 56yı hiç görmedim artık kaldığım yerden devam ediyorum.Bu arada hiç bir pratik sınavımdan kalmadım şimdi teoriklerin sonucunu bekiyorum:52:

gözün aydın canım,hayır tabiki hiç çıkartımıyız seni takımdan, sınavların içinde tebrik ederşm seni, çok zor bir dönemden geçmissin , şimdi dilediğince gez dolaş tatilin tadını çıkar mükafatlandır kendini... kilonuda korumussun ben olsam cozuturdum heralde:))

28 haziran
9,30
kepekli sandviç arası dımates salatalık peynir

öğlen 12,00
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
peynir
salata

ara
14,30
1 kase yoğurt

akşam
20,00
5-6 yk taze fasulye

akşam 22,00
2 top dondurma

2 litre su
1 bardak yeşilçay
spor yok

Biz de bölemiyiz:1::1: $6.jpg

Kızlar doktordan geldim şimdi...

Durum sandığımdan da kötüymüş.. 10 tane iğne yazdı sabah akşam hemde :18::18::53::53:

hiç sevmem iğne olmayı ödüm kopar..:53::53:

Off napcam ben yaa

İlknur çok gecmis olsun.. İgneler şişkinlik yapar tuzsuz yemek ye...
Ben düğünün olduğu ilçeye geldim.. Dugun oncesi yemeğimizi yedik.. Simdi düğünün yapılacağı otele gidiyoruz.. Size bir ses vereyim dedim..

27,06,2013

sabah
2 dilim ekmek
1nescafe
1.5 kk peynir

ara
1 boyoz

ara
3kayısı
1 armut

akşam
6yk bezelye etli
2 dilim ekmek
yanında ekmek yememem gerektiğini unuttumda yedim :1:

Mükemmel ara:
1 ince dilim pasta
yarım bardak meyva suyu
biraz fındık
beyaz leblebi
soslu leblebi

Son düzenleme:
28,06,2013

sabah
2 dilim ekmek
peynir
çay

öğlen
1dilim salçalı ekmek
2bardak çay
1 kurabiye

ara
komşumun doğum günümü kutlaması üzerine
1 dilim pasta
1 bardak çay

akşam
ciğer sote
ekmeğin ucu
1 kase şehriye çorbası

29,06,2013

sabah
1dilim ekmek
2bardak çay
biraz peynir
1 yumurta

ara
dondurma

ara
kiraz

akşam üstü
1 kase ekstra yulaf ezmeli müsli

akşam komşu yemeği
yarım patlıcandan karnıyarık
yarım tabak izmir köfte
ekmeğin ucu

ara
2 kayısı
fındık
soslu leblebi
beyaz leblebi

su 2 litre
spor yok

öğlen yemek yemediğim için oluyor bütün bunlar. birde kızlar bugünlerde çok yoruluyorum ondan bitkin düşüp azda olsa kaçamak yiyorum.

Back