Kızlar günaydııın
Ben geri döndüm geçmişi okudum da 40 sayfa 30 sayfam kaldı onu da okucam inş okuduğum yere kadar bi sıkıntı yoktu beni hep idare etmişsiniz son 30 sayfada takımdan çıkarılmadım dmi
Orayı da en kısa zamanda bitircem ben fotoğraflardan sorumluymuşum güzel şeyler paylaşıcam inş
Finallerim bitti çok şükür ama ben nası dayanmışım hala şaşıyorum kendim çok sıkıntılı bi dönemdi her gün sınavım vardı cumartesi ve pazar da dahil olmak üzere tüm bir yılın konusuna sadece bir gece çalışmak çok sıkıntılıydı insan hiç kendini yeterli hissedemiyo soraa bizim pratik sınavlarımız vardı uygun hastayı biz buluyoduk ve kaç kişinin peşinden koştuk öyle buraya hiç giremedim çünkü herşeyi halletmem için çok kısıtlı bi zamanım vardı ve ders çalışırken ara veremiyodum ben çünkü versem konular yetişmiyodu sadece artık kafam basmadığında yatağıma iki dakika uzanıyodum hem bedensel hem zihinsel çok yoruluyodum çok şükür bitti Yemek konusunda çok zamansız yiyodum.Öğlenim akşamım birbirine karışıyodu hiç bişey yemedğim günler oldu pratik sınav sonucu beklerken ağlıyoken arkadaşımın bağıra bağıra ağzıma bişeyler tıktığı günler oldu.Bunun dışında sınavımız iyi geçip de gidip kebap yediğimiz günler de oldu.İnanın ben yaşamıyo gibiydim o yüzden kilomu da çok takip edeömedim kendime de pek bakamadım bi ara tüm verdiğim kiloları geri aldım sandım ama çok şükür 55ten daha yukarı çıkmadım 56yı hiç görmedim artık kaldığım yerden devam ediyorum.Bu arada hiç bir pratik sınavımdan kalmadım şimdi teoriklerin sonucunu bekiyorum