How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

29 HAZİRAN 2013,CUMARTESİ

SABAH

4 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
2 biber
1 dilim yörük ekmeği

ARA

2 şeftali
2 erik

ÖĞLE

1 simit
2 zeytin
Çok az çeçil peynir

AKŞAM

Yoğurtlu biber kızartma
(Kızartmayı annem haşlama gibi yapıyo ama aynı kızartma gibi oluyo çok az yağ koyuyo öle pişiyo 4 biber anca yemişimdir)
1 dilim yörük ekmeği

2 litre su
Spor olarak da temizlik:1:

İyi pazarlar kızlar..
Ev isleri ile uğraşıyorum.. Yoruldum be.. Zor isler bunlar..

Kızlar bu haftada bazı günler uğrayamayabilirim. Ama elimden geldiğince gireceğim gene...

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar..

Bugün biraz daha iyi gibiyim sanki.. iğneler ve dinlenmek iyi geldi..

29.06.2013 Cumartesi

Kahvaltı

1/2 haşlanmış yumurta
2-3 dlim domates
2-3 dilim salatalık
1 dilim peynir
2-3 zeytin

İkindi.

1 paket bisküvi
1 fincan bitki çayı

Su 2-3 bardak ancak içmişimdir.

Akşam yemeği yok :(

Yeni ayımız, yeni haftamız hayırlı olsun kızlar... :48:

Raporlarınızı geç de olsa, mutlaka aynı gün yayınlarsanız daha iyi olur. Bengi den günlük olarak yıldızlamasını isteyeceğim. 5 yıldız ve altındakiler şura'ya havale olacaklar..

Kaçamak hafta içi yapmıyoruz biliyorsunuz. Buna rağmen yapanlara, çok ciddi ceza uygulayacağım. İlk kez ceza kelimesi kullanıyorum, çünkü bu ay sonuna kadar çok radikal sonuçlar hedefleyeceğim. Bu haftaki hedefim 1. lik mesela.. O yüzden uyarımı peşinen yapayım.

Çarşamba sabahı da sanki cumaymışçasına kilo bildiriminizi istiyorum.

Kimin hangi göreve atadığımı da unuttum, size zahmet yazar mısınız, bir de memnun musunuz görevinizden. Değiştireyim mi..

İkindi civarlarında tekrar uğrayacağım. Yeşil çaylarınızı için o zamana kadar :51:

Günaydın kızlar , yorucu bir haftasonundan sonra iş günü hiç çekilmiyor heme hiç,,, haftasonu yine kaçtı bira ama toparlayacağız haftaiçi inşallah... aslında güzel oluyor bu,,, hem çok fazla kısıtlamıyoruz kendimizi hemde salmıyoruz:)) chentiqcim ben spor bakanıydın hatırlatayım:)) hadi bakalım güzel bir haftamız olsun inşallah:))

29 haziran cumartesi
sabah 9,30
kepekli ekmek arası domates peynir salatalık

öğlen
16,00
4 adet ızgara köfte
4,5 çatal pilav

akşam
20,00
1 adet katmer

2 litre su
spor yok

30 haziran pazar
sabah 12,00
1 adet haşlanmış yumurta
domates salatalık
yarım simit
zeytin peynir,

akşam 20,00
1 dilim çikolatalı kek
1 bardak meyvesuyu

1 litre su
spor yok

Yeni ayımız, yeni haftamız hayırlı olsun kızlar... :48:

Raporlarınızı geç de olsa, mutlaka aynı gün yayınlarsanız daha iyi olur. Bengi den günlük olarak yıldızlamasını isteyeceğim. 5 yıldız ve altındakiler şura'ya havale olacaklar..

Kaçamak hafta içi yapmıyoruz biliyorsunuz. Buna rağmen yapanlara, çok ciddi ceza uygulayacağım. İlk kez ceza kelimesi kullanıyorum, çünkü bu ay sonuna kadar çok radikal sonuçlar hedefleyeceğim. Bu haftaki hedefim 1. lik mesela.. O yüzden uyarımı peşinen yapayım.

Çarşamba sabahı da sanki cumaymışçasına kilo bildiriminizi istiyorum.

Kimin hangi göreve atadığımı da unuttum, size zahmet yazar mısınız, bir de memnun musunuz görevinizden. Değiştireyim mi..

İkindi civarlarında tekrar uğrayacağım. Yeşil çaylarınızı için o zamana kadar :51:

kaptamın bende kendimden iki haftadır hiç memnun değilim. yeni kararlar aldım bu yeni ay için.. malum düğünde yaklaşıyor. bu ay kilo verip sonrada kilomu sabitlemem lazım..
yeme ataklarımdan kurtulmam lazım...
ama başaracağım..
menülere sen yokken bir sistem getirmiştim haftalık yıldızları veriyorum her gün için 8 yıldız üzerinden değerlendiriyorum. toplam hafta boyunda 40 yıldızın altındakiler suraya havale oluyor..

görev dağılımı aklımda kaldığı kadarı ile
bengi: menülere bakan
gdogan: spora bakan
innuk: su ve bitki çaylarına bakan
melinde: resimlere bakan
maymun: arge
sura: ödev bakanı

kübracım; düğün hazırlıklarını sormuşsun;
düğün yeri hazır havuz başında merkezi bir otelde olacak. otel sandalye giydirmesi ve gelin dağmak masasını yapıyor. kurupasta, meşrubat ve pasta ikram edilecek. oetlin video foto çekimi var düğün esnasında. ayrıca müzisyenlerinede para ödemek zornda kaldım mecbur tutuyorlar. ama ben o müzisyeni beğenmeyeceğim için 3+1 grup tutacağım ayrıca. düğünde havai fişek kesinlikle olmayacka çünkü havai fişek atımasına karşıyım hayvanlara zarar veriyor. kuşları öldürüyor. köpekleri korkutuyor..
konfeti ve volkan olacak.. bunu ayrıca bir şikete mi veririm biz mi yaparız bilmiyorum araştıracağım..
gelinliğimi nişanlımın ablası dikecek. modelini seçtim. sade güpürlü bir model. damatlıkta klasik takım elbise siyah veya klasik smokin olacak. davetiyelerin tasarımını kendim yaptım. baskıya verilmesi kaldı. nikah şekeri olarak arkadaşım ile nikah kurabiyesi hazırlayacağız.. ayrıca nikahı düğünden 1 hafta önce falan şuan bulunduğum ilçede yapacağım. burda tandığım insanları çağırcağım. belediyenin salonunda veya ayarlayabilirsem başka bir yerde olacak..
işte aklıma gelen hazırlıklar bunlar..

RAPOR
29.06.2013/Cumartesi

Sabah 08:40
1 haş yumurta
1 hindi füme
65 gr süzme peynir

Öğlen 13:00
kızarmış tavuk
yoğurt

Ara 15:15
bisküvi

Akşam 19:00
yarım mercimek çorbası
pilav
sebzeli tavuk sote
pilav
minik ekmek

gece 22:30
kurupasta
düğün pastası

spor yok
su 2 litre
2 kupa adaçayı
1 naneli tarçın çayı

RAPOR
30.06.2013/Pazar

Sabah 10:00
sucuklu yumurta
peynir
su böreği
domates/salatalık
kaymak

Ara 17:15
kiraz

bulgur pilavı
tavada kuzu eti
yoğurt
lavaş

gece 21:30
dondurma

su 2 litre
spor yok

RAPOR
30.06.2013/Pazar

Sabah 10:00
sucuklu yumurta
peynir
su böreği
domates/salatalık
kaymak

Ara 17:15
kiraz

bulgur pilavı
tavada kuzu eti
yoğurt
lavaş

gece 21:30
dondurma

su 2 litre
spor yok

kuzucum dukan yaptığına emin misin :1: lavaş kaç tane mesela veya dondurmayı yerken için donmadımı o saatte veya kiraz ne kadar acaba ahhh ahhh ben çok iyiyim de sanki dinime küfreden müslüman olsa konumundayım resmen oyyy

30 haziran 2013,pazar

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
4 zeytin
domates
salatalık
1 çay kaşığı bal

ÖĞLE

yarım dilim su böreği

AKŞAM

1 kase yoğurt çorba
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
3 yemek kaşığı et yahnisi

2 litre su
1 saat yürüyüş

Pazartesi raporlarınızı beklemedeyim kızlar.

Bengi, bugün son olarak haftalık yıldızını sun, bundan sonra günlük takip yapalım. 5 ya da 6 yıldız altında kalan şura ya havale olsun. (sen karar ver sayıya)

Gdogan, sen spor bakanı isen şayet, her gün 10-15 dk lık videolar paylaş bizimle. Herkes aynı videoyu yapsın. Gün sonunda raporuna bakanımın verdiği sporu YAPTIM yazsın. Bir gün kol için, bir gün bacak için paylaş. Her gün hitap ettiği yer değişsin. Bir zaman kardio olsun, bir zaman egzersiz. Mesela bugününkini ben yapayım senin için:

[video=youtube;KPmzsLz_DNs]http://www.youtube.com/watch?v=KPmzsLz_DNs[/video]

bir de menülerinizi paylaşırken renkli yazarsanız daha güzel olur. Hareket katarız biraz. Mesela menülerimiz klasik siyahken, içtiklerimizi mavi, sporumuzu kırmızı, kaçamaklarımızı yeşil yazalım. Benim de bakmam daha kolay olur.

Bengi dondurmanın, kurupastanın, bisküvinin adetlerini yazmamışsın. Sen bu hafta kilo da veremedin, neyin ödülünü verdin bu kadar kendine anlayamadım. 1 temmuz hedefinden 1,7 kilo daha fazla olmanın sebepleri hep bu kaçamakların.. Bu hafta senden bireysel derece bekliyorum.. Her gün cardio mu yaparsın, elma sirkesi mi içersin onu sen bilirsin. Zaten kilon da az. Daha az kilo vermen yetiyor bireysel için.

İnnuk, bireysel derecen için seni tebrik edemedim. Sanırım geçen hafta spora çok asıldın. :72: Bugün nasılsın, daha iyi misin? Bir sürü iğne var :26::26:

Bireysel hedeflerinizi hatırlatayım, ona göre bir gidişatınızı değerlendirin.

[table="width: 800, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]HEDEF[/td]
[td]1 temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melinda[/td]
[td]28 haziran: 54[/td]
[td]55,3[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kübra[/td]
[td]15 temmuz: 52[/td]
[td]52,5 :46::nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Şura[/td]
[td]30 temmuz: 75[/td]
[td]84[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bengi[/td]
[td]1 temmuz: 58[/td]
[td]59,7[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur[/td]
[td]bulamadım[/td]
[td]63,9[/td]
[/tr]
[tr]
[td]maymun[/td]
[td]15 temmuz: 78[/td]
[td]82,5[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Chentiq[/td]
[td]3 Mayıs:56,7 ile mezun[/td]
[td]56,3:nazar: [/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
İnnuk, bireysel derecen için seni tebrik edemedim. Sanırım geçen hafta spora çok asıldın. :72: Bugün nasılsın, daha iyi misin? Bir sürü iğne var :26::26:

Kaptanım selamlar..

Derce olayını çok sonra fark ettim.. Teşekkür ederim hepinize.. Derece almama bu hastalık çok yardımcı oldu.. 2 gün hiç bişe yiyemedim..
Şu an hala zoraki beslenir durumdayım.. İğneler az biraz toparladı beni en azından yatalak değiliim kalkıp gezebiliyorum ama boğazım hala cin çukuru gibi.. Doktor 3 gün rapor verdi. Perşembeye kadar evdeyim.

Bu süre zarfında maalesef çok kaliteli spor yapamayacağım. ama kendimi yormayacak hafif egzersizler yapabilirim sadece.. Şayet terlememem gerekiyor. 10 gün sürecek bir antibiyortik tedavisi ve oldukça ağır bir enfeksiyon olduğunu her iğneye gittiğimde hatırlayıyorlar..

Bu arada bireysel hedefim haziran sonu için 63 tü ama 900 gr üzerindeyim maalesef..

Temmuz sonu hedefimi 59 olark belirlemek istiyorum.. 60 ın altını görürsem çok motive olacağım..

Son düzenleme:
30.06.2013 Pazar

Sabah

1 peynirli omlet
2-3 zeytin
1 fincan ballı ıhlamur

Ara
1 fincan ekinezya çayı
1 avuç kuruyemiş

Akşam

1 kase limonlu ezogelin çorba
1 kase salata
1/4 piliç çevirme (derisiz)

Su 1 litre ancak olmuştur
spor yok :(

Son düzenleme:
innuk geçen haftanın listesi nasıl? herkes su+çay içmiş mi?

bir de verdiğim 8 dk lık sporu yapabilecek gibi misin?
yapamazsan evde kendi belirlediğin hafif bir şeyi yap, ama mutlaka yap..

Back