• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

28 haziran Cuma
Yapılacaklar Listesi

-kaçamak yapılmayacak
-3 lt su içilecek
-bitki çayı içilecek
-pazara gidilecek
-18de yogaya gidilecek
-pazardan alınanlar yerleştirilecek
-süt kaynatılacak
-ev toplanacak (hala bitiremedim bir yandan da dağıtıyorum)
-yarınki düğün için kıyafet seçilecek
-selilüt yağı sürülecek

canım ya bu aralar çok az geliyorsun yine motivasyonunu kaybettin. su ve bitki çayı listesini yayınlamadın. pazartesi/salı raporlarını yayınlamadın. seni çok az görüyoruz. özlüyoruz walla...
eminim çok işin vardır ama bizede vakit ayır lütfen..
akşam yemek yememene üzüldüm...
ama spor yapmışsın en azından 1 kase yoğurt yeseydin, acıkmadın mı?

Slm arkadaşlar..

Bu aralar hiç iyi değilim sizleri de çok ihmal ettim kusuruma bakmayın..
Son 3-4 gündür iş yerinde sıkıntıkı bir süreç geçiriyorum.Çarşamba akşamı boğazım felaket şişti. Dünde ağrı ve ateşle beraber beni yatağa düşürdü sonunda. Üzerine dün birde dedemin beyin kanaması geçirdiği haberi geldi.Moralim alt üst . Herşey üst üste geliyor. Toparlayamadım..

İki gündür doğru dürüst birşey yiyip içemiyorum. Yutkunamadığım için..
Sonuç kilo kaybı olarak yansıdı buna sevinemiyorum bile..

Bengicim.. Ne desen haklısın ama yapabilecek durumda değilim inan.. En kısa sürede toparlayacağım o zaman kaldığımız yerden devam ederiz olur mu? Hergün gelip okumaya iki satırda olsa yazmaya özen göstermeye çalışıyorum.

Anlayışınıza sığındım..

***10.Takım 314. Etap***
melinda22 ( 55,20 / 55,30 / % -0,18
gdogan ( 52,90 /52,50/ % 0,76
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 /
maymunarmut ( 82,80 /82,50 / %0,36
bengi-arwen ( 59,50 / 59,70 /% -0,34
10. Takım Ortalaması (

***10.Takım 314. Etap***
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 /63,90//%2,29
10. Takım Ortalaması (

Doğru mu hesapladım bilmiyorum oran bu kadar yüksek olabilir mi?

Ama toplamda giden 1,5 kilo..

Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.

Oylama:
Gdogan => Evet / Hayır
İnnuk => Evet / Hayır
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Hayır
bengi => Evet / Hayır

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar..

Son 3-4 gündür iş yerinde sıkıntıkı bir süreç geçiriyorum.Çarşamba akşamı boğazım felaket şişti. Dünde ağrı ve ateşle beraber beni yatağa düşürdü sonunda. Üzerine dün birde dedemin beyin kanaması geçirdiği haberi geldi.Moralim alt üst . Herşey üst üste geliyor. Toparlayamadım..

Bengicim.. Ne desen haklısın ama yapabilecek durumda değilim inan.. En kısa sürede toparlayacağım o zaman kaldığımız yerden devam ederiz olur mu? Hergün gelip okumaya iki satırda olsa yazmaya özen göstermeye çalışıyorum.

Anlayışınıza sığındım..

yaaa ilknur çok üzüldük destek olmak isteriz elimizden bir şey gelirse söyle lütfen.. hasta olmana üzüldüm, dedene çok üzüldüm..
moralini yinede yüksek tut. hepimizin hayatında zor dönemler oluyor.. ama bu zorluklar altında ezilmeyelim.. dün benim içinde çok fena bir gündü. hatta azıcıkta ağladım ama kendimi toparlıyorum. sorunlarımı beynimden uzaklaştırıyorum. onlara takılıp kalmıyorum...
kilo kaynına sevinsem mi üzülsem mi. sevineyim yinede ama sende sağlığına dikkat et öğün atlama bir şeyler atıştır. ama abartma tabiki..

oylamaya cevap yazmayı unutma..

Oylama:
Gdogan => Evet / Hayır
İnnuk => Evet / Hayır
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Evet
bengi => Evet

son durum burdan devam edelim. maymun yanlış oy kullanmış düzeltmemi istedi..

Son düzenleme:
Oylama:
Gdogan => Evet / Hayır
İnnuk => Evet
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Evet
bengi => Evet

Son düzenleme:
27.06.2013

Sabah

1 pop kek
1 bardak ıhlamur

Öğlen

3 köfte
Salata
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam yok.

Su 2 litre
Spor yok

Slm arkadaşlar..

Anlayışınıza sığındım..
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm vakit bulursan haber ver durumlardan.
Günaydın kızlarr:)
Bugün son sınava gidiyorum artık sahalara geri dönüyorum:1:
55.3 kiloyum geçen haftaya göre 100 gram almışım:S
Gel artık özledik :)
Çarşamba: sabah güzel, öğlen o hamsiler kızartma değilse mükemmel sebze sevmiyorsun ama yanında salata iyi giderdi..
akşam bezelyenin yanında ekmek yemediğin için güzel. beyzelye olarak iç bezeylyeyi yiyorsun değil mi yani burda araka dedikleri. birde fasülye gibi olan içi olmayan bezelye var aslında onu tavsiye ederim. çünkü iç beyelye sebze olsa bile ilginçtir Gİ oldukça yüksek bir sebze şeker içeriyor. kan şekerini hızlı yükseltip düşürüyor. acıkmana neden olabilri gece. ama bende çok severim bezelyeyi ama yemiyorum çünkü acıktıryoru beni...

Perşembe
sabah güzel.. öğleni geçiştirmişsin bari yanında 1 dilim ekmek yeseydin..
akaşm sadece 2şer çatal yediysen çok az. fakat musakkanın büyük ihtimalle önce kızartılarak yapıldığını düşünürsem iyide olmuş az yediğin.
tebrikler iki menünde güzel canım..

Kızartmaydı.zeytin yagında.ne bulduysam onu yedim kuzu annem babama yapmıştı.bizde balık fırında hiç yapılmaz.yapılsa da yenmez.kaçamak oldu bu.:)
Bezelye iç olandan.tane tane olan.tüh şeker mi varmış.bende sebze diye onunla doyurdum karnımı :)

***10.Takım 314. Etap***
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 /
10. Takım Ortalaması (

Ortalamamızı düşürmüşüz :(

Merhaba... Ortalamamızı hesaplamaya geldim.

Geçmişi okumam mümkün değil. O yüzden gönüllü olan bir arkadaşım özet geçerse sevinirim.. :17:

Gdogan => Evet
İnnuk => Evet
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet / Hayır
Maymunarmut => Evet
bengi =>Evet

chentiqcimm hoşgeldin nasılsın?? genel olarak kötü ve düşük motiveli bir hafta geçirdik malesef:(( sanırım ortalama düşecek yine... seni özledik, buralar sessiz kaldı

***10.Takım 314. Etap***
melinda22 ( 55,20 / 55,30 / % -0,18 )
gdogan ( 52,90 /52,50/ % 0,76 )
sura260511 ( 86,20 /
innuk ( 65,40 / 63,90 /%2,29 )
maymunarmut ( 82,80 /82,50 / %0,36 )
bengi-arwen ( 59,50 / 59,70 /% -0,34 )
10. Takım Ortalaması (

Geçmişi okumam mümkün değil. O yüzden gönüllü olan bir arkadaşım özet geçerse sevinirim.. :17:

Hosgeldin çok özledik seni.. Hafta bası hepimizin motivasyonu fenaydi.. Ama toparlandık.. Paylaşım alanımda bir oylama var onu yapıyoruz.. Sarı kartlar takım dereceye girdiğinde silinecek.. Ortalaması dert etme hallediyoruz JUJU yardımcı oldu excel tablosu gönderdi bize ben listeyi hazırladım.. Sadece şuranın kilo bildirimini bekliyorum..
En kısa zamanda hayatını yoluna koyduğunda aramıza dönmeni bekliyoruz.. O zamana kadar bizi dert etme idare etmeye çalışıyoruz..

Geçen hafta :84,5
Bu hafta : 84 Tartısı değiştiğinden geçen haftaki kilosu 84,5a çekildi.

Oylamanın sonucu şimdiden belli olur.. Bence %85 evet denir.

Aklınıza geldikçe dua edin bana.

Hayat bir şekilde düzene giriyor. Sık olmasa da gene her gün girmeye çalışacağım. Aranızda sorumluluk paylaştırabilir miyim? Mesela her gün uğramak şart demiştim. Kimin kaç gün uğramadığını da bir tabloyla yazmıştım. Ondan sonra hiç uğramayan oldu mu? Biriniz bakablir mi rica etsem? Bence en önemli motive düşüklüğü sebebi bu.. Ve kararımdan dönmedim. Hala daha önce dediğim şartları sağlamayana ceza vermeyi düşünüyorum.

Yardımcı olmak isteyenler belirtirlerse ona göre bir dağılım yapayım. Bakanlık sisteminde çünkü ya yeterince açıklamadım ya da fazla ağır oldu bilemiyorum.:44::44:

Oylama:
Gdogan => Evet
İnnuk => Evet
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet
Maymunarmut => Evet
bengi => Evet

kaptanım nasıl oldun. çok merak ettik. Dediğin gibi hayat devam ediyor. Herşey eskisi gibi olmayaktır ama yoluna girecektir sabretmekten başka ne geliyor ki elden.

86,20 ıdın gecen hafta? ben burada ne demek ısyedgını anlamadım

geçen hafta istanbuldaydım ya tartım değişmişti. bu haftada izmirdeyim. off böyle oyuncak gibi oluyor ama napacağımı bilemedim.

Oylama:
Gdogan => Evet
İnnuk => Evet
Melinda => Evet / Hayır
Sura => Evet
Maymunarmut => Evet
bengi => Evet

kaptanım nasıl oldun. çok merak ettik. Dediğin gibi hayat devam ediyor. Herşey eskisi gibi olmayaktır ama yoluna girecektir sabretmekten başka ne geliyor ki elden.

geçen hafta istanbuldaydım ya tartım değişmişti. bu haftada izmirdeyim. off böyle oyuncak gibi oluyor ama napacağımı bilemedim.

şöyle sorayım... izmire gelir gelmez tartıldın mı? hangi gün geldın kaç çıktın? şu an izmirdeki tartında 84 çıktın demi?

Back