Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

biz yine de şansımızı deneyelim olur mu chentiq o rakamı orada görmek beni daha çok motive edecek çünkü

Şimdi ben tartı gazabına uğramış biriyim. napacağımı bilmiyorum. izmirde buraya gelmeden bir gün önce tartıldım 84 çıktım. ertesi gün tartı değişikliği nedeniyle birlikte istanbulda 87,5 çıktım. bir günde 3,5 kilo almam sanırım imkansız bu kilodan bugüne kadar bu kilo üzerinden 1,3 kilo vermişim 86,2 çıktım bugün yani izmir tartıma vurunca 82,7 olmuş olmam lazım. ne dicem şimdi ben. kilo almadığım garanti. çünkü kıyafetlerim iyice bol gelmeye başladı. ne diyeceğim kaptanım ben. yani tartı değişikliği diyip 87,5 tan 86,2 diyip 1,3ün yüzdesinimi hesaplayayım yoksa diğer tartıma göremi

Geçen hafta 87,5
bu hafta 86,2
yüzde 1,48

Geçen hafta 84
Bu hafta 82,7
yüzde 1,54

Hangisini kabul edeceklerse hesapladım kaptanım bence ikiside gayet iyi dereceler

:118::118::119::118:

Son düzenleme:
Bu arada bengicik küboşcuk hepinizi tebrik ediyorum özellikle kaptanımı. melindayada başarılı sınavlar diliyorum ama ya çok garip bir okul bu baksana 3 haftadır final mi olur benim bir haftada bitti bilemedin iki hafta en kötü ihtimal.

20,06,2013

sabah
2 kk peynir
1parça salam
yarım dilim italyan pizzası
2dilim ekmek
3 bardak çay
yarım yumurta
bir bıçak ucu tereyağ yemedim bile sayılabilir ama ne kahvaltı etmişim yahu.

ara
türk kahvesi
işaret parmak boğumunun yarısı kadar bitter

ara
ekmeğin ucu çeyreğin çeyreği arası peynir

öğlen
2dilim börek zeytinyağıyla az yağlı tava böreği
1bardak çay

ara
1 bardak yeşilçay

akşam

1kepçe arpa şehriye çorbası tavuk sulu
bir parça tavuk göğsü
6-7 patates kızartması

ara
2 yemek kaşığı dondurma

offf bugünüm kara gündü resmen şuraya bakın herşeyden tırtıklamışım ona göre çok iyi bir kilo veriş oldu bugün şükürler olsun.

Slm kızlarr.. Çok geç kaldım biliyorum ama dün işe gelmediğim için ancak toparlanabildim..

Bu Haftanın yüz karası benim. Tartı sonucum felaket.. 55.4 ne yazık ki..

Nedenine gelince hafta başı aldığım hormon hapları beni süper şişirdi ve hasta olana kadar devam edecek maalesef..

Ayrıca buraya yazmaya utandığım ama öğleden sonra ilk iş olarak yazacağım utanç verici menümde cabası..

Önce Allah sonra kaptanım ve takım arkadaşlarım beni affetsin (Amin)

şuracım hemen karar defterine bakıyorum ilgili durum için.. Allah ım sen bizi %0,30 un gazabından koru :18::18:

ınnuk 65,4 mu demek ıstedı?? gecen hafta 65 mıs... heralde 10 kılo veremez demı??

bengı goruntu super..

Kızlar bugün bir şey dıkka
tınızı cekmedı mı??

oyyo yy ne yaptın kuzum hiç bi aklına gelmedi bugün perşembe bu kadar çok yersem yarın tartıda nasıl çıkarım diye. allahtan kilo vermişsin. ama perşembeleri dikkat edelim kuzularım yaaa.. çoztucaksak cumartesi/pazar çozutalım geriye 5 gün kalıyor toparlanmak için. bakaın bana kötü örneğim ama cumartesi gecesi pazar sabaha karşı nasıl çozuttum.. ama toparladım hafta içi...
o yüzden şuracım çarşmba/perşebe günler cuma sabahaı tartıda göreceğinzi rakamları düşünerek daha dikkat edelim raporlara..
kendine ceza ver lütfen....

ınnuk 65,4 mu demek ıstedı?? gecen hafta 65 mıs... heralde 10 kılo veremez demı??

bengı goruntu super..

tınızı cekmedı mı??

benim dikkatimi çeken tek şey, bugün evlilik yıldönümün olduğu darısı başımıza nice 5 yıllara

EVEEEEEEEEEEEEEEEEET... Doğru çekmiş

kaptanım nice nice uzun ömürlere inşallah. napacaksınız bakalım bugün. bu arada karar defterine bende baktımda benimle ilgili pek bişey göremedim o başka tartı için diyor napacağız iki hafta tartı değişikliğimi diyeceğiz anlamadım ben. ben kilo verdim ama bu sefer benim kilo çizelgem diğer tarıma göre bunu nasıl yapacağım.

bengı goruntu super..

tınızı cekmedı mı??

Evet aynen öyle kaptanım 65,4

Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun..

Allah, uzun mutlu ve sağlıklı bir ömrü birlikte geçirmek nasip etsin..

Amin teşekkürler güzel dilekleriniz için..

Şura sanırım öyle olacak. Senin aynı tartı farklı şehir mi?? Ben tartı da değşik sanmıştım.. Ama öyle olacak mecbur..

bengı goruntu super..

tınızı cekmedı mı??

yıl dönümünüz kutlu olsun canım. umarım kutlama yaparsınız...

bend ebiraz önce burdaki festivalin açılışının basın toplantısına gittim. toplantıda önde poz vermekten foto çekemedim. gazetelerde boy boy fotolarımı görüssünüz artık.. şaka şaka
toplantıdan ofise getiridiklerimin fotosunu paylaşıyorum sizinle..
saat 18de festival yürüyüşü ile perde açılıyor

***5.Takım 314. Etap***
*JUJU* ( 82,80 / 81,60 / 1,20 / % 1,45 )
aysunayy ( 62,30 / 62,50 / -0,20 / % -0,32 ) İzne Ayrıldı
dalin26 ( 77,50 / 76,30 / 1,20 / % 1,55 )
biricikoglumertug ( 64,30 / 64,30 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
birsen-deniz ( 63,00 / 63,50 / -0,50 / % -0,79 )
cornella ( 62,40 / 62,30 / 0,10 / % 0,16 )
Gamze_M ( 61,40 / 61,40 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
busramnmn ( 59,80 / 62,10 / -0,58 / % -0,96 ) 311. Etapta izne ayrıldığından kilosu dörde bölündü
rabyas ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
toplight ( 69,20 / 69,50 / -0,30 / % -0,43 )
ipekyol ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
Simuzer ( 66,00 ) Bildirimde Bulunmadı
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,17 )

kızlar listemiz tamammıdır

Son düzenleme:
boy boy resimler demişken düğündeki resmini ben göröemedim daha?

Canım benimde tartılar farklı gösteriyor ben de memlekette kilo veremedim diye üzülüyodum izmire geldim tartıldım çok sevindim
sanırım tartımla beraber gidicem bu sefer :1
:

Melinda girebilecek olsa girer gibime geliyor.sınavlardan önce katılımı gayet güzeldi çünkü.HErkes farklı.Mesela kardeşim okadar strese giriyor bırakın neti telefona cevap vermesi mümkün değil

bengim ismimi yazdım özel mesajdan.foruma yazmayı sevmiyorum.forum dışında da herkese açık diye öyle bi ismim var ki google a aratan burda bulur .Daha önce de sen mi sormuştun özelden yazdım sanıyodum yazmamışım
ben menülerini çok beğeniyorum ki yorum yapamıyorum çogu zaman :) goji berry i de öğrenmiş olduk güzele benziyor

başlangıç kilosu:60,3
başlangıç tarihi:29,04,2013
geçen haftaki kilosu:53,4
bu haftaki kilosu:52,9 %093
hedef kilosunu 50 yapmak istiyorr
oh oh yolun az kalmış.Hedefe ulaşsan da bizden kopmak yok ona göre

Kaptaaan çok uğraşmışsın ben bukadarını beklemiyodum çok güzel olmuş
Seninle bu çiçek olayını tekrar konuşmamız lazım çok uğraştırıyoruz seni.
bu arada evlilik yıl dönümünüz için de tebrik ederim .Umarım hep mutlu olursunuz

maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız

kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..
umarım güzel gelir notların da rahatarsın .
heheh sabah bunu görünce gülesim geldi sevgilinle neler yaptınız diye sorunca sevgilimle barıştık çok mutluyum
gördüğüm mesajlar kızın söyledikleri herşey açığa kavuştu ben de çok rahatladım.
iyice konuştuk tüm sorular yerlerine oturdu.O kadar kıskanç ve güvensiz biriyim ki biraz zor oldu inanmam ama sonuç güzel.
bu son olaylara eski problemlerimiz de çözüldü .

innukcum oğluşun nasıl oldu?
kaptan ben o mesajı bulamadım ya da göremedim kuzeninin durumunu nedir?
çok geçmiş olsun ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…