• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

chentiqcim yine ortalamamı benim yerime hesaplamış sonuç topiğinde.zaten hep yanlış hesaplıyorum en güzeli emin ellere bırakmak :1:
gecen hafta 83.5
bu hafta 82.8
0,70

8. takım dökülmüş.aslında genel olarak kilo verilmiş ama bir kişi 1 kilo , diger kişide 1kilo 200 gram almış diğerlerinin emeği de boşa gitmiş :(
3. takımın yarısı izinde ama ortalamaları bizden yüksek çıkmışş :47:

bu düşük ortalamanın nedenleri üzerine çalışacağım... şu bakanlık sistemi de umduğumu vermedi. çünkü ok üstüne düşmedik.

kafa yoruyorum.. akşam yemekte evreka diye bağırırım artık...

moralim bozuldu. festival yürüyüşüne gidecektim sonra açılışa katılacaktım sonra tekne turundan dönen arkadaşlarımı limanda karşılayacaktım ama ama ama ofisde toplantı yapmaya karar verdiler ve bende şuan işden çıkmam gerekirken odamda oturumak zorundayım çok canım sıkıldım... sinirliyim... herkes toplanmış dışarda penceredne görüyorum ben ise ofisde kuş gibi bakıyorum..
kaptanım düğün fotolarını nasıl koyayaım yanımda bir sürü insan var hepisnin yüzünü kapatınca komik olacak. direk koysam topiği kimler okuyor belli değil. koyup siz baktıktan sonra silme gibi bir şansım olsa hiç çekinmem koyarım...
may bende sana mesaj yolladım :D

maymuşum benim çok sevindim senin adına. izmirli mi sevdiğin. onda mısın şimdi. nezaman dönücen memleketine eeee nezaman istemeye geliyorlar. :1:

bengicik bu arada senin evlenme teklifi olayını okudum. o ne yavrum öyle yahu. :33: ben bir kere aldım hemencecikte kabul ettim :46: havada bekliyormuşum baksana :52:

bu arada bu hafta en çok kilo vereniniz benim sanırım hadi tebrik edin beni de motive olayım birazcık :52::33:

21 haziran
sabah 9.30
iki dilim tam tahıllı ekmek arası domates ince bir dilim kaşar

12,30
1 kase çorba

ara 13,45
5 adet erik

ara 15,00
195 ml ayran

akşam
1,5 adet kurabiye

1,5 lt su
2 bardak yeşilçay

50 mekik

30 ar kez 5 farklı bacak ve basen egzersizi

maymuşum benim çok sevindim senin adına. izmirli mi sevdiğin. onda mısın şimdi. nezaman dönücen memleketine eeee nezaman istemeye geliyorlar. :1:

bengicik bu arada senin evlenme teklifi olayını okudum. o ne yavrum öyle yahu. :33: ben bir kere aldım hemencecikte kabul ettim :46: havada bekliyormuşum baksana :52:

bu arada bu hafta en çok kilo vereniniz benim sanırım hadi tebrik edin beni de motive olayım birazcık :52::33:

Tebrikler kuzum :) daha teklif almadım ki:) daha egitimim bitsin istiyorum da teklif gelse degerlendirirdik :1: şaka maka şu an evlilik düşünmüyorum gözümde büyüyor.icimi buhranlar basıyor ya mutsuz olursam diye.hele şu son olaylardan sonra..izmirli beraberiz şu an evet :)

20 haziran 2013 perşembe
2dilim kepek ekmek
1 yumurta
1Dilim peynir
3 dilim sucuk

Öglen
Limonlu yeşil çay
1Dilim kavun

Akşam
Karışık çorba
Roka ,maydonoz

Karışık bitki çayı
2litre su
Temizlik ( spor sayılırmı bilmem ama çok ter attım )

21 haziran cuma
Sabah
1Kase müsli

Ögle
3 dilim kepek ekmek
2 yumurta

Akşam
yogurtlu kıymalı makarna
Yarım tabak
(Az yaglı yapmaya çalıştım )

Spor yok
2litre su
1sade soda

:71: Merhaba 10.takımcım,

Öncelikle 314.etap üçüncülüğünüz için tebrik ederim.. :46: :nazar:

Ben de bu misafircilik işini dün bitirmeyi umut ediyordum ama beceremedim.. Hedefime sadece 300 gr. kaldı.

Misafirliğim kaç gün sürer bilemiyorum ama bugün itibariyle sizin takımınızdayım.. Her gün tartılıyorum ancak bugün henüz tartılmadım.. Oje sürdüm de.. Şimdi kurumasını bekliyorum.. :32: Malum tartılırken kıyafetler çıkıyor..

Not: chentiqcim köşeye ayırdığın cips ve kola bayatlamıştır herhalde artık.. :34:

Hemen mönümü paylaşayım:

Cuma günü mönüm:

08:30
Bir lokma peynir-ekmek​

10:15
2 y.kaşığı müsli (bol sütle)​

14:30
1 tane haşlanmış yumurta (maydonoz, limon ve pul biber ilavesiyle)​

18:00
4 tane mücver (fırında pişirilmiş)
2 kaşık yoğurt​

21:00
5 tane kiraz

İçecekler:

2,5 lt. su
1 kupa yeşil çay

Spor:

45 dakika kondisyon sporu
Tibet yogası

Analizinizi hazırladım. :126:
Normalde 2 aylık yapıyordum. Ancak sizin takım olarak 6 haftalık geçmişiniz olduğu için haftalık ortalamalarınızı hesaplamak için 6 ya böldüm. Ne güzel, herkes kilo vermiş. Zaten başarınız aldığınız derecelerden de belli.. :nazar: :46:

Açıklama:
Analiz 309. ve 314. etap bitiş kilolarından yola çıkılarak hazırlanmıştır.

günaydın kızlar... Dün akşam temizlik planlarım ablamların bize gelmesiyle bozuldu, ama bugün elimden kurtulamaz, eve gider gitmez yemek yapacağım , sonra da ver elini camlar,,, pazaretsiye mis gibi bir ev ile girmek istiyorum....

kızlar dün ben zafer sarhoşluğu sebebi ile saçma sapan şeyler yaptım raporumda okursunuz.. :(

RAPOR
21.06.2013/Cuma

Sabah 08:40
menemen
2 salatalık

Ara 10:30
26 adet kiraz

Öğlen 12:30
160gr tavuk but
salata

Ara 15:00

100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 15:30
dondurma
büskivi
simit

Akşam 20:30
ızgara levrek
salata
ekmek

Ara 21:30
3 top dondurma

su 2 lt
2 kupa adaçayı
1 fincan yeşil çay

spor yok

Şuracım en çok kilo verdiğin için tebrik ediyorum...
seninki nasıl teklif etti hemen kabul ettin. biraz nazlansaydın...:52:

günaydın kızlar... Dün akşam temizlik planlarım ablamların bize gelmesiyle bozuldu, ama bugün elimden kurtulamaz, eve gider gitmez yemek yapacağım , sonra da ver elini camlar,,, pazaretsiye mis gibi bir ev ile girmek istiyorum....

Ben bugün evdeyim çok şükür aylardır ilk kez 8 den sonra kalktım acayip iyi geldi bana uyumak...
Şimdi bu günün planlarınıyapacağım çok işim var yemek temizlik..
Daha kahvaltı yapmadım. Üşenmezsem önce kahvaltı ile başlamam lazım..

kızlar dün ben zafer sarhoşluğu sebebi ile saçma sapan şeyler yaptım raporumda okursunuz.. :(

RAPOR
21.06.2013/Cuma

Sabah 08:40
menemen
2 salatalık

Ara 10:30
26 adet kiraz

Öğlen 12:30
160gr tavuk but
salata

Ara 15:00

100ml süt
15 gr yulaf kepeği
20gr goji berry

Ara 15:30
dondurma
büskivi
simit

Akşam 20:30
ızgara levrek
salata
ekmek

Ara 21:30
3 top dondurma

su 2 lt
2 kupa adaçayı
1 fincan yeşil çay

spor yok

canım dondurma ve kiraz konusunda biraz abartmıssın, ama arada olur öyle şeyler toparlarsın kendini mutlaka,

Şuracım en çok kilo verdiğin için tebrik ediyorum...
seninki nasıl teklif etti hemen kabul ettin. biraz nazlansaydın...:52:

siz yine iyisiniz ya, benim eşim bana evlenmemize 3 ay kala evlenme teklif etti:27: o sırada 5 aylık nişanlıydın düşünün artık:9: adamcağız napsın başının etini yiyordum sürekli, en sonunda bir yüzük alıp bana evlenme teklif etmişti doğumgünümde, güzel bir yere yemeğe gitmiştik, sonra gözlerini kapat dedi, ve parmağıma yüzüğü takmıştı, önceden tahmin etmeme ve 3 ay sonra evlenecek olmamıza rağmen çok heyecanlanmıştım ve gözlerim dolmuştu:9: biz kadınlar gerçekten ilginç varlıklarız:32:

21 haziran
sabah 9.30
iki dilim tam tahıllı ekmek arası domates ince bir dilim kaşar

12,30
1 kase çorba

ara 13,45
5 adet erik

ara 15,00
195 ml ayran

akşam
1,5 adet kurabiye

1,5 lt su
2 bardak yeşilçay

50 mekik

30 ar kez 5 farklı bacak ve basen egzersizi

akşam kurabiye yerine yemek yeseydin daha iyi olacaktın canım ama güzel..

20 haziran 2013 perşembe
2dilim kepek ekmek
1 yumurta
1Dilim peynir
3 dilim sucuk

Öglen
Limonlu yeşil çay
1Dilim kavun

Akşam
Karışık çorba
Roka ,maydonoz

Karışık bitki çayı
2litre su
Temizlik ( spor sayılırmı bilmem ama çok ter attım )

21 haziran cuma
Sabah
1Kase müsli

Ögle
3 dilim kepek ekmek
2 yumurta

Akşam
yogurtlu kıymalı makarna
Yarım tabak
(Az yaglı yapmaya çalıştım )

Spor yok
2litre su
1sade soda

2 günde güzel makarnayı geç saatte yemediğini umut ediyorum. birde saattleri yazmamışsın canım

İNNUK;
çarşamba,perşembe,cuma
SURA;çarşamba,perşembe,cuma menülerinizi göremedim gözümden de kaçmış olabilir.

arkadaşlar kaptanımzı yeni fikir ile gelmez ve çiçek olayını devam ettiremez ise ben haftalık menülerinize yıldız verip düşük sayıda yıldızılı olanları şuraya havale etmeyi düşünüyorum itirazınız yok ise...

Ben bugün evdeyim çok şükür aylardır ilk kez 8 den sonra kalktım acayip iyi geldi bana uyumak...
Şimdi bu günün planlarınıyapacağım çok işim var yemek temizlik..
Daha kahvaltı yapmadım. Üşenmezsem önce kahvaltı ile başlamam lazım..

ne güzel canımm birazda kendine vakit ayır.. kahvaltınıda yap.
ben bugün çok fenayım. her yerim şiş ve belim tutulmuş sabah yatakta kalkamadım cidden kalkamadım birinin beni tutup kaldırması gerekiyordu ama kimse yok :( neyse 5dk uğratıktan sonra doğrula bildim. neden böyel oldu bilmiyorum dünde hafif belimin biraz üstğ ağrıyor demiştim. dün ve bugün spor yapmadım. 2 gündür geç yatıyorum.. ama belim neden böyle oldu bilmiyorum..yürüken sorun yok ama oturup kalkmak çok zor oluyor..

Back