- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
tartı farkı ile ilgili karar defterinde yazıyor. onu uygulayacağız. sen normal tartılacaksın.. ama annenlerden ger dönme ihtimalin var mı? yani bir kere daha mı değişecek?
ay ayy bu konu öyle karışık ki ama anlatmaya çalışacağım..
biz 8 yıldır beraberiz. 2. yılda falandı galiba ben yemek yaparken evlenme teklif etti kabul etmedim.. zaten o zaman evliliği istemiyordum. sonra 4. yıldı galiba yine bir laf arasında teklif etti teklif şeklini beğnemediğim için onuda kabul etmedim. geçen yıl mayıs ayında bir hafta sonu fethiye'ye gitmiştim. ordayken deprem oldu.. eve dönüşte otobüste bu sene artık evlenmeliyim dedim. önce haziran sonunda anneme evliliği karar verdiğim söylemem sonrada babama söylemen ve kendi pırlantamı seçip nişanlıma haber vermen doğrultusunda olaylar gelisti. 1 ay istanbulda iş için kalmıştı dönükten sonra temmuz ayında bana akşam dışarı çıkmadan önce yüzüğü verdi bunun artık parmağında olması lazım dedi..sonra dışarı çıkıp eğlendik 3 ay sonrada beni istemeye geldiler orda tam nişan kestik..
bende sana sorayım.. bir yazlık bir yerde denize girdiğini yazmıştın (yanlış hatırlamıyorsam) neresiydi orası? birde izmirli misin?
Başta gdogan olmak üzere, herkese akşam için ödev veriyorum:
- 1 kupa yeşil çay
- 1 tatlı kaşığı elma sirkeli su
- yatmadan önce bu video Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube
- ardından duş
- yatış
20 haziran
sabah 9,30
iki dilim tam tahıllı ekmek arası 1 dilim domates, 1 ince dilim kaşar
öğlen 12,30
1 kase çorba
1 tabak bezelye
ara 14,00
1 adet nektari
ara 17-00
195 ml ayran
akşam 20,00
5-6 yk taze fasulye
yoğurtlu semizotu
2 litre su
1 kupa yeşilçay
300 ip atlama
kapatanım kaptanım(ödevini yapmış gururlu öğrenci tadında)
akşam kaçamak yapmadım
cafede yeşil çay içtim,
eve 12de geldim ona rağmen yüklediğin vidoyu 8. dk kadar yaptım. yalnız belimin hemen üstü ağrıyor bugün..
elma sirkeli su yerine soğuk form çay çıkarmış doğadan onu içtim.
duş alamadım çok geç olmuştu ve yattım..
SONUÇ: Az sonra!!!!!
not. kızlar yaa benim menuyu iki gündür yorumlamıyorsunuz. beni sevmiyor musunuz snf sınffff (burnumu çekip üzgün göz yapıyorumm)
Başlangıç: 62.00
Geçen Hafta: 60,30
Bu hafta: 59.5
Fark: %1.32
:119::118::122:
kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldikkahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.
bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim
küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artıksonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.
ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.
maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız
melinda ortada yok terketti bizi..
kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..
chentiq kiloma ne yazayım şimdi :26: birde ben hedefimi 50 yapmak itiyorum mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?