Tünaydın arkadaşlar hepinize,
Göktuğ bugün çok hasta, işe gidemedim. Gece ateşlendi zar zor düşürmüştüm. Sabahta ateşli uyandı. Doktora götürdük.
Bende kendimi çok halsiz hissediyor havalardan mıdır nedir?
kaptanım,Günaydın Canlar..
Bundan sonra ciddi ciddi spor yapmaya karar verdim. Sizinle menü paylaşsam canınız isteyebilir, çünkü 6 aydır yemediğim cısslara mezun olduktan sonra haftada 3-4 kez batar oldum. Şimdiye kadar kilo almadım ama şeklen beğenmiyorum kendimi.
O yüzden bundan sonra ben de spor yapacağım. Hatta spor yapmadığım gün içinizden ne geliyorsa söyleyin, hıncınızı alma fırsatı sunuyorum sizeJilli ben sadece o gün yaptım. Sonra kollarım ağrıyınca bir daha da bulaşmadım. Aradan 3 gün geçti hala dokununca sızlıyor. Nasıl hamlamışsak artık
Benim bir günlüğüm var. Genelde oraya döküyorum içimi. Şu aralar kafamı meşgul eden 3 durumdan biri kuzenim 1 haftadır komada, dua bölümüne yazmıştım. Hayırlısıyla çıksın artık. 2. si ise bu günlükte bahsettiğim şeyler. Genel olarak ev işini halledemeyen ve sürekli biriktiren bir yapım var. KK kadınlarının bana yardımcı olması için bir topik açmıştım. Hala düzenlemiş değilim. Linkini açtığım konular kısmında bulabilirsiniz. Bu da canımı biraz sıkıyor açıkçası. Son mesele ise çok daha özel. Biraz inançlarla ilgili bir şey. Bu tip konular KK da tartışmaya mahal vermemek için tabu sayılıyor. O yüzden bu son meseleye girmeyeceğim.
Başka sorunuz varsa bugün soru cevaplama günüm.. Tek bir soru hariç hepsine cevap vereceğim.. Hatta bugün herkesin herkese soru sorma günü olsun mu? Hadi o üye hakkında "en çok" merak ettiğiniz şeyi sorun bakalım. Ne çıkacak ortaya..
Aklıma Kübra nın kaptanım her gün yeni fikirlerle geliyorsun dediği geldi...Alın size fikir!!
Günaydın Canlar..
Bundan sonra ciddi ciddi spor yapmaya karar verdim. Sizinle menü paylaşsam canınız isteyebilir, çünkü 6 aydır yemediğim cısslara mezun olduktan sonra haftada 3-4 kez batar oldum. Şimdiye kadar kilo almadım ama şeklen beğenmiyorum kendimi.
O yüzden bundan sonra ben de spor yapacağım. Hatta spor yapmadığım gün içinizden ne geliyorsa söyleyin, hıncınızı alma fırsatı sunuyorum sizeJilli ben sadece o gün yaptım. Sonra kollarım ağrıyınca bir daha da bulaşmadım. Aradan 3 gün geçti hala dokununca sızlıyor. Nasıl hamlamışsak artık
Benim bir günlüğüm var. Genelde oraya döküyorum içimi. Şu aralar kafamı meşgul eden 3 durumdan biri kuzenim 1 haftadır komada, dua bölümüne yazmıştım. Hayırlısıyla çıksın artık. 2. si ise bu günlükte bahsettiğim şeyler. Genel olarak ev işini halledemeyen ve sürekli biriktiren bir yapım var. KK kadınlarının bana yardımcı olması için bir topik açmıştım. Hala düzenlemiş değilim. Linkini açtığım konular kısmında bulabilirsiniz. Bu da canımı biraz sıkıyor açıkçası. Son mesele ise çok daha özel. Biraz inançlarla ilgili bir şey. Bu tip konular KK da tartışmaya mahal vermemek için tabu sayılıyor. O yüzden bu son meseleye girmeyeceğim.
Başka sorunuz varsa bugün soru cevaplama günüm.. Tek bir soru hariç hepsine cevap vereceğim.. Hatta bugün herkesin herkese soru sorma günü olsun mu? Hadi o üye hakkında "en çok" merak ettiğiniz şeyi sorun bakalım. Ne çıkacak ortaya..
Aklıma Kübra nın kaptanım her gün yeni fikirlerle geliyorsun dediği geldi...Alın size fikir!!
Geçmiş olsun ya.. Çocuktan dolayı halsiz hiissediyorsundur.
Bengi benim yaptıgım jilli de bu videodakınden.. tabi ben natalie yi takip ediyorum :d sağdakı sarısını
kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldikkahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.
bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim
küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artıksonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.
ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.
maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız
melinda ortada yok terketti bizi..
kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..
kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldikkahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.
bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim
küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artıksonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.
ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.
maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız
melinda ortada yok terketti bizi..
kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..
AYYYYYYYYYYY ben şimdi çıldıracağım yaaaaaaaaa
Bizimki uyurken çorba yapmıştım ayıptır söylemesi mercimek çorbası kii çokta sever..
Az önce kalktı güzelce bir kase çorbayı içirdim sonra ağzına birlokma köfte verdim. Vermez olsaydım. Sabahtan beri karnına giden tek şey olan çorba anında dışarı...
Şimdi ben nasıl ilaç vericem yaa..Tekrar yemekte istemiyor kusarım olmaz diyor.. Offffff
Halı koltuk battı oda cabasıı
Hemşoooo
Ben de annebabadan niğdeliyim. Kendim doğma büyüme angaralı olsam da
Kızlar spor bakanım leslie yaptım egzersiz yaptım.. Acayip gaza geldim yehuuu
Hemşoooo
Ben de annebabadan niğdeliyim. Kendim doğma büyüme angaralı olsam da
Kızlar spor bakanım leslie yaptım egzersiz yaptım.. Acayip gaza geldim yehuuu
hemşericilik hiç yakışmıyor
leslie sadece kardio içeriyor senin kaslarınıda çalıştırman lazım.. eğer sıkılaşmak istiyorsan. kadiryoyu daha çok zayıflamak için.
sen jillian'a geri dön.. onda kardiyor ve kas çalışması karışık var.. veya pilates yap.. sadece kardio ile vücudunu sıkaştırıp düzenleyemezsin. birazda karbonhidratı azaltıp proteini çoğalt..
spor bakanıma karışmak gibi olmasın nazicane önerim..
Ay ne güzel bakbir ortak noktamız daha çıktı iyi mi?
kız ben leslie mi dedim yanlışlıkla yoksa? jill yapıyorum beenn... ama jill sadece kollara çalışıyor gibime geliyor. bir de beli çok kalın ya.. bana daha narin sporlar gerek şimdi..
Bu arada bengoşum, çiçek olayı bayağı zorladı beni. yarım saattir sırf seninkine uğraşıyorum. Bitirince sadece seninkini yayınlayacağım bari uğraştığım bir işe yarasın...
Aman sus.. bengi paralar şimdipatatesi çok güzel söylemiş.. kusmaz o zaman... halıları sakın kurutma.. silince gelip rapor ver.. ir de listeyi devam ettir..
Eki Görüntüle 739999
Valla elde çizsem daha kolaymış. paintte kopyala yapıştır kısmını sevmedim.
Kızlar resimde;
Taçların ve yapraklarının renkleri: günleri,
Yaprakların Büyüklüğü küçüklüğü: Spor yapılıp yapılmadığı
Taçların sayısı: Menülerin başarı oranını
Yaprakların boyutu: Su içilip içilmediğini gösteriyor.
Size bakınca bir şey ifade etmiyorsa, başka bir fikir deneyebiliriz daha sonra
Halıları çoookktaaan silmiştim ama kanepenin minderini çıkarmadım sildim öyle yüzünden sadece makineye atmak lazım onu. Akşam yemeğini kusmuksuz atlatırsak gece oğlan yatınca halledicem. Sabahta yemek sandalyesini halletmişti.Aman sus.. bengi paralar şimdipatatesi çok güzel söylemiş.. kusmaz o zaman... halıları sakın kurutma.. silince gelip rapor ver.. ir de listeyi devam ettir..
Eki Görüntüle 739999
Valla elde çizsem daha kolaymış. paintte kopyala yapıştır kısmını sevmedim.
Kızlar resimde;
Taçların ve yapraklarının renkleri: günleri,
Yaprakların Büyüklüğü küçüklüğü: Spor yapılıp yapılmadığı
Taçların sayısı: Menülerin başarı oranını
Yaprakların boyutu: Su içilip içilmediğini gösteriyor.
Size bakınca bir şey ifade etmiyorsa, başka bir fikir deneyebiliriz daha sonra
Halıları çoookktaaan silmiştim ama kanepenin minderini çıkarmadım sildim öyle yüzünden sadece makineye atmak lazım onu. Akşam yemeğini kusmuksuz atlatırsak gece oğlan yatınca halledicem. Sabahta yemek sandalyesini halletmişti.
Bu aralıkta kek istedi gittim kek yaptım. Mutfağı toparladım. Birde sigara içmeye çıkmışken balkondan çamaşırları aldım içeri.. Haşlanmış patatesi akşam yedireceğim artık.
Ayyy ben topikleri karıştırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?