Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun ya.. Çocuktan dolayı halsiz hiissediyorsundur.

Bengi benim yaptıgım jilli de bu videodakınden.. tabi ben natalie yi takip ediyorum :d sağdakı sarısını

kaptanım,
hamlık güzeldir ama üzerine gitmek lazım. ertesi gün tekrar spor yapsaydın daha çabuk geçerdi.
kuzenin için çok üzüldüm. kısa zamanda uyanmasını diliyorum..
ev işerline gelince walla bu konuda bende iyi değilim hiç sevmem ev işini.. ne yazıkki dağınığımda.. ama şansıma şimdilik yalnız yaşıyorum sorun olmuyor
soru sorma gününü sevdim.. ama aklıma gelen merak ettiğim soru yok. haaa dur buldum. maymun bize adını söylemedi heheheh..

ilknur umarım kısa zamanda iyileşir oğlun.. sende dikkat et kendine..

bu akşam arkadaşlarım yemeğe gelecek bana buraya tatile geldiler. erken gelin dedim yok biz deniizn tadını çıkaracağız erken gelemeyiz dediler 8de gelecekler off off o saatte yediğim yemekler umarım yarını etkilemez kaçamak yapmayacağım. sadece fırında tavuk yiyeceğim...onlara ise; fırında tavuk, fırında patates, sebzeli arpa şehriye pilavı, çiğ köfte (knor'un) salata ve puding yapacağım..

Son düzenleme:
kaptanım Allah şifalar versin. nolduda kuzenine ki komada. bu arada yengeme geldik kahvaltıda kaçırdım birazcık ama bitki çayı falan idare ediyorum bu arada kaptanım ben sana sormuştum ama arada kaynadı annemin tartısı farklı tartıyor napıcam ben yarın. bu arada bütlerim bitene kadar spora ara vermiş bulunmaktayım. ama yarın sizede tavsiye edeceğim kesinlikle ama özellikle yarın bu arada sorulara gelince çok sevdim bu fikri her perşembe yapalım.

bengicik
nişanlın nasıl evlenme teklif etti merak ettim

küboş
kocişinle sana bir tavsiyem var biz genelde sevdicekle tartıştığımızda bunu yapar sakinleşiriz bazı beğenmediğin huyları vardı ya.
elinize iki dosya kağıdı alıyorsunuz ön kısmına + arkaya - koyuyorsunuz sen onun + ve - lerini oda seninkileri yazıyor birbirinize göstermeden ve söylemeden. mesela ben kitap okumamasını dahi yazmıştım düşün artık sonra -lerden başlayarak konuşuyorsunuz bir madde sen bir madde o maddeler üzerinde çözümler bulup kağıda yazıyorsunuz konuşmadan geçtiğiniz bir madde olmamalı. sonrasında +lara geliyorsunuz +lar en sona kaldığı için tartışma ortamınız olmuyor çünkü o size güzel kelimeler kullanıyor sizde ona. tartışmadan sorunlarınızı halletmiş oluyorsunuz bizim çok işimize yarıyor bu yöntem.

ilknur
oğluşuna şifalar diliyorum. nasıl gidiyor annelik büyümüş koca adam olmuş nerdeyse. birde hangi şehirdeydin tatlım sen.

maymunarmut
sevgilinle neler yaptınız

melinda ortada yok terketti bizi..

kızlar sınavlarım açıklanıyor bana dua edin..

Son düzenleme:

Chentiq kaptanım kuzenine çok çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah..
Topiğini baştan sona okudum hatta bende müdavimiyim artık. Aynı dertten fazlasıyla muzdaribim maalesef ki..

Soru kısmına gelince

Daha önce çalışıyormuydun? çocuk olunca mı bıraktın işi ? Öyleyse mesleğin neydi?

Geçmiş olsun ya.. Çocuktan dolayı halsiz hiissediyorsundur.

Bengi benim yaptıgım jilli de bu videodakınden.. tabi ben natalie yi takip ediyorum :d sağdakı sarısını

Hem ondan hem de genel ruh halim bu benim hep yorgun hep bitkin hep isteksiz...

tartı farkı ile ilgili karar defterinde yazıyor. onu uygulayacağız. sen normal tartılacaksın.. ama annenlerden ger dönme ihtimalin var mı? yani bir kere daha mı değişecek?

Şuracım kübraya önerine bayıldım. Çok iyi çözüm tabi uygulayabilene. Bİzde eşimle çok sık tartışırız ama al eline kağıt kalem hadi yazalım dersem ne yapar bilemedim. totosuyla güler bana heralde

Annelik nasıl gidiyor bende bilmiyorum.. 3,5 senedir daha ne yaptığımı fark edebilmiş değilim. Bu kadar sık hastalanmasında ve hırçın olmasından ben sorumluyum sanırım iyi bakamıyorum ilgilenemiyorum onunla...

İstanbulda yaşıyorum canım ben.Anadolu yakasında. Aslen Niğdeliyim. Üniversite için geldim İstanbula sonra dönemedim. iş güç evlilik derken kaldım buralarda..( bu kadar detayını sormuşmuydun bilmiyorum ama )

ay ayy bu konu öyle karışık ki ama anlatmaya çalışacağım..
biz 8 yıldır beraberiz. 2. yılda falandı galiba ben yemek yaparken evlenme teklif etti kabul etmedim.. zaten o zaman evliliği istemiyordum. sonra 4. yıldı galiba yine bir laf arasında teklif etti teklif şeklini beğnemediğim için onuda kabul etmedim. geçen yıl mayıs ayında bir hafta sonu fethiye'ye gitmiştim. ordayken deprem oldu.. eve dönüşte otobüste bu sene artık evlenmeliyim dedim. önce haziran sonunda anneme evliliği karar verdiğim söylemem sonrada babama söylemen ve kendi pırlantamı seçip nişanlıma haber vermen doğrultusunda olaylar gelisti. 1 ay istanbulda iş için kalmıştı dönükten sonra temmuz ayında bana akşam dışarı çıkmadan önce yüzüğü verdi bunun artık parmağında olması lazım dedi.. sonra dışarı çıkıp eğlendik 3 ay sonrada beni istemeye geldiler orda tam nişan kestik..

bende sana sorayım.. bir yazlık bir yerde denize girdiğini yazmıştın (yanlış hatırlamıyorsam) neresiydi orası? birde izmirli misin?

AYYYYYYYYYYY ben şimdi çıldıracağım yaaaaaaaaa

Bizimki uyurken çorba yapmıştım ayıptır söylemesi mercimek çorbası kii çokta sever..

Az önce kalktı güzelce bir kase çorbayı içirdim sonra ağzına birlokma köfte verdim. Vermez olsaydım. Sabahtan beri karnına giden tek şey olan çorba anında dışarı...

Şimdi ben nasıl ilaç vericem yaa..Tekrar yemekte istemiyor kusarım olmaz diyor.. Offffff

Halı koltuk battı oda cabasıı

Hemşoooo

Ben de annebabadan niğdeliyim. Kendim doğma büyüme angaralı olsam da

Kızlar spor bakanım leslie yaptım egzersiz yaptım.. Acayip gaza geldim yehuuu

canım haşlanmış patates ve derisiz haşlanmış tavuk yedir. bunları kusmaz. çorba ve köfte ağır gelmiştir midesine..
ya da ekmek peynir sadece..

Son düzenleme:
Hemşoooo

Ben de annebabadan niğdeliyim. Kendim doğma büyüme angaralı olsam da

Kızlar spor bakanım leslie yaptım egzersiz yaptım.. Acayip gaza geldim yehuuu

hemşericilik hiç yakışmıyor
leslie sadece kardio içeriyor senin kaslarınıda çalıştırman lazım.. eğer sıkılaşmak istiyorsan. kadiryoyu daha çok zayıflamak için.
sen jillian'a geri dön.. onda kardiyor ve kas çalışması karışık var.. veya pilates yap.. sadece kardio ile vücudunu sıkaştırıp düzenleyemezsin. birazda karbonhidratı azaltıp proteini çoğalt..
spor bakanıma karışmak gibi olmasın nazicane önerim..

kız ben leslie mi dedim yanlışlıkla yoksa? jill yapıyorum beenn... ama jill sadece kollara çalışıyor gibime geliyor. bir de beli çok kalın ya.. bana daha narin sporlar gerek şimdi..

Bu arada bengoşum, çiçek olayı bayağı zorladı beni. yarım saattir sırf seninkine uğraşıyorum. Bitirince sadece seninkini yayınlayacağım bari uğraştığım bir işe yarasın...

Ay ne güzel bakbir ortak noktamız daha çıktı iyi mi?

Aman sus.. bengi paralar şimdi patatesi çok güzel söylemiş.. kusmaz o zaman... halıları sakın kurutma.. silince gelip rapor ver.. ir de listeyi devam ettir..

senin yaptığın jill tamamını izlemedim ama benimki her yeri çalıştırıyor. kolların zayıf olduğu için kolları yorduğunu düşünüyor olabilir misin?
pilatesi dene birde.. jill beli kalın olması yaptığı başka sporlara veya vücut yapısına bağlı olabilir. sonuçta aynı sporları yapsak da başka biri ile aynı beden biçmine sahip olmamız imkansız DNAlarımız farklı vücut yapılarımızı yağ kas hücrelerimizin dağılımları farklı.. sonuçta yeniden hücre yaratmıyoruz; mevcut hücreleri büyütüp küçültüyoruz. ilginç bir şey söyleceğim. hepimizin vücudundaki yağ hücre sayısı ergenlikte belirlenirmiş. daha sonra kilo aldığımzıda bu hücreler büyür verdiğimzide küçülürmüş ama asla hücreler yok olmazmış. yağ aldırma operasyonları hariç..

çiçek olayına gelince eğer çok yoruyor ve kapsamlı geldiyse benim yıldız fikrimin basitliği yüzünden tekrar gündeme alabiliriz. belki spor yapan ama sağlıksız beslenen ile spor yapmayan sağlıklı beslenen arasında fark olmuyor gibi durabilir ama yediklerini harcaya biliyorsa çokta sorun olmaz... karar senin.

Son düzenleme:

Valla elde çizsem daha kolaymış. paintte kopyala yapıştır kısmını sevmedim.

Kızlar resimde;

Taçların ve yapraklarının renkleri: günleri,
Yaprakların Büyüklüğü küçüklüğü: Spor yapılıp yapılmadığı
Taçların sayısı: Menülerin başarı oranını
Yaprakların boyutu: Su içilip içilmediğini gösteriyor.

Size bakınca bir şey ifade etmiyorsa, başka bir fikir deneyebiliriz daha sonra

Son düzenleme:

ellerine sağlık..
epey zor görünüyor yapılışı...

Aman sus.. bengi paralar şimdi patatesi çok güzel söylemiş.. kusmaz o zaman... halıları sakın kurutma.. silince gelip rapor ver.. ir de listeyi devam ettir..
Halıları çoookktaaan silmiştim ama kanepenin minderini çıkarmadım sildim öyle yüzünden sadece makineye atmak lazım onu. Akşam yemeğini kusmuksuz atlatırsak gece oğlan yatınca halledicem. Sabahta yemek sandalyesini halletmişti.

Bu aralıkta kek istedi gittim kek yaptım. Mutfağı toparladım. Birde sigara içmeye çıkmışken balkondan çamaşırları aldım içeri.. Haşlanmış patatesi akşam yedireceğim artık.

Ayyy ben topikleri karıştırdım sanırım

WOWWWWWWW wooww WWoooww

Ben hiç böyle bir çizim düşünmemiştim...Harika walla

Çok şık olmuş ama ben aklımda tutamam ki okadar detaylı yani genele bakınca bir saksı çok güzel çiçekler var hayyy maşşşallah derim geçerim..

Şaka bir yana da bu kadar zaman ve emek harcamaya değmez. Çok uğraşmışsın belli ki.. Çokta güzel olmuş..

Bunu ayda bir yaparız gerekirse her hafta olmasın derim. Onun yerine excel tablosu veya yıldızlar olabilir..

hehe bizim topiğinde ihtiyacı var temizlik işlerine. bende şimdi gidip yemek yapacağım.. yapıpta yememek fena yaa. eşine yemek yapıp yemeyen arkadaşları ayrıca tekrar tekrar tebrik ederim...
kaçamak yok akşam . tavuğumu yoğurdumu yiyip oturacağım.. ilknur bugün fazla yumurta tükettim 4 adet çok sorun olmaz değil mi? kolestrol sorunum yok benim. geçen 2 yumurtadna fazla yeme demiştin yağ oranın yüksek olduğu için mi yoksa kolestrol için mi dedin..
1 yumurtada
80kcal/0.8karbonhidrat/5,5 yağ/8 protein var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…