10.takim citirlari hadii muhabbete

hoşgeldin gayecim..olsun iş olsun da herşey yoluna girer canimcim :KK66: hele bi okullar tamamen acilsin..bolbol konusuruz :KK66:

merhaba kızlarrrrŞeniz
biraz geç oldu ama Hayırlı ramazanlar cümletena.s.
günlerdir nete giremiyorum laptopum abimdeydi yeni alabildim ve hemen açtım halbuki akşama misafir var ve benim tatlı yapmam lazımm : )

kizlar ne yapiyosunuz bakim simdi bak minyaturle mutos sohbet etmis catladim burda yok mu benimle sohbet edecek bir allahin kulu yaww banane banane bende istiyorumsenağlama

ayy ya 20 dakka once girseymisim jalecimle karsilasiyomusum tuhh yaaa
neyse ne yapalim baska zaman insallah
buarada ramazanin ilk gunu kizlar bir yedim bir yedimm amannn gorseniz gobek sistii o bicim oturdugum yerden kalkamadim neydi o oyle allah kimseyi ac birakmasin yarabbimm ama dun biraz daha topladim bugunse bir cesit yemek yapiyorum fazla yemek istemiyorum ama gel gelelim tutamiyorumda ne olacak halim bilmiyorum kizlar 3 kilo aldim ustune bir 3 kilo daha eklenmese barii tutun beni gidiyoommm:1no2:

neyse kimsayle karsilasamadim yine ben gidimde isimi isleyim kizima kazak oruyorumda heppinizi opuyorum canlarim byssssss

kizlar merhabaaa a.s.

aldigim 3 kilonun 1 kilosunu verdimmmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

nasil verdigim sormayin bilmiyorum valla..ama cok kacirmiyorum iftarda..bide muhakkak corba yapiyorum..corba sisiriyor..bugun yapmicaktim..ama sicak pide,peynir cay üclüsüne dayanamadigim için dedim yapayim yoksa pidenin hepsini götürcem kaydirigubbakcemile

ah neslihanim ahhhh..anacim güya sen tatile giderken zayif olcaktin..ramazan geldi geciyor..bari bayrama zayif gir be hatun :KK70: kaç sene oldu artik :mymeka:

jnazim hosgeldin ve güle güle..az kaldi senin içinde sopayi alcam elime :)

tuana ve siyah cadisi hiç yok ortalarda yaaa..özledim cadilari..

inşallah cnm ya allah sanada hayırlı evlatlar nasip etsin çok sevindim
zaten artık zamanı geldi demi:)))))))))))))))

aaaaaaaaaa mutoşummm bugün aldığım en güzel haber bu Şeniz
aynen bende şok oldum:1shok:
inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder( ikizmi olacak ne bi anda çoğul çıktı ağzımdan -tatlicadiarzu-)

nelihancımm canım benimmm dikkat et sakın kilo falan alayım deme :eek:klava:
bu arada kızlarr ben ramazana iyi başladım sayılır hiç abartmadan yiyorum inşallah bu şekilde devam ederim :nazar:
gayecim rabbim kolaylıklar versin sanada canımyaa bi düzen oturtursun inşallahh ...
minyatürümm Şeniz

amaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn TEYZE oluyoruz kızlarrrrrrr., :emir_bebek:
mutoşum allah sağlıklı sıhhati bi bebiş versin sana bitanem.çok sevindim.darısı isteyen herkesin başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kaptanım gayem neslim sizide kocamannnnn Şeniz Şeniz

kizzz mutoss ayy gercekten cok ama cok sevindim haberi okudugumda kocaman bir gulucuk belirdi yuzumde
allah insallah anali babali saglikli bir evlat nasip eder sana guzelim:nazar:a.s.

slm kizlar :) gerçekten hamileyim :) hamdolsun demek lazim..valla ilk gun şoku atlatamadim..sigarayida biraktim..aslinda ramazanda hamile kalmam iyi oldu..sigarayi birakmam daha kolay oldu cunku..gerçi zorda olsa baska carem yok dimi :KK70: Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşaAllahhhh :KK66: ne kadarlik hamile kaldigimi bilmiyorum suanda..daha doktora gitmedim..ama geçen ay regl olduguma göre muhtemelen 1 aylik felan oluyor :) doktora gidince kesin bilgiyi veririm inşaAllah :KK66: jnazim sende evlenir evlenmez yap bak..yaş geçiyor..ben biraz daha bekleseydim 30umda dogurcaktim :KK70: suanda mide bulantim yada asermem yok..sadece tursu canim istedi ilk defa..bide patlican kizartmasi..ama hamileliktenmi yoksa oructanmi canim cekti bilmiyorum :KK70:DD

ben biraz yatayim..sonra mama hazirliyim şekerler..öptüm hepiniziiiiiiii a.s. a.s.

mutoş valla çok sevimdim ya :CüvCüv:
allah saglıklı bir hamilelik nasip eder inş
ee bizim grubada yeni bi şenlik oldu:emir_bebek::emir_bebek:
of of offfffffff bebek geliyo gecen hafta rüyamda kendimi hamile gördüm sana kızmetmiş
ilk aylarda dikkat et ha bebişimize bişi olmasınhihoyyyt

herkese hayırlı geceler arkadaşlar... nasılsın bakalım.... mutoşu ilk ben duydum galiba.. msn deydim yenegn geliyomuş evet bizlere.. iyi bak kıs yegenimize.. artık sopa sallama sırası bizde ona göre... neslicim yalnız kalımş.. kaptanım bebiş isitoyumş biliyon onun için koca lazım nen.. evlen hele bir bakım.. bir yegenimiz daha olsun...:1hug::1hug:gayecimin işleri çokmu bakamıyomuşş.. minyaturcum onda durumlar degişik okudumda kıs daha ne istiyon bakem.. kilonu verdin güzlleştin çıtımı cıtırsın herşey güzel gidiyor anladıgıma göre...
neyse kıslar bende daha iyiyim yavaş yavaş toparlamaya calışıyorum kendimi.. kilolarımı sormayın 71 görmüştüm şimdilerde kaçım bilmiyorum...neslicim istedigin kadar sölenebiirsin.. o kadar emek verdim bebek kısmet olmadı elimde sadece boş bir kilo kaldı ama napaılım kısmetmiş.. bizde yegenimizi severiz demi .. herkesi kocaman öptüm...
mutahharacım benim güzel anne adayım sen herşeyin en iyisine layıksın sakın unutma ...senini adına cok sevindim bir tanem.. inşallah kucagına aldıgın günleride göreceksin Şeniz
herkese kocama slm

hşgeldin siyahcım kendini toparlamana sevindim
kızlar gerçekde ben iyi deilim 3 kilo verdim ayakta zor duruyom işlerimin yogunlugu ve oruç beni çarpdı biraz açlık diye bişi aramıyomda ben akşam yiyip yatıyom sahura kalmıyom iftardada yemek yerine u çogunlıukda olunca şişiyom yemek az yiyom oruç başladıgından beri başım agrıyo işde böyle yani yorgunum hemde çok neysem öpüldünüz byeeee

canım dikkat et kendine sen zaten yemiyince hiç yemiyon.. aynen bende öleyim 71 dim 68 olmuşum.. ama bugün yememe çok dikkat ettim
kilodan çok gitmez emin ol sudan gidiyor halsiz bırakıyor bizi .. az beslenmene dikkat et ....başladım bende dikkat etmeye bayrama 65 dedim kendime ama bakalım.. hatta iş yerinden iddaya bile girdim vereemzsin dediler verecem dedim bakalım.. hele bir 65 görümde gerisini salla diyorum kendi kendime.. hala alışmadım bu halime bir garip geliyor... hem biliyormusunuz önceki kıyafetlerimi hep dagıttım evde bişey kalmadı öle sıkıştımki inat ettim bişeyde almıyorum kendime... kotlarımın içine girmeyi istiyorum ben yahuu... birde rica ediyorum orucla ilgili şöle güzel bir diyet vrmı ben araştırdım pek bişey bulamamdım.. bulan fikri olan bana sölesin.. şimdi iftarda az yiyip sahurda daha fazla yemeyi düşünüyorum.. yanlışmıyım sizce...

mutahhara ugramamış.. acaba durumu nasıl... kıs söle bakım yegenimiz nasıl.. ii bakıyonmu ona :eek:klava::1hug:

geldim :) ay ben dün mesaj yazmiştim buraya..ama gitmemişşşşşşşşşş :)

iyiyim hamdolsun..yegeniniz iyidir sanirim bilemiyorum henuz :KK70: sigarayi biraktim..oyuzden kendimi farkli biri gibi hissediyorum..amma keyif aliyormusum ben sigaradan ya..valla bazen tuhaf hissediyorum kendimi..ama ramazana gelmesi cok iyi oldu bu işin..yoksa cok zorlancaktim sigara icin..şimdi zaten aksama kadar oructan icemiyorum :KK70: tek sorun aksamdan sahura kadar olan vakit oluyor..cekirdek almam lazim :KK70: aslinda cok zorlanmiyorum..mesela eşimin sigarasindan 2-3 firt aliyorum toplam..ama onu bile içemiyorum vicdanim sizliyor..yani benimki sadece giciklik :KK70: içince pişman oluyorum 1 firt bile olsa :KK70:

siyahim 71 derken sen ciddimisin? yoksa yanlişliklami öyle yazdin kiz? eger cidden 71 ise 10 kilo nasil aldin cok merak ettim gerçekten :eek:klava:

gayecim saolasin canimcim..belli mi olur belki sende hamile olursunnnn ne güzel beraber giderizz :)

jnazim sana yuh diyorum :KK70: bebis istiyorum diyor ya..sen once koca iste cicim :KK70: sonra bebis istersin :KK70:

minyatürüm ve neslicimm..iyi dilekleriniz icin cok saolun hatunlarrr a.s. Rabbim tüm istiyenlere tez zamanda nasip etsin inşaAllahhhhhhhhhhhhhhh inşaAllahhhhhhhhhh hayirla,saglikla,mutlulukla..aminnnnnnnnn

merhaba kızlarrr
mutahharacımm canım benimm sigarayı bırakman çok çok iyi olmuş tatlım ne güzel rahatlamıştır bebişimizde :) ay inşallah sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin canımya ...
tabi bebiş konusunda dediklerinize katılıyorum daha benim yılan hikayesine dönen düğün işini halletmem lazım dimi ama çok şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sayılır evim olduğuna göre bu düğün olur artık-tatlicadiarzu- hem bak gelinliğim bile varr kaydirigubbakcemile5
siyahcımm güzelim sende 70 lerden 58 lere indin ben güzelim bi 3 kiloyumu veremiycen
ama eğer işe yarar bi diyet bulursan banada söyle cicim birlikte bakarız bende ne alıyorum ne veriyorum bu aralar ama işin garip tarafı her gören sen daha da mı zayıfladın diyo bu işte bi gariplik var ama bende anlamadım :uhm:
gayecimm sende büyüttün artık kızını tatlımya bi bebiş daha gelse hiç fena olmaz valla :emir_bebek::emir_bebek:
minyatürcümm canımıniçi senin neyin var bakalım inşallah yolundadır herşey Şeniz
sıra geldi neslimeee canımcımm sen nerelerdesin uğramamışsın kaç gündür inşallah fazla kaçırmıyosundur ramazan diye gözümüz üzerinde haberin olsunn :eek:klava:
bu arada kızlaryaa tuana ya ne oldu daha dönmedimi tatil kuşumuz CADIARZU

X