10.takim citirlari hadii muhabbete

hayirli ramazanlar cümletennnnn a.s.

Allah kabul etsin kizlar :) bende şimdi çayimi aldim oturdum :) ramazanda su cayin tadi bi farkli oluyor ya :KK70: ben fazla abartmadim yemegi :) abartamadim..çorba tikadi beni valla :) gerçi sahura kadar tamamlarim ben eksikleri :KK70: hele bi hazmediyim :p

minyatür cadisi burdamisinnn

burdayım kızzzzzz.yediklerimi pc başında yakmaya çalışıyorum ama pek muvaffak olamıycam sanırım :)))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))) he bak o da akillica :KK70: kaldr indir felan :p ama ben sana dedim dha fazla diyet yapma diye..artik verilcek yag kalmadigindan beyinden gidicek :p

:)))))))))))))))))))))))))))))) he bak o da akillica :KK70: kaldr indir felan :p ama ben sana dedim dha fazla diyet yapma diye..artik verilcek yag kalmadigindan beyinden gidicek :p

SENDE O KADAR KİLO VERDİN AMA BAKIYORUM CADILIKTAN HİÇ BİŞEY GİTMEMİŞ :roflol: :roflol:
KIZIM KOL KASLARINI ÇALIŞTIRIYORUM.AZ HARAKET DEĞİL BENİM İÇİN.BEN DİYETTEYKEN BİLE BU KADAR SPORTİF DEĞİLDİM :nazar: :nazar:

SENDE O KADAR KİLO VERDİN AMA BAKIYORUM CADILIKTAN HİÇ BİŞEY GİTMEMİŞ :roflol: :roflol:
KIZIM KOL KASLARINI ÇALIŞTIRIYORUM.AZ HARAKET DEĞİL BENİM İÇİN.BEN DİYETTEYKEN BİLE BU KADAR SPORTİF DEĞİLDİM :nazar: :nazar:

kiz bak senin resmini koymuslar burayaaaaaaaaaaaaaaa :eek: ee okadar kilo verdin ya bi ödülü olmasi lazim kaydirigubbakcemile2

kiz bak senin resmini koymuslar burayaaaaaaaaaaaaaaa :eek: ee okadar kilo verdin ya bi ödülü olmasi lazim kaydirigubbakcemile2

üzülme tatlım bak senin resminide koymuşlar kuzu görünümlü hanibal mutoş cadısı..isim uzun diye kısaltmışlat ama biraz ahada sen... laelaelaelaelae

:roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile5 tamam kabul ettim kaydirigubbakcemile3

ee hayat nasil gidiyor cadicim?

kaydirigubbakcemile5 tamam kabul ettim kaydirigubbakcemile3

ee hayat nasil gidiyor cadicim?

walla bu sıralar puzzle yaparak gidiyor diyebiliriz.hiç bi değişiklik yok maalesef.kendime döndüm iyice bu aralar kimse beni anlamıyor.yani bir dokun bin ah işit durumlarındayım mutoşum.
kız sen resim ekledim diyosun ama nereye ekledin bende bakıcam çabuk söle sositososito

ee kizim dünyanin 3. en zengin ülkesi :) birakta olsun okadar :KK70:

napsam burdakini bırakıp ordan bi şah padişah prens filanmı bulsam acaba :))))
canımcım ben kaçtım.kendine çok iyi bak öpücüklüyorum seni... Şeniz

kız ben bunu ilk defa gördüm ve bayıldım.süper bi smile sositososito

:))))) yok daha kisa bi yolu var :) makina,inşaat mühendisi yada mimar olursan hemen kaparlar seni oraya :) sen en iyisi tekrar öss'ye gir :KK66:

öptüm bende cadicim Şeniz

hayırlı ramazanlar canlarım
bu aralar fazla giremiyom okul acıldı maglum çok iş var
akşam ilk iftarı acdım ama az yedim ne yalan diyim gerçeekde yemegi bile geç yedim işden gelip yetişdiremedim yarım saat sonra ancak yedim okul acılmasıyla denk gelmesi kötü oldu ya ben naasıl yetişecem şimdi bilmiyom neysem öptüm hepinizi :KK70:

X