10.takim citirlari hadii muhabbete

herkese kocaman slm.. çok özlemişim hepinizi.. inşallah artık bakabilirim buralara... geçmişe bakamadım ama hepinizi özledim inşallah kimsede sorun yokturdurŞenizŞeniz

herkese kocaman slm.. çok özlemişim hepinizi.. inşallah artık bakabilirim buralara... geçmişe bakamadım ama hepinizi özledim inşallah kimsede sorun yokturdurŞenizŞeniz

aaaaaayyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmm hoşgeldinnn.nasılsın iyileştin mi.çok geçmiş olsun güzelim.inşallah herşey yoluna girmiştir...

hayirli gunler hatunlar a.s.

bakiyorum herkes haftada 1 ugrar olmus :) katar'dan geldigimden beri daha yeni oturmaya basladim desem yeridir :) annem ile ananem kat değiştirdiler..onlari topladik taşidik yerleştirdik..derken eşim geldi..evim zaten 7 aydir leş gibi olmuştu..eve geldigimden beride temizlik yaptim..evde ne varsa yikadim pakladim vs..

netimde bugun baglandi ancak..bundan sonra buralardayim yani :) ramazanda geliyor zaten :)

kilolardan haber verin bakayimmmm..sahsen ben katar'dan 3 kilo alip gelip :) cok sicakti..sürekli bişeyler içmek durumunda kaliyorsun..her ne kadar heryerde klima olsada o da havayi kurutuyor ve gene bişeyler içmek zorunda kaliyorsun :) bende su ve kola cok içtim :KK70: diyetin d sini yapmayip kendimi tamamen yemek zevkine biraktim..sonuc 3 kilo :KK70:

ay ramazanda geliyor şimdi..hiç diyet yapamam sanirim :KK70:

sizler nasilsiniz bakayim? neslicim döndünmü evine?siyahcim sen nasil oldun?jnazcim ne kadar kaldi dügüne?minyatürcüm 50kilo olcakmişsin..hayirdir? kendine kastinmi var?gayecim sen actinmi dükkani?hatice nerelerde?tuana tam kayip..

neysem bakayim..biran önce toplansak ve kendimizi toparlasak iyi olur :)

hadi öptüm hepiniziiiiiiiiii Şeniz Şeniz

aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mutoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..... Şeniz
kız seni gördüm kendime geldim.canım arkadaşım benim hoşgeldinnnn.
3 kilo almışsın ama takma kafana burda verirsin hemen.sıkıyosa verme zaten.oklavalarım ve ben bu işi nasıl halledeceğimizi gayet iyi biliyoruz. :lepi:
canımcım ben dünden beri çok hastayım.bugün işe gidemedim.ateşler içinde yattım.sabah bi tartıldım 53.50 kg. yarım kilo kaybetmişim sabaha kadar.ne zaman ateşlensem böyle oluyo.allah sağlık versin hepimize.
canım gerçekten seni gördüğüme çok sevindim.inşallah bir an önce tüm takım tekrar toplaşırız muckssssssssssssss hihoyyyt hihoyyyt

canimmmmmmmmm hoşbuldummmmm

bende seni gördügüme cok sevindimmmm :) cok gecmis olsun bitanemmm a.s. Şeniz

ya kilo deme valla..kendimi coooook sisman hissetmeye basladim gene..işin kötü tarafi ne diyet yapasim var ne spor..okadar yorgunum ki..geldigimden beri temizlik yapiyorum..bi ara korktum titizin teki olcam diye :KK70: ama sanirim ucuz atlattim :KK70:

p.teside ramazan basliyor..diyet yapabilsem süper olur ama oruclu oluncada rejim hiç çekilmiyor cidden :KK70: hele spor hiiiiç yapamam..diyorum en iyisi ramazanda kilo almamaya özen göstereyimde..ramazandan sonra nasipse diyetime basliyim gene..

hele bi herkes toplansin da bakalim..ortaliga dokelim bakalim kilolarimizi..kim ne almis ne vermis :) bakarsin gene kendimizi zayiflama yarismasinda buluruz :))))))))

hadi öptüm senide hepinizide :))) görüşürüzzzzzzz Şeniz

haklısın mutoşum ramazanda diyet olmuyor.ama en azından yağsız yiyerek çok abartmayarak mideciğimize çok yükletmeyerek en az zararla kapatırız ramazanı hayırlısıyla.
bi kaç kilo alsak bile yerleşmiş kilolar oladığı için hemen veririz nasipse.yani çok düşünmemek lazım şekoşum.
kocamannnnn öptüm hepinizi...

günaydinlar hatunlar a.s. oy anacim bu yaz terledigim kadar hiç terlememiştim he..bu aksam katarda cektigim resimlerden eklicem buraya hanimlar :) bakalim begencekmisinizzz :) şimdi biraz dolanayim :) mucksss

slm kk nin en tatli en samimi en en sevecen insanlari sevgili takimim
evet maaleseff evimdeyim :KK43:(
cumartesi geldik ama malum hic nete giremedim evle ugras misafirle ugras ugrasta ugras iste sizleri cok cok ozledim hadi bakalim toparlanalim yavas yavas artik yaz bitti ramazanda geliyo mutosla minyatur burdalar diger kizlar siz nerelerdesiniz bakalim
gayecim tesekkur edip kacmis herhalde hic kendinden bahsetmemis ne var ne yok siyah gelmis gitmis ah be guzelim ezeli rakibim nerelerdesin
buarada mutosum ben senin resimlerine msnden bakmistim hatta sana yorum bile yazdim gormedinmi kizsengözlerimebaksanab
jalecim begumcum yoklar jale gerci dugun hazirliklari felan iyice yogunlastirdi herhalde tuanada yok o ne yapti ay kizlar hadi gelinde muhabbet edelim diyecem ama iste bende yogunum bugunlerde gerci bundan sonra hergun azda olsa ugrarim sizi yanliz birakmama
kilolara gelince hic sormayin bende 2.5 3 kilo diyelim almisim bende mutoscum gibi aynen kolayla doyurdum desem karnimi yeridir sicaktan tabi kebaplarda cabasii valla fena istah acildi bencede bu gidiste yarista yer alacagiz gibi tekrardan neyse ne yapalim ramazandan sonra artik iyice kendimizi toparlariz guzellerim
sizi cok cok opuyorum :1hug:

neslicim hoşgeldinnnnn.
ama gelirgelmez sinirlendirdin beni.ne o öyle kolala kebaplar filan.çıldırtmak mı istiyosunuz siz beni.walla zopalarım ona göre.....

hoşgeldin neslicim hem evine hem buraya :) burkulmus icin anlasilan geldin diye..inşaAllah tez zamanda tekrar gidersiniz yada ailen gelir bitanem :) valla gurbet zor iş gercekten..ama Allah tum sevdiklerimize saglik afiyet huzur afiyet versin de varsin uzak olsun..napalim rizik dunyasi..resimlerime yorummu yaptin..ay valla geldigimden beri nete toplasan 2 yada 3 kez 5er dakika girmisimdir..o arada yazdiysan gormemem normal cicim..ama simdi bakicam hemen :)

misafirim gelcek simdi..hosgeldine..esimin kuzenleri..h.sonuda benim kuzenler gelmisti..ramazanda geliyor..ozetle minyaturum sen sopalarini ve sinirlerini ziplamaya hazir tut :KK70:

haydi öptüm hepinizi gene :) tez zamanda toplanmak dilegiyleee mucksssssssss

neslicim hoşgeldinnnnn.
ama gelirgelmez sinirlendirdin beni.ne o öyle kolala kebaplar filan.çıldırtmak mı istiyosunuz siz beni.walla zopalarım ona göre.....

kiz sende hosgor canim ne yapacan 4.5 sene sonunda ozledim inanki insallah verecegim aldigim kilolari veririm canim ramazandan sonra tabii insallah beraberr guzelim

hoşgeldin neslicim hem evine hem buraya :) burkulmus icin anlasilan geldin diye..inşaAllah tez zamanda tekrar gidersiniz yada ailen gelir bitanem :) valla gurbet zor iş gercekten..ama Allah tum sevdiklerimize saglik afiyet huzur afiyet versin de varsin uzak olsun..napalim rizik dunyasi..resimlerime yorummu yaptin..ay valla geldigimden beri nete toplasan 2 yada 3 kez 5er dakika girmisimdir..o arada yazdiysan gormemem normal cicim..ama simdi bakicam hemen :)

misafirim gelcek simdi..hosgeldine..esimin kuzenleri..h.sonuda benim kuzenler gelmisti..ramazanda geliyor..ozetle minyaturum sen sopalarini ve sinirlerini ziplamaya hazir tut :KK70:

haydi öptüm hepinizi gene :) tez zamanda toplanmak dilegiyleee mucksssssssss

evet canim ya cok burkuldu icim inanki buraya gelene kadar agladim iki gun cok zor geldi gitmesem daha iyi mi olacakti nedir bilmiyom
helede oglum cok kotu oldu orda dedeydi dayiydi amcaydi gezdi durdu simdide bosluga dustu cok zor geciyo su gunlerimiz inanki isim gucum var ama ne yapim birakip cocuk avutup duruyorum asagilarda geziyorum yani cok sikici gunler geciriyorumsenağlama
neyse sizinde icininizi kararttim ben buralardayim biraz daha gelirseniz durtun optum hepinizi bysss

hadiyin kizlar ben kaciyorum ya su diyet bolumlune girdimde 10.takim yok ya uzun zamandir bakmiyodum sanki icimde bir bosluk olustu ne yapsak su aldigimiz kilolari tekrar vermek icin yenidenmi yarisa girsek hii ne dersiniz ramazandan sonraa ben cunku tek basina hayatta veremem bu aldigim kilolari
bu arada mezunlarin karnesini yapmislar kiz niye soylemiyosunuz iyiki bakmisim mutosumu jalemi minyaturumu gordum bende iki cift soz ettim artik bakarsiniz ben haber verimde tesadufen karsilasmassiniz benim gibi:1closedeyes:
haiyin iyi geceler kimseler gelmedi bend egidiyom iste ne var surdayken birinizle karsilassaydimda sohbet edeydim ay be ozledim sizi hadiyin ama toparlanin

oy oy oyyyyy
ne güzel şenlenmiş topiğimiz mutoşum gelmişş minyatürüm burda zaten :)
siyahcım da uğramışş tabii neslimdee
sizi gördüğüme çok sevindim kızlaryaa çok şükür toparlanmaya başlıyoruz yine
size kötü bir haberim var bende kilo aldım malesefff:KK43: hemde tam 1.5 kiloo zaten topu topu kaç kilo vermiştimkii:KK43: ama bunlarda gitmek zorunda tamam doktor kilo verme dedi ama almada demedikii
bu arada düğün hazırlıklarıda son sürat devam ediyo güzellerim gelinliğim dikiliyo evimizi tuttuk boyasıydı yerleriydi vs herşeyi yapıldı bugünde köşe takımım gitti kısmetse de ramazanın 2. haftası diğer eksikler gidecek ve bende 16 sından itibarende kuzulukta olacağım orda net varmı bilmiyorum inşallah vardır bayramda da istanbula döneceğim öyle planladık hem ordaykende evin diğer eksikleri tamamlanacak
işte böyle kızlar yarında çarşıya çıkacağım ama akşama mutlaka uğrarım hepinizi en kocamanından öpüyorumm ŞenizŞeniz

günaydın hatunlarrr...
anlaşılan yaz mevsimi gelince herkes coştu.neyse artık şu ramazan aradan çıkana kadar müsade size walla ondan sonrasına karışmam heberini olsun...
neslicim sıkma canını çocuk için zor olmuş ama anlaşılan senin içinde pek kolay olmamış.allah tekrar kavuştursun inşallah.
jnazım kaptanım hoşgeldin.sende düğüne kadar tut şu boğazını kuşum ya.kuğu gibi bi gelin olmanı istiyorum senin.
mutoşum beni sinirlendirme öyle yok zopanı hazırla yok sinirlerini hazırla diye.valla cadı madı dinlemem ilk senden başlarım zopalamaya o na göre. :)
hadi kızlar ben kaçtım.benden sonra gelen herkesi kocamannn öpüklüyorum.akşam uğrarım tekrar.az yiyin mucks......

merhaba kızlarrr
iki gündür sular akmıyo kafayı yemek üzereyim duş almadanda çıkmak istemiyorum dışarı o yüzden kaldım evde: )
minyatürcümm aynı şeyi bende istiyorum tatlımyaa inşallah bu ramazan tutacağım şu boğazımı ve çıtır bir gelin olacağımmm :)

hayirli geceler hatunlar a.s.

dun annemde kaldik..bugun geldik..oyuzden giremedim..fotograflari ekledim bakarsiniz :KK66:

optum hepinizi canlarimmm Şeniz

zafer bayraminiz kutlu olsun :KK66:

canlarim ya kusara bakmayin bende giremedim kac gundur aslinda pcye virus girmis o yuzden acilmiyodu simdide pek acmak istemiyoruz ama ben yinede dayanamadim hepinizin mubarek ramazani hayirli olsun kizlar bugun orucun ilk gunu vede coook aciktim aslinda alistik ac durmaya amaa su susuzluk biraz zor ama allah sabrini veriyo cook sukur
canim jalecim bende seni gordugume cok sevindim yaa kiz senin dugun ne zamandi ya unuttum vallah okadar cok degistiki tarihi aklimda degil nezaman evinden bize sesleneceksinn
minyaturcum canim benim cok tesekkur ederim gercekten cok zor ama ne yapalim katlaniyoruz iste olacak okadar hayattta hersey guzel olacak diye birrsey yok dimi amaaa
hepinizi opuyorum guzellerim

hayırlı ramazanlarrrr çıtır hatunlar...
şimdi iftarımı yaptım mutfağımı temizledim aldım çayımı geldim buraya.aslında ilk gün diye yemeyi içmeyi çok abarttım bugün ama inşallah yarın toplayacağım kendimi.hepinizi çokk öpüyorum şekoşlar.bu hayırlı ayda herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle :)

X