Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese kocaman slm.. çok özlemişim hepinizi.. inşallah artık bakabilirim buralara... geçmişe bakamadım ama hepinizi özledim inşallah kimsede sorun yokturdurŞenizŞeniz
günaydinlar hatunlar a.s. oy anacim bu yaz terledigim kadar hiç terlememiştim he..bu aksam katarda cektigim resimlerden eklicem buraya hanimlar :) bakalim begencekmisinizzz :) şimdi biraz dolanayim :) mucksss
neslicim hoşgeldinnnnn.
ama gelirgelmez sinirlendirdin beni.ne o öyle kolala kebaplar filan.çıldırtmak mı istiyosunuz siz beni.walla zopalarım ona göre.....
hoşgeldin neslicim hem evine hem buraya :) burkulmus icin anlasilan geldin diye..inşaAllah tez zamanda tekrar gidersiniz yada ailen gelir bitanem :) valla gurbet zor iş gercekten..ama Allah tum sevdiklerimize saglik afiyet huzur afiyet versin de varsin uzak olsun..napalim rizik dunyasi..resimlerime yorummu yaptin..ay valla geldigimden beri nete toplasan 2 yada 3 kez 5er dakika girmisimdir..o arada yazdiysan gormemem normal cicim..ama simdi bakicam hemen :)
misafirim gelcek simdi..hosgeldine..esimin kuzenleri..h.sonuda benim kuzenler gelmisti..ramazanda geliyor..ozetle minyaturum sen sopalarini ve sinirlerini ziplamaya hazir tut
haydi öptüm hepinizi gene :) tez zamanda toplanmak dilegiyleee mucksssssssss