10.takim citirlari hadii muhabbete

slm kizlar ya nerelerdesiniz ben iki gundur giriyorum birsey yazamadan cikiyorum sorun var galiba bende sizdede ayni sorunmu oldu yoksa kimseler ugramamis
kiz mutosum yegenimize baktinmi doktora gidipte haber versene kiz yoksa butun gun uyuyomusun hii ben hamileligimin ilk gunlerinde hep uyumustum sende ben gibimi oldun yoksa cadii ugramiyon hic

slm kızlar uzun zamandır gelemiyorum geçmişi okumadım tek anladığım mutoşumun hamile olduğu kendim kadar sevindim alalh kucağına alamyı nasip etsin canım

slm kızlar uzun zamandır gelemiyorum geçmişi okumadım tek anladığım mutoşumun hamile olduğu kendim kadar sevindim alalh kucağına alamyı nasip etsin canım

ne haber kiz sen hakkat nerelerdesin bak ben burdayim ilk defa birisinle karsilastim yarabbi sukur gerci gorursen ne var ne yok tatil felan nasil gecti

iyiydi canım yurt dışından misafirlerimiz vardı onlarla geçirdik fena değildi anlayacağın sen ne yapıyon neslicim duyduğuma göre senin tatil gayet iyiydi

Kizlar şimdilik bne kaçtim akşama evden girmeye çalişacağim hepinizi çok özledim ve öpüyorum sağlicakla kalin

Kilolarida ben size müsait bir zamnda derim yine 6 0 rakmlarnbiraz daha yukari olmuştur belkide ama şey nasil olduğunu bile nalamadimki

hayirli aksamlar hanimlarrr a.s. hele şükür birileri gelmiş..ben tüm gün buralardayim yahu kimse gelmioooo :)

haticecim saolasin canim benim..tez zamanda seninde haberlerini bekliyoruz :KK66: hani ben sana diyordumdum ya stres yapma diye..bak ben en rahat oldugum zamanda hamile kaldim..yani hamile kalmam diye düşündügüm bir zamanda hamile kaldim..

neslicim :) cadicim daha doktora gitmedim..6.haftayi bekliyorum..ozaman görünür bizim velet :) valla uykucu olmadim pek..sahurda yatiyorum yani 5 gibi..10-11 gibi uyaniyorum sonra tv karsisinda uyukluyorum :) aslina bakarsan eskisinden daha az uykucu oldum :p bende ters tepti be :KK70:

hadi öptümmmm hepiniziiiiiiiii a.s.

slm kızlarrrr.hatişim gelmiş hoşgrlmiş.kaptanım neslim gayem mutoşum siyah herkes uğramış ben yetişememişim maalesef :KK43:
mutoşum kafama takıldı.sen hamilesin gıdana yediğine içtiğine çok dikkat etmen lazım.oruç tutman doğru mu acaba.benim bildiğim hamişler oruç tutmaz.bi doktora sor istersen kuşum.yiğenimiz gıdasız kalmasın sonra.ilk aylar çok önemli biliyosun.
bilirkişiliğimide yaptım gidiyorum.
hepinize muckssssssssssssssssss :)

slm kızlarrrr.hatişim gelmiş hoşgrlmiş.kaptanım neslim gayem mutoşum siyah herkes uğramış ben yetişememişim maalesef :KK43:
mutoşum kafama takıldı.sen hamilesin gıdana yediğine içtiğine çok dikkat etmen lazım.oruç tutman doğru mu acaba.benim bildiğim hamişler oruç tutmaz.bi doktora sor istersen kuşum.yiğenimiz gıdasız kalmasın sonra.ilk aylar çok önemli biliyosun.
bilirkişiliğimide yaptım gidiyorum.
hepinize muckssssssssssssssssss :)

canim haftaya doktora gidicem..bakalim ne diyecek..oruc bu..kafana göre tutulup tutulmayacak bişey degil..doktorun yasaklamasiyla birakilir ancak,cünkü hiçbir sıkıntım yok cok sukur :) bakalim haftaya gittiğimde eger tutmamalisin derse tutmam..ama inşaAllah demez..yoksa sonradan tutmak cok zor olur :) ilk aylar evet cok önemli ama orucun bi zarari olmaz vucuda..tam tersi cok buyuk faydalari var..oyuzden bilemiyorum yani :) bakalim neler diyecek cadicim :eek:

günaydın hanımlar güzel dileklerin için teşekürler mutuşum hoşbulduk minyatürcüğüm çok fazla karşılaşıp sohbet edemiyoruz dün nesliyle konuşurken öyle yarım kaldı inşallah bugün birilerine rastlarımda iki çift laf ederiz hihoyyyt

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.çok güzel bi gün geçirmeniz dileklerimle hepinizi mucuksluyorum..........

merhaba kızlarr
kaç gündür uğrayamadım malum ramazan davetler le geçiyo zamanım
ya bide sağ kulağım tıkanmış kızlaryaa sahurdan sonra uyuyamadım ve hala da ağrıyo neden böyle olduki durup dururken
bide bugün gelinlik provam var ve hiç gidesim yok şu kulağımdan ötürü olmazsa pazartesiye ertelerim artıkk
en önemli haberi vermeyi unuttum ben salı gününden itibaren 15 gün yokum kısmetse kuzuluğa gideceğiz laptopu götürürüm ama net varmıdır yokmudur bilemiyorum

canlarim ya beni bu pcye neler oluyo bilmiyom yaziyom yaziyom gitmiyo deli olacam yaa ogun haticeyle karsilastim yaziyom yaziyom gitmiyo en sonunda deli olup ciktim kafayi yedi pc haberiniz olsunn
simdide bir ceee diyip haber verip gidecem cok isim var cocuklarda ayakta deli ediyolar beni
haticecim kusura bakma olurmu o gun seni birakmis gibi oldu
gaye guzelim sen nerelerdesin bakim ozelden msj attim cevap felanda vermedin yazilarimada cevap vermez oldun hadi bakalim var bunun altinda birseyler ya hayirlisi
hepinizi cokcok opuyorumm

slmlar yogunlugum azaldı biraz ama şimdide size rastlammıyom ya
kız nesli nerden çıkdı slm vermeme mesaj attım ya sana cadı
hatice sende hoş geldin bacım
kızlar sizler nasılsınız ya bu arada

hayirli geceler hatunlar a.s. bi toparlanamadik..yaz dedik ramazan dedik..bayram dicez :KK70: herhalde ondan sonra görüşürüz :KK70:

inşaAllah p.tesi doktora gidicem hatunlar..dua edin bana :) bakalim bebiş ne alemde :) belki kendimi hamile sanarim ozaman :KK70: hiç hamile gibi degilim..sadece psikolojim biraz bozuk :))))) yani duygusalim..gecenlerde birinin hamileyken cizgifilmlerde bile agladigini okumustum..ozaman bilmiyordum hamile oldugumu..cok gulmustum :KK70: sanirim bende oyle oldum hafiften :KK70: biri hoh dese gozlerim doluyor :KK70: onun disinda bi belirtim yok :)

bakalim doktor neler dicek..cok sorum var sorcak :) doktor beni hasta olarak red edermiş cok soru soruyorum diye :)))

bugun sultanahmete gittik bugun..cok güzel olmus ya..insan ramazani orada anliyor valla :) bebekle ilgili bikac kitap aldim..onlari okumaya baslicam..anam oyle yorgunum ki cumlelerimi toparlayamiyorum..optum hepinizi boncuklarrrr Şeniz

mutahharacımm ne güzel bişeymiş bu tatlımya senin yazılarını okuyunca bi tebessüm kaplıyo yüzümü...
inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini şimdiden çok merak ediyorum onu biliyomusun :) nasıl bişey olacak acaba annesi gibi kök söktürecekmi oda bize :)

ay koptum :)))))))))) düşünsenize benim cocuk elinde oklavayla sizin peşinizden gelirmiş :eek:klava:

jnaz teyze koşş,nesli teyze reçel yeme,minyatür teyze cadiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))

ay yerim ben onuucokacimcoook
minyatür, neslihan , gayem, hatice, siyah, mutahhara öptüm kocamannnŞenizŞenizŞeniz

X