10.takim citirlari hadii muhabbete

ne oluyo bakim burda kim kimi yiyoo kiz mutoss cadisi daha nasil belirti olsun durmadan agliyomussun iste ayyy cok igrenc birsey yaa aman neyse ben hatirlamak istemiyorum o gunlerimi su doktorada biran once git be guzelim sor oruc tutulurmu diye ben cunku tutmamistim gerci benim istifar etme gibi durumlarimda vardi hemde aklinin alamiyacagi kadar oyuzden tutamamistim ay gideydin bir doktora merakla bekliyoruz inanki
jalecim kiz ay senin dugunede az kalmis ne oldu kayinbabam izin alabilmismi kiz hic gorusemiyoruzda hazirliklar bittimi azcik haber versene bize zaten rastgelemiyoruz hic birinizle bari yazinda haberimiz olsun sizlerden
gayecim sende oyle diyosan oyledir ne yapalim bana oyle gelmis hic konusamadikya oyuzden
hepinizi cok cok opuyorum yanliz kizlar cok fena kilo almis durumdayim ramazandan sonra bana yardim elinizi uzatik zayiflatirsiniz artik yoksa benim gidisim gidis degil feci yiyorum
tuana felan nerde kaldi hic ses soluk yok iyice dagildik bakalim bayramdan sonra insallah toparlanirizz

hayirli aksamlar canlarim a.s.

yarin gidiyorum doktora bakalim neler diyecek neler olcak..dua edin emi :) heycanliyim :)

neslicim kiz niye hatirlamak istemiyorsun cokmu kötüydüüüüü korkutma beni beeeeee..asiri duygusalmiydin sende benim gibi? ay gunde rahat 5 vakit agliyorum ya..sinirlerim bozuk valla :KK70:

kilolarida dert etme cicim :KK66: veririz hep birlikte :KK66:

hadi öptüm hepiniziiiii Şeniz

neslihancım kayınpederim bayrama geliyo büyük bir ihtimal :)
ama sevgili kayınvalideciğim daha önce gelmeye karar vermiş bu cumartesi geliyomuş :)
hazırlıklara gelincede bitti sayılır tatlım evimizi tuttuk 2. ayın kirası geliyo hatta tadilatını yaptırdık oturma odam gitti yerleşti , salon takımım bu cumartesi gidecek , halılarımı aldık , perdeleri diktirdik yarın teslim ediyolar , yatak odası ve yemek odası takımımı aynı yerde yaptırdık bayramdan sonraki hafta gelecek , çeyiz di alışverişti herşey tamamlandı kolilendi gitmeye hazır bekliyo :)
yarın gelinlik provam var , 12 ekime yer tuttuk bu haftada nikah işlemlerine başlayacağız . ve salı günü bende sakaryada olacağım 15 gün kalacağız kısmetse o arada da kuzuluk- geyve arası yaparım sık sık eksikleride tamamlamış oluruz böylelikle :)
ciddi ciddi evlilik moduna girdik artık şekerim valla kayınpederimde gelmesede kendi bilir artık kimsenin nazıyla uğraşacak durumda değilim açıkçası ...
yarın sabahta doktora gideceğim ameliyat olduğum kulağım ağrıyo hoş ameliyat olalı 4-5 sene oldu ama sanırım tıkandı ondan :KK43:
hepinizi kocaman öpüyorum kızlarr Şeniz
not: mutoşcumm şimdi baktımda cidden ne o öyle çatal kaşıklar falan bu aralar çok korku filmi izliyorum sanırım :) yarın güzel haberlerini bekliyorum güzelim Şeniz

Son düzenleme:
Kizlar iyi akşamlar size bir şey söylemek istitorum ilk sizinle paylaşiyorum adetimi 4 geçtim ilk defada adetim geçiyor hayirlisi

merhaba hanimlarrrr a.s.

bugun doktora gittimmm..bebişi gördük teyzeleriii :) aklima gelen herşeyi sordum..oruc tutmamda da bi sakinca yokmus..boyle iste :) 6 haftalikmiş şuanda :)

haticecim canim ne sabirlisin sen öyle ya :) ben 1 gün geçince yaptim hemen :) cünkü benim hiç adet düzensizliğiö yoktu :) bence hemen yaptirrrrrr :)

mutahharacımm rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahh
kızlarr bu arada ben yarın sakarya yolcusuyum ve 15 gün yokum dualarınızda benide unutmayın olurmu hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakınn Şeniz

mutoşum bende hiç adetimi geçmem ilk oldu ama sanki hani kaptırmak istemiyorumda kendimi sen idrarmı kan testimi yaptırmıştın canım

ben idrar testi yaptirdim bitanem..eczaneden aldim yaptim..ve daha dün doktora o arada aska test yapmadim :) caniminici bence hemen test yap..bunun kaptirmakla bi alakasi yok..strese girince daha kötü olursun canim benim..en ykin sürede yap..neymiş ne diilmiş ögren :KK66: benide catlatma meraktannnn

Canim dün akşam idrar yaptim pozitif çikti bu sabahda kanda baktirdim emin olmak için oda pozitif allah tamami erdirsin hepizin kizlar ya allah bu mubarek günde dualarimi kabul etti kizlar ya harika bir duygu

ay inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm ay cok sukurrrrrrrrrrr nasil sevindim anltamam haticecim yaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz mayis annesi olcaz ikimizde inşaAllahhh :)

çok şükür canim ya ben anlatamam kendimi rüyada hisediyorum allah isteyen herkeze ansip etsin bizimkileride tamamina erdirsin amin

aaaaaaaaaaaaaaa bugün duyduğum en süper en harika en güzel şey bu oldu.çok tebrik ederim hatişim.allah tamamına erdirsin.sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin sanada mutoşumada. süpersiniz ya.ayy bi kez daha teyze oluyorum

anamm ne oluyo bee herkez hamile ne guzel ya allah tamamina erdirsin guzellerim insallah cok sevindim haticecim inanki canim ya artik kendinize dikkat edersiniz artik
sopalari gosteririz size ona goreyin
ya iki uc gundur giriyorum yazamiyorum su kk da bir sorun var galiba bizim pc zaten coktu o yuzden giremiyorum yoksa icim gidiyo catladm mesela mutosuma ne dedi doktor diye gecmisi bile okuyamiyorum kapanip duruyo bende haliyle sinir oluyorum
neyse gevezelik etmeyim haticeceim canim benim tebrikler allah analli babali buyutur insallah tamamina erdirir
kizlar hepinizi opuyorum
gecen gun butun yazilaribiza cevap verdim ama gitmedi deli oldum simdide pe musait degilim ama belki aksam gelemeye calisacam gelirseniz bulusabilirizz

kizlar nerelerdeisniz ya herkez nereye kaybolduu bende bakim ne yapmis bizim hamisler dedim ama kimseler yok minyatur nerdein kiz anamm bunlarin hepsi firardalar gerci sitede problem var saniim sizde benim gibi sinirlenip girmediniz herhalde neyse ne yapalim bugunde yanlizim bakalim
kizlar ben aldim basimi gidiyom haberiniz olsun ramazandan sonra siki diyet yapmazsam eski halime donecem geri deli oldum aynalara tekrar kusmeye basladim ne olacak halim bilmiyom hele su ramazan gecsin bakalim
neyse optum sizi kocaman

ben burdayimmm :) neslicim yapma be güzelim..yani oruc bu güzelim ya..biraz maneviyatinida düşün lütfen..gunduz ac kalip gece yemekten patlamanin bi anlami yok..fazla kacirma..bolbol sivi ve salata tuket lutfen..seni illaki tikar..mesela corba ye hergun..ekmege elini surme artik..tatlilarida suyla ye..bi catal tatli al,3 kocaman yudum su ic..tikasin seni..boyle boyle kandircaksin kendini..lutfen bak..nekadar zorluklarla verdin o kilolari..sakin bize bakma..ben hamile oldugum halde dikkat ediyorum..doktorum acik acik soyledi..10 kilodan fazla almak yok dedi..ki sen daha iyi biliyorsun bu 10kilo dogumla gidicek..emzirme suresi vs var..nolur dikkat et..kendine guvenini kaybetme lutfennn..
eger dogru durust bi diyet ypacam dersen ben desteklerim seni..istersen bir gruba gir..tek basina zor olabilir..ama biz variz..biz destekleriz seni..hele bi su bayramda gecsin..sonra zaten kurtulamassin..ondan sonra zaten gelmeyenle tum iliskimi kescem :eek:klava: herkes iyice sallamaya basladi :eek:klava:

ya okuyucan şok oldum tebrikler hatice allahım sana saglıklı evlat nasip etsin
mutoş bebişimiz nasıl kız oruç tutayım derken vitaminsiz bırakma sakın
jalacim sanada iiii yolculuklar
neslihan sende garipsin kız herkes kilo veriir sen alıyon ben tatilde aldıklarımı hep oruçda verdim
minyatür sen nasılsın cnm ya

kızlar beni soracak olursanız ii ve sıkıntılıyım ya okul acılması deilde sabah 6 da kalkmak zor oluyo yoksa yorulmak neymiş bilmiyom ya neysem hepinizi öptüm boş anımda girecem msn bile acamıyom valla

ben burdayimmm :) neslicim yapma be güzelim..yani oruc bu güzelim ya..biraz maneviyatinida düşün lütfen..gunduz ac kalip gece yemekten patlamanin bi anlami yok..fazla kacirma..bolbol sivi ve salata tuket lutfen..seni illaki tikar..mesela corba ye hergun..ekmege elini surme artik..tatlilarida suyla ye..bi catal tatli al,3 kocaman yudum su ic..tikasin seni..boyle boyle kandircaksin kendini..lutfen bak..nekadar zorluklarla verdin o kilolari..sakin bize bakma..ben hamile oldugum halde dikkat ediyorum..doktorum acik acik soyledi..10 kilodan fazla almak yok dedi..ki sen daha iyi biliyorsun bu 10kilo dogumla gidicek..emzirme suresi vs var..nolur dikkat et..kendine guvenini kaybetme lutfennn..
eger dogru durust bi diyet ypacam dersen ben desteklerim seni..istersen bir gruba gir..tek basina zor olabilir..ama biz variz..biz destekleriz seni..hele bi su bayramda gecsin..sonra zaten kurtulamassin..ondan sonra zaten gelmeyenle tum iliskimi kescem :eek:klava: herkes iyice sallamaya basladi :eek:klava:

canim ya gercekten dogru soyluyosun ama inanki kendimi tutamiyorum ramazanin gecmesini bekliyorum tesekkur ederim ayrica desteginden dolayi insallah tekrar basaracam sizinleberaber ama su ramazanin gecmesi gerekiyo bunun icin
sende canim gercekten cok dikkat etmen lazim gerci biraz bunyedende kaynaklaniyor herkezinki ayni olmuyo inanki almaya musaitsen aliyosun degilsszn almiyosun insalah 10 kiloyla doguma giersin guzelim ne diyim sansimizzz bol olsun optumma.s.

X