10.takim citirlari hadii muhabbete

mutahharaaa hoşgeldin bitanemmm Şeniz
ya kusuruma bakma ne olur senin doğumgünün 31 iydi dimi
afedersin canımyaa
nasıl mahcub oldum şimdi:çok üzgünüm:

iyki doğmuş mutoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seni veviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Şeniz

mutuhharaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
tabiiii minyatürüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz Şeniz

günaydın kızlarrrrr.
ben çok kötü hırs yaptım yarından itibaren tekrar diyete başlıyorum.50 kilo olcam.kafayı taktım.sebebini sormayın uzun hikaye.ama görürsünüz.eylülün sonuna kadar bu 4 kilo gidecek.zaten bi taraftanda pilatese gidiyorum.haftada 3 güne çıkardık seansları.ben etkili olduunu düşünüyorum açıkcası.bilirsiniz bu spor olayları pek bana göre değildir ama pilatesi sevdim.
şimdilik kocamannn öpüyorum sizi çıtır şekoşlarım kendinize iyi bakın.muckssssssssssssssss
Şeniz

layhayhoy :lepi: :lepi:

minyatürrrrr yine görümcük vakasımı balımyaaa aslında benimde bir an önce hırs yapmam gerekiyo çünkü korkuyorum kilo alıcam diyee:KK43:

minyatürrrrr yine görümcük vakasımı balımyaaa aslında benimde bir an önce hırs yapmam gerekiyo çünkü korkuyorum kilo alıcam diyee:KK43:

yok tatlım bu sefer vaka başka.. layhayhoy
sabah karpuz peynir yiyerek başlamış bulunuyorum diyetime.allah sonumu hayır etsin.. :lepi:
mucksss kızlarrrr Şeniz Şeniz

slm kızlar
siyaha çok üzüldüm allah acil şifalar versin ya sonunda tatil bitti zaten artık sıkdı ya
sizi çok özledim geçmişe bi göz atayım gelecem :d

mutoşcum geçmiş dogum günün kutlu olsun allah uzun saglıklı ömür nasip etssin
jnnazcım allah şifa versin çok güzel dügün hazırlıkları başladı desene
minyatür cnm ya valla sana hayranım ne kadar cok mücedele ediyon ben yterimde sayıyom

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimmm hemde evimi tutup gelinliğimide alarak
bakalım beğenecekmisiniz tabi bu tamamlanmamış hali daha kol eklenecek yaka kapatılacak :)

Aayyyyyyy canim benimmm.....kisss ben çok beğendim gelinliğini.bitmiş halinide koy mutlaka.allah mesut etsin bacim.bir yastikta mutlu mesut kocatsin inşallah.......
Gayeşummm sendeki spor azmide bende yok maalesef.. :KK43: salma kendini sakinn.herkez bi dönsün siki yönetime başliycam yine :)))))))))))

Aayyyyyyy canim benimmm.....kisss ben çok beğendim gelinliğini.bitmiş halinide koy mutlaka.allah mesut etsin bacim.bir yastikta mutlu mesut kocatsin inşallah.......
Gayeşummm sendeki spor azmide bende yok maalesef.. :KK43: salma kendini sakinn.herkez bi dönsün siki yönetime başliycam yine :)))))))))))

çok sağollll bitanemmmmm Şeniz beğendiğine de çok sevindim tatlımyaa biliyomusun bu ilk giydiğim gelinlik üzerine bir kaç tane denedim ama hiç biri bu kadar sinmedi içime bende amann bu olsun dedimm kaydirigubbakcemile5 iyikide öyle demişimm :lepi:
bu aradaa siyahın çok selamı var hepinize daha iyiyniş ev taşımış pc de de problem varmış halledememişler 3 gündür o yüzden giremiyo güzellerimmm
çok özledim hepiniziii bir an önce toplanın kızlaryaa olmuyo böyle vallaa:mymeka:

canlarım hepınıze ıyı aksamlar
ancak fırsat bulabıldım malum tatıl dıyecem ama ehh ısteee
mutosum canım dogum gunun kutlu olsun guzelım benım affet hatırlayamadım uzun zamandır gıremedıgımden kutlayamadımm
jalecım senınde gelınlık cok guzel bıtmıs halınıde gorsek ıyı olur yanııı
kız mınyatur ne yaptın kızım sen yınemı dıyett ıyyyyy uzun sure dıyet duymak ıstemıyorumm dıyecem ama bende bugun mate beslısı aldım bakalım ama gıdınce yapacam cunku burda dıyet mıyet kalmadı habıre yıyorumm durum vahım yanı eve gıdınce artık tekrar baslıyacaz ne yapalım
gayecımm canım benım ogum esim girdıginde gordum senı msndeydin ama seslenemedım artık eve gıdınce yıne gorusuruz ne yapalım
sıyahada tuanayada benden cok coook slm soyleyın
begum nerelerde yaaww hıç gorusemedıktee tlflada gorusemedık ıyıce arayı actık bu tatılde ne yapalım benı mazur gorunn
hepınızı coook coook opuyorummm

kızlaryaa ben çok kötüyüm son bir haftadır yedikçe yiyorum gene ama öyle böyle değil sürekli abur cubur ve tatlı tamam başka bişey yememem lazım dedikçe de daha çok yiyorum ne oluyo bana böyle yaa göbeğimde çıktı yine:KK43:

slm kızlar kımseler ugramamıs nerelerdesinız yaww
begumcumde yok uzun zamandırr haberde alamıyoruz haber alan varsa bır zahmet bıldırsın yaa cok sevınırımm
jalecım balım ya aynen bende yedıkce yıyom ıstahım felaket acıldı donuste bır takım kurmak sart oldu sanırım:)))
hepinızi cok cok opuyorum ben kactım carsıya gıdecemdee
byyy

slm kızlar kımseler ugramamıs nerelerdesinız yaww
begumcumde yok uzun zamandırr haberde alamıyoruz haber alan varsa bır zahmet bıldırsın yaa cok sevınırımm
jalecım balım ya aynen bende yedıkce yıyom ıstahım felaket acıldı donuste bır takım kurmak sart oldu sanırım:)))
hepinızi cok cok opuyorum ben kactım carsıya gıdecemdee
byyy

canımiçii hoşgeldin
yaz geldiya kimsecikler yok malesef bende hazırlıklarla uğraşıyorum
yeme konusunda da akşamları yemeye başlamıştım onu kesiyorum artık tatlım bide dikkat edeceğim nasılsa yeni aldım veririm inşallah en kısa sürede
öpüyorum bende Şeniz

slm kızlar artık okul acılsada siz doya doya konuşsam ve diyet şart ya siz yapamıyom ki diyet ben

canımiçii hoşgeldin
yaz geldiya kimsecikler yok malesef bende hazırlıklarla uğraşıyorum
yeme konusunda da akşamları yemeye başlamıştım onu kesiyorum artık tatlım bide dikkat edeceğim nasılsa yeni aldım veririm inşallah en kısa sürede
öpüyorum bende Şeniz

ıyı yapmıssın canım ya bende bır bıraksaydım su yemegi iyi olacak senın dugunde yaklastı sen bence dahada kes su yemegi saglığına dıkkat ederek tabiyerimseniben

slm kızlar artık okul acılsada siz doya doya konuşsam ve diyet şart ya siz yapamıyom ki diyet ben

gercek kız tamam tatıldeyiz ama sizin yerinızde dolmuyo ben ayın 22 sınde donüyorum allah nasip ederse insallah eskisi gibi gorusuruz canımm
aynen sızsiz diyet olmuyo tatil donusu dıyete devam anlaştıkmıa.s

ya kızlar bitirin artık şu tatili yaaaaaaaaaaaaaaaaa.valla sıkıldım.nerdeyseniz gelin.2 çift laf edecek kimse kalmadı.ağlıycam şimdi ya senağlama

X