- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakılısın cnm bu haftada sıfır cekiyom de cnm ne diyosan hak ettim :mymeka:begumcum hoşgelmişsin :) özlemiştik seni :) sıksık gel yaaaa..enazindan arada ugra bari
neslicim :) bu hafta baslamişsin gene teklemeye :) 0i cekmişsin kontrol etmedim sanma
gayecim sende 0i cekmişsin ama gecen hafta cok verdigin için gikim cikmiyor sana inşaAllah dedigin gibi 2 ayda hedefine varirsin canim..
siyahim :) ssana bişey diyemiyorum..koptukca koptun bizden..düşündügünün tersine buraya sıksık girsen cok daha rahat atlatirdin belki..gene sen bilirsin tabi boncukum
jnazimmm :) cadi kilo mu aldin hemen bence neslinin takimina gir
minyatür cadisi görünmüyor hiç..enson iştahi acilmişti
haticecim sende msn'e takildigin kadar burayada takil be gülüm :)
ben iyiyim kizlar hamdolsun..bebiş kiz oluyor sanirim :) %98 kiz dedi doktor..ama esas bayramdan sonra belli olurmus..20.haftadan sonra yani kilo almayi frenledim epey..doktorumunda hosuna gitti..hep ztn o vitamin hapindan dolayi boyle kilo almiştim..onu kestim..1 ayda sadece 1 kilo aldim..
böyle işte tizlar :) bayram yaklasiyor epey telas vardir herkeste..özellikle jnazda :) ilk bayrami malum
hadi öptüm hepiniziiiiiiiii Şeniz
inş bişi olmaz cnm çok üzüldüm senin çin dua edecem doktorun yavsiyesine uy ve yat kalkma dikkat et :teselli:merhaba kizlar a.s.
begumcum 18 haftalik oldum..4.ay biticek,5.aya giricem yani..şimdilik kiz gibi görünoyr bakalim belki değişir :) kendimi kaptirmamaya calişiyor :)
kizlar buarada kötü bir hbrim var..bende bi nemlilik vardi..doktora söylemiştim..oda bana bi ped verdi..o pedde kirmizi seritler var..eger mavi olursa sorun oluyor..benimkide maviye yakin bi mor rengi oldu..doktora gittim..suyun geliyor dedi (( kontrol etti ultrasonda..şimdilik bebegin suyu iyi ama yatmalisin dedi..hiç kalkmadan 15-20gün yaticakmişim ( rahimde sizinti yapan yer kendi kendini iyileştirebilirmiş..cünkü cok küçük daha..
dua edin olurmu..öptüm hepinizi..
iyi akşamlar kızlarr
begümmmm hoşgeldin bitanemm nasıl özlemişim seni inşallah karşılaşırız bende felaket kilo almış durumdayım
mutahharacım sorma tatlım öyle aldımki hemde ama takımlardan birine girdim bile şekerim:)
ya sorma waalla tatlım kilo alan alana benim durumumda bir felakett şiştikçe şişiyorum wallaabegümcüm düğün arefesi turkcel hattımı kaybettim tatlım yenisini çıkardım daha bir hafta olmadı ama telsimde açık :)
merhaba kizlar a.s.
begumcum 18 haftalik oldum..4.ay biticek,5.aya giricem yani..şimdilik kiz gibi görünoyr bakalim belki değişir :) kendimi kaptirmamaya calişiyor :)
kizlar buarada kötü bir hbrim var..bende bi nemlilik vardi..doktora söylemiştim..oda bana bi ped verdi..o pedde kirmizi seritler var..eger mavi olursa sorun oluyor..benimkide maviye yakin bi mor rengi oldu..doktora gittim..suyun geliyor dedi (( kontrol etti ultrasonda..şimdilik bebegin suyu iyi ama yatmalisin dedi..hiç kalkmadan 15-20gün yaticakmişim ( rahimde sizinti yapan yer kendi kendini iyileştirebilirmiş..cünkü cok küçük daha..
dua edin olurmu..öptüm hepinizi..
iyi bayramlar çıtır takımımın çıtır kızlarııııııııııııııııı.
hepinizi çokkk ama çokkkk özledim.inşallah bayramdan sonra deaha sık görüşücez.evdeki pc tamir oldu.şimdilik sorun yok.
mutoşum sana dua ediyorum.sakın korkma sadece yat.keyfine bak.dr ne diyosa onu yap.yeğenimizede iyi bak.
begüşüm hoşgeldin.
neslim gayem jnazım sizide kocamannn öpüklüyorum.
dip not:merak edenler için cik cikim konuşmaya başladı teyzeleri.
cicikuş babacık ve çokcicikuş diyo :)))
çok mutluyum.
iştahımı frenledim.geçici bi durum muş geçti.yinede dikkat ediyorum tabi.hatiş naptı acaba.onuda öpüyorum.
hami şler hariç diğerleri yediklerine içtiklerine dikkat ettsin karışmam sonra haaaa...
kimse yok ((((((((((((((
kimseler yokmuşmuşşşşş Çok üzgünüm çoook kimseler varken sen yoktunn tabii :mymeka: basbas bagirdik burda neslihanla kimse gelmedi..bende şimdi protesto ediyorum hepiniziiii :enbuyukkk:
kimseler yokmuşmuşşşşş Çok üzgünüm çoook kimseler varken sen yoktunn tabii :mymeka: basbas bagirdik burda neslihanla kimse gelmedi..bende şimdi protesto ediyorum hepiniziiii :enbuyukkk: