• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir bebeğim olmuyo çok üzgünüm

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
kızlar ben çok mutsuzum on yıllık evliyim ikimizdede sorun yok bebiş olmuyo ne yapmalıyım**senağlama:emir_bebek:

merhaba denmur, mutlaka gitmişsindir doktora ama farklı doktorlara git.değişik fikirler al canım.benim kimsenin bulamadığı problemimi izmir smyrna art tüp bebek merkezindeki doktorlar buldu canım.şimdi 2 aylık hamileyim ve 6 yıllık evliyim.ümidini yitirme.bana da hep problemin yok demişlerdi ama ben yine de devamlı farklı doktorlara gittim.ve memmnunum canım.inşallah sen de muradına erersin .geçmiş olsun.görüşmek üzere...

bencede canım farklı doktorlara git
bir sorun varki olmuyor
benimde 3yıl olmamıştı
3farklı doktora gittim
3üde bir sorun yok diyordu
en son başka bir doktora daha gittim
ve bakar bakmaz polikistik over teşhisi koydu
ve benimde adet düzensizliğim vardı
koyduğu teşhis doğruydu
ardından 2ay ilaç tedavi oldum pko için
ve akabinde aşılama yapıldı
şuan 7.5aylık şükürler olsun ikizlerime hamileyim
anlıyacağın doktordan doktorada fark var
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım
vakit kaybetme
iyi bir doktora git
tüp bebek merkezlerinin doktorları olursa daha iyi olur bence

meraba canım ilgin için teşekkür ederim 2doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi sen tüp bebekmi yaptırdın *alah tamamına erdirsin darısı başıma

meraba canım ilgin için teşekkür ederim 2doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi sen tüp bebekmi yaptırdın *alah tamamına erdirsin darısı başıma

hayır canım aşılama benimki
tüp bebek merkezleride bakıyor sonuçta
normal hastalara

ben bekarım ama arkdaşların dedği gibi farklı dpktorlar deneyin çünkü her doktor o kadar iyi anlamıyor bu her hastalık için geçerli

hrseyin hyirlisi ama baska doktorlara git insalah bir sorun yoktur canim baska dr larida dene

canim gittigin doktorlar ltf normal doktor olmasin. yani bu konuda ihtisas yapmis uzmanlasmis doktorlar olsun. benim bir yakinimin da 10 sene olmadi. 10 sene denemedikleri doktor kalmadi. 10 sene sonra Istanbulda nisantasi veya Besiktas tarafinda bir doktora gittiler. gunlerce partkta simit yediler. kalacak yerleri bile yoktu ama o doktor basardi. simdi kizi 5 yaslarinda falan.

canim 2 doktorla olmaz bu is. insallah durumunuz iyidir.

merhaba benimde 7 senedir olmuyor bizdede hiçbir problem yok ama olmuyor.3 aşılama 1 kerede tüpbebek yaptırdık ama olmadı işte.ben 4 farklı dr a gittim hiçbir sorunumuz yokmuş.allah büyük birgün bizde anne olacağız inşallah.

canim benim bende hamile kalirim diye korkuyorum iki tane oglum var dogumumda cok zor oluyor Allah sana en kisa zamanda bebek versin sakin moralini bozma olur insallah canim.

kızlar ben çok mutsuzum on yıllık evliyim ikimizdede sorun yok bebiş olmuyo ne yapmalıyım**senağlama:emir_bebek:

canım öncelikle çok ama çok geçmiş olsun..:teselli: yaşın çok mu geçti ki 10 yıl çocuk olmaması için uzun bir süre tabiki ama kendini koyverme tatlım.ALLAH BÜYÜKTÜR.inş birgün o istedigin bebişine kavuşursun.bende 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor.iki aydır tedavi görüyorum.ama benim sorunum adet düzensizligi canım.yumurtlama çok geç oluyor.bir kere hamile kaldım geçen yıl ama yerleşemedi ve düştü malesef...anlamadıgım sana tam olarak bir tanı koyulmadı mı yani.hastalıgının ne oldugunu söylemediler mi.

teşekkür ederim 30yaşındayım biz onyıl korunmadığımız halde olmadı olur deniyo bi teşhisde konmadı.

teşekkür ederim 30yaşındayım biz onyıl korunmadığımız halde olmadı olur deniyo bi teşhisde konmadı.

ama nasıl bir teşhis konmaz ki anlamadım.bin türlü test yapıyolar artık neyin var neyin yok diye.bence sen iyi bir prof.doktora görünmelisin.ayrıca arkadasların dedigi gibi bir tüp bebek merkezine gitmelisin.iyice baksınlarçböyle olmuyo deyip bekleme tatlım.10 yıldır sadece 2 doktora gittigini söylüyorsun.onun bir nedeni mutlaka vardır hemen vakit kaybetmeden iyi bir doktora git derim.sevgiler.

canım,ben de 3 ayrı doktorun 2 yıl süren 'hiçbir problemin yok' masalını dinleye dinleye neredeyse inanmaya başlamıştım ki son bir doktora daha gittim,bana pkos teşhisini koydu,ilaçlarımı sadece 1 ay kullandım ve hamileydim.(maalesef onu da kaybettim)ddm arkadaşım da benimkine çok benzer şeyler yaşamış,görüyorsun,doktor konusu çok önemli.hatta belki inanmayacaksın ama ben pkos hakkında bilgi sahibiydim ve kendimde belirtilerini görüyordum.gittiğim 3. doktora sorduğum,onu yönlendirdiğim halde göremedi.Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın.(ben de izmirdeyim,doktorumun ismini verebilirim.)

canım,ben de 3 ayrı doktorun 2 yıl süren 'hiçbir problemin yok' masalını dinleye dinleye neredeyse inanmaya başlamıştım ki son bir doktora daha gittim,bana pkos teşhisini koydu,ilaçlarımı sadece 1 ay kullandım ve hamileydim.(maalesef onu da kaybettim)ddm arkadaşım da benimkine çok benzer şeyler yaşamış,görüyorsun,doktor konusu çok önemli.hatta belki inanmayacaksın ama ben pkos hakkında bilgi sahibiydim ve kendimde belirtilerini görüyordum.gittiğim 3. doktora sorduğum,onu yönlendirdiğim halde göremedi.Allah doğru doktorlarla karşılaştırsın.(ben de izmirdeyim,doktorumun ismini verebilirim.)
amin inşallah ..pkos nedir canım öğrenebilirmiyim

canım öncelikle en yakın zamanda bebeğin olur a.s.
inşallah
ümitsizliğe kapılma.
arkadaşlarında söylediği gibi değişik doktorlara gitmelisin.
kaydirigubbakcemile2

amin inşallah ..pkos nedir canım öğrenebilirmiyim

pkos,polikistik over sendromu.yumurta üretiliyor fakat bunlar çatlamayarak kiste dönüşüyor ve yumurtalıklarda birikiyor.bunu işinden anlayan bir doktor ultrasonda görüyor.belirtileri adet düzensizliği,hamile kalamama,kilo fazlalığı,kilo vermekte güçlük,tatlıya aşırı düşkünlük,sivilce,tüylenme,saç dökülmesi,adet dönemine bağlı kalmayan uzun süreli göğüs şişkinlikleri... sadece bende olanları değil bildiklerimi yazdım,çünkü hepsi aynı anda bir kişide bulunmayabiliyor.bildiğim kadarıyla her hastada bulunan ortak belirti yumurtalıklardaki kistler.
gördüğün gibi sadece jinekolojik olarak değil estetik olarak da hayatı olumsuz etkileyen bir hastalık.ilaçlarla kontrol altına alınıp olumsuzluklar azaltılabiliyor,hamile kalınabiliyor.ayrıca düşük riskini de arttırıyor,kesin olarak belirlenmese de ben de bebeğimi bu sebeple kaybettiğimi düşünüyorum.

selam demnur rabbım yardımcın ols ..ama anladığım bı şey var niçin tup bebeğe gıtmedınn bu kadar yıl benım bı arkadaşımda senın gibiydı... hiçbi problem bulamadılar... her araştırma yapıldı böyle olanlarr sebepsız kısmına gırıyor on sene sonra bahçecı klınığine gıttıler ilk tup denemede hamiş kaldı on sene sonra bebişine kavuştu... benımm tavsıyem iyi bı merkeze vakıt kaybetmeden gıt canım rabbım inş kısmet edecektır. benımde tedavıyle bı oğlum var.. şu an hiç bir sebep yok ve olmuyor denemelerde olumsuz .kısmett .yolun açık olss

Back
X