• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 senedir bebeğim olmuyo çok üzgünüm

canım inan içim acıyor böle olunca.hepimizin başında aynı dert...ama arkadaşlarında dediği gibi ii bi dr.beni bi drum hiç bi sorun yok diye aylarca uğraştırdı ve başka bi dr bana pko teşhisi koydu,şimdi ilaçla tedavi görüyorum ve umarım doğru yoldayımdır.
sanırım izmirdesin orada arkadaşlar var böle sorunları olan.kent ve şifa hastanesine gidiolar bi araştır dilersen...
umarım başarırsın canım..

ben de 9 yıllık evliyim bizimde olmadı cnm.bir kere tüp bebek denedik tuttu fakat 5 ayylıkken kaybettik. .bu ay yine gidicem tüp bebeğe.dün ankaradan geldim.ön görüşmeye gittim genarta. bu ay tedavim başlayacak. bence çok geç kalmadan sen de gel.zaman çok çabuk geçiyor çünki...ve anne yaşı da önemli bu konularda. ben fazla geç kalmayın derim.ama olmayacak diye kafana takma.bir an önce tedaviye başlayın bence.

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben çok üzgün me mutsuzum ne yaptımsa bebek sahibi olamadım artık çok yoruldum 8yıllık evliyim sorunum pko artık hiç umudum kalmadı rabbim büyük yinede bizler gibi olanlara allah sabır versin

aslında sabırlı biriyim ama bu öyle bişeyki en sabırlı insanı bile en diplere göme biliyo belki yüztane dr gezdim kullandıgım ilaçların haddi hesabı yok kısmet

ben ilk tedavimde ruhnaz yılmaza gittim kızım oldu sonuç aldım yani tedaviden .şimdide nazan yurtçuyu keşfettim.gitmediysen eğer birde onu dene

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ben çok üzgün me mutsuzum ne yaptımsa bebek sahibi olamadım artık çok yoruldum 8yıllık evliyim sorunum pko artık hiç umudum kalmadı rabbim büyük yinede bizler gibi olanlara allah sabır versin

yadel umudunu kaybetme herşeyde vardır bir hayır bizim bebişler nazlı biras bende 3 yıldır uğraşıyom çok üzülüyoruz ama hayat devam ediyo inşallah hiç ummadığın anda bebişin sana sürpriz yapar ALLAH IM HERKESE SABIR VERSİN bi an önce kavuştursun bizi MELEKLERİMİZE:Saruboceq:

bnm annemnde olmams 15 sene:) snra ben olmsm onlar umudunu yitirmemsler we dedqleri gbi hep farklı doktorlara gitmsler bende tüp bebeqm:) allh sanada werir en kısa zamanda inşallah:)

arkadaşım bende 5yıllık evliyim kaçtane doktora gittim hiç birşey anlamadılar 4,5 kere gittim 5de hiç birşey anlamadı sonra istanbulda bir özel hastaneye gittim gene anlamadı sorunumu 3senemi yediler sadece fitil çatlama iğnesi kılomen sonra arkadaşım tavsiyesiyle gene özel doktora gittim bende 20 kadar kist tüpler tıkalı şeker yüksek anlıyacağın hiçbirdoktor bukadar ilgilenmemişti diyeceğim sen iyiybir doktora daha görün çok geçmiş olsun inşallah allah bizede evlat nasip eder

canım öncelıkle doktorunu değiştirmenı ve bıkaç doktora daha gıtmenı tavsıye derım ve stresten kesınlıkle uzak olmanı onerırım

çunku kımden duysam sebebı bınmeyen ınfertılıtenın altından hep stres cıkıyor maalesef

Back
X