- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
konunuzu okurken diğer konularınızı hatırladım.yine duygulandımsizi diğer konularınızda da takdir etmiştim yine takdir ve teşekkür ediyorum duyarlılığınız için Allah sizden razı olsun,o yavrucağız öteki tarafta şefaatciniz olsun..
kusura bakmayında beyleriniz; kbnizin sizlere muhtaç olduğunu bildikleri için pasif kalıyorlar.halbuki sizin gösterdiğiniz tepkinin onda birini babanız gösterse, belki o çocukcağızda kvniz tarafından eziyet görmez.. Allah yardımcınız olsun..
orda dur dedim hiç bir yere veremezsin sende bende bu evde engelli çocuk olduğunu bilerek evlendik atamazsın bu çocuğu bakmak zorundayız dedim.olmaz sabredemiyorum sabredilmez diyor bende olacak naparsa yapsın bu çocuğa bakılacak o zaman yaşlanınca da bizi çocuklarımız huzurevine atsın dedim
Kayınvalideyle nasıl baş edersin bilmiyorum ama senin bu cümlen beni benden aldı...
bu nasıl güzel bir yürektir?
Allah'ım evinizden huzuru bolluk bereketi eksik etmesin...;bu çürümüş dünyanın senin gibi tertemiz düşünün iyi insanlara ihtiyacı var...
dahada birşey demem susar önünde saygıyla eğilirim...
engellı bakımı zordur...Engellının psıkolojısı bozulabılecegı gıbı engellı yakınınında yanı bakan kısınınde psıkolojısı bozulabılır...Bunun ıcın aynı zamanda onlarada destek olmanız gerek..Anlasılan o ki kayınvalıdenız artık cok bunalmıs..Eger durum buysa alın yanınıza..Engellı bakım aylıgı var..Bakım aylıgını alıp bı bakıcı tutarsınız..Mis gibi bakarsınz..En olmadı rehabılıtasyon merkezlerı var..Arastırın gunduzlerı oraya bırakır..aksamları alırsınz..Sızde gun ıcınde ısınıze gucunuze bakarsınız..Hem bu engellıyı gercekten rahatlatır ve onu bıraz daha ıletısım saglamasına sebep olur..Yıllarca rahat nefes alamamıs kadında psıkolojısı bıraz rahatlamıs olur..Yerden goge kadar haklısınız..Tebrık ederım de artık kayınvalıdenız cok yorulmus ve bunu sıze bı gorev olarak goruyor sanırım..Kurtarın kaynınızıda..Degısıklık onada ıyı gelecektır..Allah sabrını versın.
Bende bı engellı yakını olarak sızlerı cok ıyı anlıyorum...Yük olarak gormedıgınız ıcınde tesekkur ederım..
sizi gerçekten tebrik ederim herkesin kolay kolay yapamayacağı bir bakım için kımseden baskı yada zorlama olmadan bunu gönüllü yapıyorsunuz.vallahi bravo .içiniz temiz sizin bunu gördüm Allah ta sizi görsün yardımcınız olsun.kv cazgırlıkla çenesiyle bastırmış sindirmiş insanları anlaşılan.ağzının payını verin kendinizizi de kaynınızıda ezdirmeyin.siz güçlü ve dik oldukça ağzını açamayacaktır.allah yardımcınız olsun
eşiniz böyle bir durumda engelli kardeşine seve seve kol kanat geren eşini anlayışla karşılayacaktır.siz bişeyleri biriktirmeyin eşinize açık ve net olun yeterki.kayınpederinizde iyi birine benziyor anladığım kadarıyla.bakın ne kadar mutlu olmuş evladına oğlu gelini sahip çıkıyor.o da karısının çirkefliğine sessiz kalıyor mecbueren bişey dese oğlu var bakıma muhtaç .kadında almış eline maşayı maaşallah meydanı boş bulmuş oğlanın bu durumunu kullanıp öttürüyor borusunu.yok öyle sert kayayı gösterin ona.haddini bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?