Bebek İkinci El 10 parça 10 tl

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
arkadaşlar elimde 10 parça kıyafet bulunmaktadır tanesı 1 tl 2 tane elbise 2 tane uzun kollu penye 4 tane kısakollu penye 1 tane keten şort 1 adet te kot etek bulunmaktadır kot etek sıfırdır

arkadaş merhaba dün burdan oğlumla yazışmışsınız ben oğluma kıyafetlerin resmini cekte konu aç dedim ve pazarım vardı onu yapmaya gittim oğlum resim çekmeye üşenmiş ve direk konu açmış sizde resim isteyince resim koymaya uğraşmak istemediğinden direk öbür arkadaşa tamam demiş olay yani bundan ibaret anlıyacağın kusura bakma

sen fatih ,in yoluna taş koyup 1tl,ye kıyafetmi kalmış görmedende alabilirim diyorsun sonra bendende yalan söylememi bekliyorsun kusura bakma ama ben neyse onu yazdım sen bilirsin zorlada satmıyorum biri gider biri gelir.

arkadaşla anlaşmamışmıydınız olay nedir anlamadım.bence sorun yok istiyorsa arkadaş alabilir.

sizin daha önceki konunuzdan panço pembe elbise,örgü yelek etek takım,pantiyeli kırmızı elbiseyide beğendim .onlar duruyor mu?

yok canım duruyor resim ekliyecektik misafirim geldi bugün oglum gelince eklemeye çalışacagım dediğin kıyafetler kızıma olduğu için bıraktım küçük olanlarıda verdim zaten düşünürsen yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…