Dogru hic düşünemedikMintimint
MoonfacedMom
Morrmeneksee
Yorgunkus
Ssevincli
namaste21
Magnifiaque
K karamelli001
O oziko_53
@SoLeiL12
Kızlar bi toplanın biz regl dönemini hesaplamadık zaten 10 günlük bi çember olduğu için sıkıntı olacak mutlaka. Bende yeni adet oldum. İsterseniz duayı değiştirip adetli ikende omunacak bi tesbih yapalım ilk gün bana okundu benden sonrakilere o duayı okuyalım
1000 salavat
1000 estağfirullah ve eklemek istediğiniz varsa
Bence değişmesn adet olanın yerine biz okuyalım sayıdan düşelim veya herkese eşit bölelimCanım bi arkadaşlarda fikrini söylesin okeylerse öyle yapalım salavata ek
O zaman canım sen müsaitsen benim fatiha,ihlas,ayetel kürsimi al bende senin salavatını alim okiyim. Yani sen 62 adet 3 süre yi tek oku salavatı hiç okuma bende 2000 adet salavat çekim adetim bitene kadar sanada uyarsaBence değişmesn adet olanın yerine biz okuyalım sayıdan düşelim veya herkese eşit bölelim
Olur canm neden olmasnO zaman canım sen müsaitsen benim fatiha,ihlas,ayetel kürsimi al bende senin salavatını alim okiyim. Yani sen 62 adet 3 süre yi tek oku salavatı hiç okuma bende 2000 adet salavat çekim adetim bitene kadar sanada uyarsa
Tamam canım sağol. O zaman adet olan olursa bu şekilde çözülsün.Olur canm neden olmasn
Kizlar Esmalari okumayalim istersenizO zaman ya veddud 400 tane ya cami ekliyelim 12.996 10kişiye bölüşünce çok az düşüyo hepimize
Kizlar beni yanlis anlamazsanız beni listeden çıkartabilirmisiniz benim yerime başkası girebilir.
Bende bekliyorum regl olmayi çünkü liste iyice karışmasın başka dua grubunda buluşuruz inşallah.
Hakkınızı helal edin ❤
Baktım şimdi duasına oda biraz uzun benim pek vaktim olmayabilir bide 10kişiyiz fazla düşer Salatı tecrifiye gibiSon fikir..Hastalık ortalığı baya karıstırcak belliki... Salavatı fatih çekmeye ne dersenız? Cok kıymetli ve faziletli bır salavattir. Cok fazla olumlu seyler yazan var ya fettahda oldugu gıbı.. (tabı Allahın her adı her suresı her salavatı hepsı bırbırınden guzeldır de) cok duydum bu salavatı
Tamam canım sende helal et başka arkadaşı eklerim yerineKizlar beni yanlis anlamazsanız beni listeden çıkartabilirmisiniz benim yerime başkası girebilir.
Bende bekliyorum regl olmayi çünkü liste iyice karışmasın başka dua grubunda buluşuruz inşallah.
Hakkınızı helal edin ❤
Başla canım senSon durum ne? Okumaya başlayacaktm ama belli olmadı mı?
Canım bi 10 gün sonra tekrar gruba gel inşallah yeni bir liste başlatırız. Kayılmak isteyen çok arkadaş oldu o listede buluşuruz inşallah.AllahGeç kaldım gliba