- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Valla canım salavat ozel gunlerde okunuyor da ayetel kürsi fılan okunmuyor. Yanı ben oyle bılıyorum sadece korunmak ıcın okunur ozel gunlerde. Bunu arkadaslarla toplu olarak konusalm.. Su sekılde olabılır hasta olan olursa o hafta ıcın listeden devre dısı olur yerıne 1 haftalık baska bırı gecer en mantıklısı bu ama herkesle konusmak lazımÖzel günlerde okunabiliyor dimi? Abdestli demişsin ya ?
Benim bildiğim kadarıyla salavatta okunabiliyo özel günlerde ama tabi diğerleri de ne der fikirlerini söylesinlerValla canım salavat ozel gunlerde okunuyor da ayetel kürsi fılan okunmuyor. Yanı ben oyle bılıyorum sadece korunmak ıcın okunur ozel gunlerde. Bunu arkadaslarla toplu olarak konusalm.. Su sekılde olabılır hasta olan olursa o hafta ıcın listeden devre dısı olur yerıne 1 haftalık baska bırı gecer en mantıklısı bu ama herkesle konusmak lazım
Bende oyle dedım ztnn salavat çekilirBenim bildiğim kadarıyla salavatta okunabiliyo özel günlerde ama tabi diğerleri de ne der fikirlerini söylesinler
Canim salavat okunulur fakat ayetler adetliyken okunmaz.Özel günlerde okunabiliyor dimi? Abdestli demişsin ya ?
Evet okunmuyormuş bilmiyordum araştırdım gördüm o zaman ne yapalım ben çıkayımmı?Canim salavat okunulur fakat ayetler adetliyken okunmaz.
Umarım gecikmemişimdir bende katılırım canım@Tospaagtd
@Amarylliss
@Mucizemm222
@Ada8171631
@Merve
@Sabr-Sukur-Dua
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
@humanbeings
@love_story
@Saksi_Degilim_Ben
@Sur-es
@MaviKuplik
@adel8893
@Umut_2019
@Luluuu94
@Tugce3333
@Kara_gozlum
B Bademmm388
@Minnosella098
@Birpdrci
@Gulcan2904
@ciceklibocekli111
@bcgirl
@Feslegen Kokulu Nane
Kızlar liste doldu malesef ama ozel gununde olan bır arkadasımız var vekaleten 10 gunlugune yazabiliriz ıstersenız hemde sızınde duanızı da yapmıs oluruzKizlar bende katılabilir miyim
Yerıne vekaleten bırını yazarız hem o arkadasımız ıcınde dua etmıs oluruz.. Hastalıgın bitince tekrar aynı yerıne yazarız senı olurmuEvet okunmuyormuş bilmiyordum araştırdım gördüm o zaman ne yapalım ben çıkayımmı?
Tabı buYerıne vekaleten bırını yazarız hem o arkadasımız ıcınde dua etmıs oluruz.. Hastalıgın bitince tekrar aynı yerıne yazarız senı olurmu
Malesef sayı tamamlandı canmUmarım gecikmemişimdir bende katılırım canım
O zaman ya veddud 400 tane ya cami ekliyelim 12.996 10kişiye bölüşünce çok az düşüyo hepimizeMintimint
MoonfacedMom
Morrmeneksee
Yorgunkus
Ssevincli
namaste21
Magnifiaque
K karamelli001
O oziko_53
S Soleil
Kızlar bi toplanın biz regl dönemini hesaplamadık zaten 10 günlük bi çember olduğu için sıkıntı olacak mutlaka. Bende yeni adet oldum. İsterseniz duayı değiştirip adetli ikende omunacak bi tesbih yapalım ilk gün bana okundu benden sonrakilere o duayı okuyalım
1000 salavat
1000 estağfirullah ve eklemek istediğiniz varsa
Ya cami kişi başı 1299 düşüyo ya veddud 40O zaman ya veddud 400 tane ya cami ekliyelim 12.996 10kişiye bölüşünce çok az düşüyo hepimize
Canım bi arkadaşlarda fikrini söylesin okeylerse öyle yapalım salavata ekYa cami kişi başı 1299 düşüyo ya veddud 40