• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 kilo ve altında hedefi olan hamişler nasıl besleniyoruz?

ahvalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
267
155
103
33
Değerli hamişşler! Bu tatlı süreçte 10 kilo ve altında almak isteyen anneler ve anne adayları, nasıl besleniyorsunuz bakim :) nelere direniyorsunuz

Hamilelik surecinde direnmek cok mantikli gelmiyor bana tabiki bu demek degil ki tabak tabak makarna ye :) ben 12 kilo aldim tuzlu yemedim su ictim bol bol meyve yedim her gun yurumeye calistim hareketsiz kalmamaya ozen gosterdim ama canim gece tatli istediyse de oturdum yedim ;)

Hamilelik surecinde direnmek cok mantikli gelmiyor bana tabiki bu demek degil ki tabak tabak makarna ye :) ben 12 kilo aldim tuzlu yemedim su ictim bol bol meyve yedim her gun yurumeye calistim hareketsiz kalmamaya ozen gosterdim ama canim gece tatli istediyse de oturdum yedim :KK66:
Canim senin direnmene gerek kalmamista o yuzden :D

Benim hedefim en fazla 10 kilo almakti suan 36.haftadayim 8 kilo aldim simdiye kadar.. cok cok sıkmadim kendimi ama aklima her esenide yemedim hamileyim diye birde ilk hamileligimde 24-30.haftalar arasi en çok kilomu aldim bu sefer o haftalar cok dikkatli beslendim corba zeytinygali salata vs. Gibi yemekler haziladim. Genelde geceleri yemek yemiyorum bol su icmeye calisiyorum abur cubur mumkunse hic tuketme tatliyida en aza indir. 1 kilo bile az alsan senin icin kârdir. Bebegi besleyen seyleri arastir onlari tuket

Valla açıkçası direnme kısmı benim için kilo kontrolünü sağlayan tek etmen. maalesef canım tatlı çekse oturup yemiyorum. Çünkü zaten bebeğe de bir faydası olmadığı aşikar. O da beni frenliyor. Kızartmalar yağlılar hamurlular... vs yememeliyim takatim de düşse yemicem. Tatlı mı çekti canın kalk iki incir üzüm ya da pekmez ye. bu daha mantıklı. Alternatiflerin bol olduğu bir zaman çok şükür :)) tek sorun bizler ve midelerimiz aslında. Hükmedebildiğimiz sürece sağlıklı ve düşük kilolu bir süreç kaçınılmaz hanımlar

Akşam Yemekten sonra ola ki çok acıkırsam benim atıştırmalığım :)

Eklentiler

• 766A4B14-FA16-4863-85DE-87FB5E1C8D4D.jpeg
    766A4B14-FA16-4863-85DE-87FB5E1C8D4D.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 106
Bu sayfayı takip edeyim ama bende işe yarar mı bilmem 70 kiloyum daha 4. Haftam ilerisini hiç göremiyorum :KK61:ne kadar dikkat etsem yinede kilo alan ve zor veren yapım var inşallah çok kilo almam sağlık açışından kötü çünkü :dua:

Back