Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin direnmene gerek kalmamista o yuzdenHamilelik surecinde direnmek cok mantikli gelmiyor bana tabiki bu demek degil ki tabak tabak makarna ye :) ben 12 kilo aldim tuzlu yemedim su ictim bol bol meyve yedim her gun yurumeye calistim hareketsiz kalmamaya ozen gosterdim ama canim gece tatli istediyse de oturdum yedim![]()
Kac kilosun canimMerhaba kızlar Benimde hedefim 10 kilo üstüne çıkmamak insALLAH çıkmam öyle umuyorum :)![]()
57 kilodayim :)Kac kilosun canim
Aaa azmissin :) ama yinede tedbiri elden birakmamakta fayda var bastan ele alman guzel olmus57 kilodayim :)
Azmiyim :))) evleneli 5 ay oldu 5 ayda 7 kilo aldım insALLAH bebiste bianda almam şimdiden sonra dikkat etcem :))Aaa azmissin :) ama yinede tedbiri elden birakmamakta fayda var bastan ele alman guzel olmus
Hee ideal kilonun ustundeysen orası baska mesele tabi :)Azmiyim :))) evleneli 5 ay oldu 5 ayda 7 kilo aldım insALLAH bebiste bianda almam şimdiden sonra dikkat etcem :))
Üstünde degilimde insan bianda alınca çok sanıyor :))))Hee ideal kilonun ustundeysen orası baska mesele tabi :)
Kaçla başladın canımMerhaba kızlar Benimde hedefim 10 kilo üstüne çıkmamak insALLAH çıkmam öyle umuyorum :)![]()
56.7 başladım canım :)Kaçla başladın canım
Hahah evet zaten genel olarak yemekle ilgili direnme gibi bi huyum yok amaan yiyim nolcak diyenlerdenimCanim senin direnmene gerek kalmamista o yuzden![]()
NE olacağını tombiş olup tartı üzerinde şoklandığında görürsün bebekim :))Hahah evet zaten genel olarak yemekle ilgili direnme gibi bi huyum yok amaan yiyim nolcak diyenlerdenim![]()