10 haftalık bebeğime dua istiyorum

KALAN İHLAS SURESİ 👉 250

OKUNAN YASİN 41 KALAN 👉 0
OKUNAN YA ŞAFİ 70.000 KALAN 👉 0

KALAN İHLAS SURESİ 👉 200

Hepinize merhaba,

Anne olmaya çalışma, tüp bebek tedavisi, hamilelik, doğum ve sonrası süreçlerimde farklı başlıklar altında sizlerle bol stresli, bol kaygılı, bol ağlamalı, bol gülmeli paylaşımlarım oldu. Kiminizin bildiği üzere, neredeyse doğumdan itibaren bebeğimin gözlerinde bir tuhaflık olduğunu düşünüyordum. Sürekli yukarı bakıyor gibiydi. Gözleri fazla hareket halindeydi. Işığa karşı durduğunda gözlerinin içine baktığımda derin bir kırmızı-kahverengilik görüyor, bunu normal bulmuyordum. 8-9 haftalık olduğunda hala bizimle göz teması kurmayınca artık bu durumdan endişelenip bir göz doktoruna gittik ve o günden beri hastanelerdeyiz. 3 hastanede 10-11 kadar doktorun kontrolünden geçtik. Nihai olarak bebeğime 80.000-100.000'de bir rastlanan bilateral aniridi (çift taraflı iris yokluğu) teşhisi kondu. Bilinen herhangi bir tedavisi yok. Tek bildiğimiz onu da bizi de zorlu bir sürecin beklediği... Görme konusunda herhangi bir şey söyleyemiyorlar maalesef. Sürekli takip altında olacak ve zaman içerisinde ne olup bittiğini göreceğiz. Aniridi tek başına görülebileceği gibi ona eşlik eden farklı hastalıklar da olabiliyormuş. Bir sendromun parçası olarak ortaya çıktığında, ihtimalini bile düşünmek istemediğimiz hastalıkların söz konusu olabileceğinden bahsediyorlar. Öyle ki, ne buraya yazmaya elim gidiyor ne de dillendirmeye cesaretim var. Dün genetik test için kan alındı, göz ve beyin MR'ları çekildi. Evet, bebeğim 10 haftasını doldurduğu gün anestezi aldı. Sarılık olduğu zaman takip amaçlı kan aldıklarında içim parçalanırken bunları tecrübe ettiğimiz bir noktaya geldik. Şu anda eşlik eden bir sağlık sorunun olmaması ve ilerleren zamanda da çıkmaması için, oğlumun yaşıtları gibi bir yaşam sürmeye en yakın seviyeye gelebilmesi için dua ediyoruz. Yaşadıklarımın, hissettiklerimin kelimelerle tarifi yok. Düzenli bir dua organizasyonu için de ne mecalim ne vaktim ne de beynim var. Aklım ve bedenim başka bir boyutta başka bir biçimde varlığını devam ettiriyor gibi, sanki ben artık insan değilmişim gibi...
Sizden 10 haftalık bebeğim Kerem için ismiyle dua etmenizi istiyorum diliniz döndüğünce, içinizden geldiğince, inancınız ve vaktiniz elverdiğince. Mesajlarınıza, yorumlarınıza muhtemelen dönemem ama elimden geldiğince okuyacağım. Şimdiden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
@Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi
@sleepy05
@Random33
@Cartedor
@mell_in_shell
@Jane Jetgil
@anonimbirbayan
fiona13 fiona13
@Nm88326
@evrem92
@sim84sim
@bercestesi
@Falefiz03
@Mordus
@adzeynep
@Sohrab
@SiyahPapatyaa
@cagilbilgin
@deniz_ve_mehtap
@Denizyildizi21
@burcusami
@Gofret_
@huzurunmeraklisi
@Hazel9
@RAAT
@Kilya
@nurselek
@hayrunnisa85
tupaaaaa tupaaaaa
@Elifimm30
@minnie
@Yasamademek123
@Black Light
@Kedilervekitaplar
@ZEYNEPP5555
@cukulatam
@Masalmina
@zeynep-ahmet
@ipek_annesi
@LorenaEce
@GeminiWoman
@bir mucizee
Rabbım yanınızda olsun inşallah şafi ismiyle şifalar versin tüm saifa bekleyenler için... Aminnn

bol bol güzel enerjiler dualar gönderiyorum . allh tez zamanda sağlığına kavuştursun inş

KALAN İHLAS SURESİ 👉 100

Rabbim şafi isminin hürmetine minik yavrunuza şifa versin dualarıma sizi de katıcam 🤍🤲🏻
100 ihlas okudum minik kerem için Allah kabul etsin Rabbim bu güzel ramazan ayının hürmetine acil şifalar versin kuzuya aklıma geldikçe dua ediyorum🥰 Allahım yar ve yardımcınız olsn güç kuvvet versin inşallah🤲🏻🤍

100 ihlas okudum minik kerem için Allah kabul etsin Rabbim bu güzel ramazan ayının hürmetine acil şifalar versin kuzuya aklıma geldikçe dua ediyorum🥰 Allahım yar ve yardımcınız olsn güç kuvvet versin inşallah🤲🏻🤍
O zaman sizin aldıgınız 100 ihlasla bitmiş oluyor dusmusmuyduk rakamdan 🌸

Hepinize merhaba,

Anne olmaya çalışma, tüp bebek tedavisi, hamilelik, doğum ve sonrası süreçlerimde farklı başlıklar altında sizlerle bol stresli, bol kaygılı, bol ağlamalı, bol gülmeli paylaşımlarım oldu. Kiminizin bildiği üzere, neredeyse doğumdan itibaren bebeğimin gözlerinde bir tuhaflık olduğunu düşünüyordum. Sürekli yukarı bakıyor gibiydi. Gözleri fazla hareket halindeydi. Işığa karşı durduğunda gözlerinin içine baktığımda derin bir kırmızı-kahverengilik görüyor, bunu normal bulmuyordum. 8-9 haftalık olduğunda hala bizimle göz teması kurmayınca artık bu durumdan endişelenip bir göz doktoruna gittik ve o günden beri hastanelerdeyiz. 3 hastanede 10-11 kadar doktorun kontrolünden geçtik. Nihai olarak bebeğime 80.000-100.000'de bir rastlanan bilateral aniridi (çift taraflı iris yokluğu) teşhisi kondu. Bilinen herhangi bir tedavisi yok. Tek bildiğimiz onu da bizi de zorlu bir sürecin beklediği... Görme konusunda herhangi bir şey söyleyemiyorlar maalesef. Sürekli takip altında olacak ve zaman içerisinde ne olup bittiğini göreceğiz. Aniridi tek başına görülebileceği gibi ona eşlik eden farklı hastalıklar da olabiliyormuş. Bir sendromun parçası olarak ortaya çıktığında, ihtimalini bile düşünmek istemediğimiz hastalıkların söz konusu olabileceğinden bahsediyorlar. Öyle ki, ne buraya yazmaya elim gidiyor ne de dillendirmeye cesaretim var. Dün genetik test için kan alındı, göz ve beyin MR'ları çekildi. Evet, bebeğim 10 haftasını doldurduğu gün anestezi aldı. Sarılık olduğu zaman takip amaçlı kan aldıklarında içim parçalanırken bunları tecrübe ettiğimiz bir noktaya geldik. Şu anda eşlik eden bir sağlık sorunun olmaması ve ilerleren zamanda da çıkmaması için, oğlumun yaşıtları gibi bir yaşam sürmeye en yakın seviyeye gelebilmesi için dua ediyoruz. Yaşadıklarımın, hissettiklerimin kelimelerle tarifi yok. Düzenli bir dua organizasyonu için de ne mecalim ne vaktim ne de beynim var. Aklım ve bedenim başka bir boyutta başka bir biçimde varlığını devam ettiriyor gibi, sanki ben artık insan değilmişim gibi...
Sizden 10 haftalık bebeğim Kerem için ismiyle dua etmenizi istiyorum diliniz döndüğünce, içinizden geldiğince, inancınız ve vaktiniz elverdiğince. Mesajlarınıza, yorumlarınıza muhtemelen dönemem ama elimden geldiğince okuyacağım. Şimdiden dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

@Bal0ncuk
@dayler dayler
@Miss Bride
@DusunceBulutu
@Hemsirecik
@Paresilaaa
@Nurzfr
@Saron
@KelebekkB
@Balkiz94
@z e y n o m
@yildizsavascisi
@sleepy05
@Random33
@Cartedor
@mell_in_shell
@Jane Jetgil
@anonimbirbayan
fiona13 fiona13
@Nm88326
@evrem92
@sim84sim
@bercestesi
@Falefiz03
@Mordus
@adzeynep
@Sohrab
@SiyahPapatyaa
@cagilbilgin
@deniz_ve_mehtap
@Denizyildizi21
@burcusami
@Gofret_
@huzurunmeraklisi
@Hazel9
@RAAT
@Kilya
@nurselek
@hayrunnisa85
tupaaaaa tupaaaaa
@Elifimm30
@minnie
@Yasamademek123
@Black Light
@Kedilervekitaplar
@ZEYNEPP5555
@cukulatam
@Masalmina
@zeynep-ahmet
@ipek_annesi
@LorenaEce
@GeminiWoman
@bir mucizee
🙏rabbim korktugunuz yere ugratmasın dualarımdasınız

Canım Neal,
Hamileliğin daha en en basından beri bu süreçte hep birlikteydik, güldük ağladık beraber sevindik.Araya baska sorunlarımız girdi odak noktalarımız kaydı ama hep aklımızın bi kösesinden iyiliklerimizi diledik, buna eminim.
Şimdi de bu süreci Allahın izniyle en hasarsız sekilde atlatmanız için dualarım senle ve Kerem bebekle olcak.
Senin bana desteğin her zaman her konuda çok çok oldu. Manevi olarak hep yanınızdayız keşke elimizden gelse daha fazlası.
Siz güçlüsünüz, bu süreci de en dirayetli şekilde atlatıcaksınız inşallah. Allahımdan tez zamanda şifa diliyorum mübarek günlerde dualarımızı karşılıksız koyma Rabbim..

Ahh cnm yaa çok çok geçmiş allahım Şafi ismiyle şifasını versin kerem bebeğimize inşallah🙏🏼🙏🏼 Aklıma geldikçe sürekli duacınız olacağım 🙏🏼🙏🏼

Yürekten hissettim yazdıklarını okurken, gözlerim doldu 😢 Dilerim ki tez zamanda mucizeniz avucunuza konsun ve çözümü bulunsun ya da bir anda sorun ortadan kaybolup gitsin. Allah yardımcınız olsun.

Allah'ım yardımcınız olsun.
Kerem bebeğe Allah'ım şafi adıyla şifa versin.
Çok çok geçmiş olsun dualarım sizinle.
Morrmeneksee Morrmeneksee sweetgirlcandy sweetgirlcandy kızlar diğer dualarima geçiyorum ama tekrar başlarsanız hamile arkadaş ve kerem bebek için yardıma derim.
Sağolun emeğinize sağlık.
Tamam cemosum Allah razı olsun bitirdik zaten 🌸 baslanırsa etıket yaparım mutlaka

X