- 10 Mayıs 2022
- 1.122
- 726
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Canım geç döllenme olabilir 10 gün olarak bakma.Merhaba 30 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 29 Eylül.
Ovulasyon takibi yapıyorum 3 aydır bu ay nasip oldu cok şükür.
13'ü 14'ü gibi yumurtlamam oluyordu 2 aydır.
Bu ay yumurtlamam 19'unda oldu 20'sinde çatladı Dün Beta HCG verdim değerim 62 çıktı yani 10 günlük bir gebelik. Sizce Beta değeri normal mi daha önce bir defa Düşük yaptım 10 ay önce o yüzden çok Tedirginim
Döllenme çatlama degil mi zatenCanım geç döllenme olabilir 10 gün olarak bakma.
Insallah sağlıklı olur daKanda da yavaş yükseliyor olabilir
Amin ,Strese girmeyin 10gün sonra kadar kontrole gitmeniz daha rahat olabilir.Insallah sağlıklı olur da2 yıldır istiyoruz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yarin gitmeyi dusunuyordum erken mi olur sizce?Amin ,Strese girmeyin 10gün sonra kadar kontrole gitmeniz daha rahat olabilir.
Bence erken,ama tabiki gitmek istiyorsanız bir görünün.Kese gözükürken sonra ilaç verildiğini düşünüyorum gerekirse duruma göre.Ama gidip bir kendinizi de kontrol ettirmiş olabilirsinizYarin gitmeyi dusunuyordum erken mi olur sizce?
Kese gorunmez daha diye düşünüyorum da düşük riski vs varsa ilac verirmi yarin acaba
Canım merhaba son durumun nedir ben de aynı şeyleri yaşıyorum daMerhaba 30 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 29 Eylül.
Ovulasyon takibi yapıyorum 3 aydır bu ay nasip oldu cok şükür.
13'ü 14'ü gibi yumurtlamam oluyordu 2 aydır.
Bu ay yumurtlamam 19'unda oldu 20'sinde çatladı Dün Beta HCG verdim değerim 62 çıktı yani 10 günlük bir gebelik. Sizce Beta değeri normal mi daha önce bir defa Düşük yaptım 10 ay önce o yüzden çok Tedirginim
2. Kez kan verdim cuma gunu. Saglik ocaginda verdigim icin bugun öğlen gidicem almaya sonucumu. 3'de de doktor muayenem var yani aksama dogru net bisey soylerim.Canım merhaba son durumun nedir ben de aynı şeyleri yaşıyorum da
Benim ilk betayi Perşembe verdim 10.83 cuma akşam verdim 32 çıktı bir de bugün verdim bakalım bekliyorum çıkmasını2. Kez kan verdim cuma gunu. Saglik ocaginda verdigim icin bugun öğlen gidicem almaya sonucumu. 3'de de doktor muayenem var yani aksama dogru net bisey soylerim.
Evde idrar testi ile takip yaptim koyulasti gun gectikce bakalim inşallah sağlıkla gelir.
Kan vermismiydiniz siz
Benimde carsamba 61.81Benim ilk betayi Perşembe verdim 10.83 cuma akşam verdim 32 çıktı bir de bugün verdim bakalım bekliyorum çıkmasını
Yani güzel görünüyor artış.Benimki de Perşembe 10.83 cuma günü 32 çıkmıştı bugün 161 çıktı sizce nasıl
Amin inşallah. Her dua ettigimde herkes icinde dua ediyorum inşallah Rabbim kucağımıza almak nasip ederAyy hadi inşallah Rabbim bize de nasip etsin birbirimize dua edelim
Merhaba. Ben 18 ekimde yumurtlama gördüm 28 ekimde erken gebelik testinde cooook silik cizgiyle ogrendim. 30 ekimde de beta baktirdim 61 çıktıSelam kizlar, ne durumdasiniz? Siz en erken betayi catlamanin/dollenmenin kacinci gunu verdiniz? Bu bilgiye ihtiyacım var
30 ekimden bu yana 14 gun gecmis, hamilesin o zaman ?Merhaba. Ben 18 ekimde yumurtlama gördüm 28 ekimde erken gebelik testinde cooook silik cizgiyle ogrendim. 30 ekimde de beta baktirdim 61 çıktı
Evet cok şükür keseyi gorduk pazartesi kalp atışı icin gidicez30 ekimden bu yana 14 gun gecmis, hamilesin o zaman ?