10 günlük gebelik beta 61.52 normal mi?

hayatbeninedenyoruyosun

Madem çok günah. oyunu sen bozuyosun.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1.122
726
Merhaba 30 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 29 Eylül.
Ovulasyon takibi yapıyorum 3 aydır bu ay nasip oldu cok şükür.
13'ü 14'ü gibi yumurtlamam oluyordu 2 aydır.
Bu ay yumurtlamam 19'unda oldu 20'sinde çatladı Dün Beta HCG verdim değerim 62 çıktı yani 10 günlük bir gebelik. Sizce Beta değeri normal mi daha önce bir defa Düşük yaptım 10 ay önce o yüzden çok Tedirginim

Canım geç döllenme olabilir 10 gün olarak bakma.

Yarin gitmeyi dusunuyordum erken mi olur sizce?
Kese gorunmez daha diye düşünüyorum da düşük riski vs varsa ilac verirmi yarin acaba
Bence erken,ama tabiki gitmek istiyorsanız bir görünün.Kese gözükürken sonra ilaç verildiğini düşünüyorum gerekirse duruma göre.Ama gidip bir kendinizi de kontrol ettirmiş olabilirsiniz

Canım merhaba son durumun nedir ben de aynı şeyleri yaşıyorum da

Canım merhaba son durumun nedir ben de aynı şeyleri yaşıyorum da
2. Kez kan verdim cuma gunu. Saglik ocaginda verdigim icin bugun öğlen gidicem almaya sonucumu. 3'de de doktor muayenem var yani aksama dogru net bisey soylerim.
Evde idrar testi ile takip yaptim koyulasti gun gectikce bakalim inşallah sağlıkla gelir.
Kan vermismiydiniz siz

Benim ilk betayi Perşembe verdim 10.83 cuma akşam verdim 32 çıktı bir de bugün verdim bakalım bekliyorum çıkmasını

Benimki de Perşembe 10.83 cuma günü 32 çıkmıştı bugün 161 çıktı sizce nasıl
Yani güzel görünüyor artış.
Doktora gittim artışım icin gayet iyi dedi 61 den 195 e cikti 2 günde ben sonucu düşük gibi bulmustum ama doktor iyi diyince rahatladim. Muayene etmedi henuz erken kese gorunmez diye cuma tekrar gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…