Herkese merhabalar, 10 günlük diyet maceram bitti sonunda. Tartıldım ve 64.1 kiloyum. Yani bu diyetle 10 günde 6 kilo vermiş oldum, 70 ile başladım, 64 ile bitirdim. Gerçekten işe yarayan, açlık çektirmeyen, hatta tıka basa tok olduğunuz için yemek yemede zorlayan bir diyet bu. 10 gün boyunca bol bol yedim, atıştırma ihtiyacı duymadım. Tatlı çikolata pek aramam ama hamur işi çok seven biriyimdir. Özellikle spagetti lafı geçse koşar yaparım. Ama 10 gündür aklımın ucundan bile geçmedi. İlk 6 gün çok rahattım. Sonrasında iştahım yok oldu resmen. Özellikle akşam yemeklerini yerken kendimi çok zorladım. Maalesef bazen yiyemedim ve yeterince kilo eksilmedi. Çünkü bu diyetin en önemli kısmı serbest yiyecekleri bol bol yiyip çok kilo vermek. Tabi ne kadar diyete uysam da arada kaçamak da yaptım. O yüzden de 2 kilo daha veremedim. Ama canımı sıkmıyorum asla, bu 6 kilo bile çok çok iyi. Şimdi ara verdim, hafta sonundan sonra aynı diyeti biraz daha yumuşatıp uygulamaya devam edeceğim. Öğünleri azaltıp ara öğün ekleyeceğim. Yine ek olarak peynir, yoğurt, kuruyemiş ve meyve ekleyeceğim. Kendimi yine kısıtlamadan bayrama kadar 4 kiloyu vereceğim. Sonra da 5 kilo için biraz daha devam edeceğim. Bol su içmeye, Yeşil çay ve bitki çayı içmeye de devam edeceğim. Benim diyet maceram bu şekildeydi. Umarım birilerinin işine yarar. Herkese sevgilerle..