- 21 Şubat 2009
- 7.437
- 988
İnşallah büyür o zaman.
imşallah inşallah inşallah inşallah. o kadar çok istiyorum ki büyümelerini :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah büyür o zaman.
imşallah inşallah inşallah inşallah. o kadar çok istiyorum ki büyümelerini :26:
Bu müziği dinle, bitrince telkine başla canım. O da gerçekten etkili.
onu da 10 gün kadar dinledim fakat bi etki yapmadı bende. ama bu cm olarak büyürütse eğer onu tekrar dinliycem
kızlar bende bugün başladım inş. etkisi olur.. Ben genelde metal ve rock müzikler dinlediğim için müzik kulağımı hiç tırmalamadı
ya kızlar yeter artık neden bizim göğüslerimiz küçük sokakta ne biçim inek gibi göğüsleri olan kadınlar var. yani azıcık bizdede olsa ne olur ya. haksızlık bu bende büyük göğüs istiyorum aaaaa.valla kızlar kafayı yiyicem gözüm sürekli kadınların göğüsünde takıntı oldu artık.kendimi sapık gibi hissediyorum denemediğim yol kalmadı ama mutlaka silikon dışında bir yol olmalııııııııııııııııı............bunu da deniyicem bakalım olsun artık yaaaaaaa
nezcim sen şimdi hangi sarkıyı dinliosun ??????????????????????
Büyüdümü peki :)
ınanmayan denesın gorsun hayır hıc bırsey yapmadım on gun boyunca sadece dınledım o kadar ben uc yıl once yapmısdım masaj falan yıllardır da ne cay ne masaj tek bırsey yapmadım
merhaba paylaşım için teşekkürler ben 34 yaşında 2 çocuk annesiyim doğumlardan sonra 1 er bedenden fazla olmak üzere göğüslerim küçüldü şimdi 75i zor dolduruyor bu durum beni rahatsız ediyor 2 haftadır krem kullanıyorum 1 cm fark var şimdilik.. kremi sürüp bu telkini dinlemeyi deniycem belki daha etkili olur sonucları paylaşırım sizlerle dua edinde işe yarasın bıktım artık uğraşmaktan buda olmazsa artık slikonlancam sanırım