Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU LINKDEN DINLEYEBILIRSIN CNM YouTube - Song that makes your breasts bigger
melediyi banada atarmisiniz?
Mail adrresini ver atayim sana bnim iki melodim var ikiside gohus buyutme icin ben duzenli dinliyemedim
51 mesaj oldugum için özel mesja atamiyorum:/
ben başlarda buldum youtubeden böyle arkasi mavi yazilar var çok tuaf bir ses 36 sny mi ne o mu?Ozaman nasil atayim canim :)
kızlarr samimiyetimle söylüyorum ki zayıflamak için sabahları aç karnına elma sirkeli su içiyorum ılık şekilde gram zayıflatmadı ama iki faydasını gördüm.
1- bağırsakları süper çalıştırdı
2- göğüslerimi büyüttü.
yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. bağırsaklar için kullanmaya devam edecem
on gunu gectı daha yenı cnm kalıcımı degılmı onu ılerde gorecem ancak Evet devam edıyorum bı on gun daha dınleyecem bakalım devam edecekmı buyume Onu bende bılmıyorum cnm ara vermek gerekmı acaba etkısının gecıcı oldugunu ne sekılde yazmıslar pekı
Bence yürekten hissedip dinleyin işe yarayacağına eminim.
korkuyorm ben o sesten ya acayip bşyy ürperiyorm amanasl indireblrz acaba yaa teldn dnlesk iyi olur???
arkadaslar bu telkinin içeriğinde bebek ağlama sesi var tabi biz duymuyoruz bu sayede annelik iç güdüsü devreye giriyor ve prolaktin hormonu salgısı artıyor. Bu prolaktin de süt bezlerini uyaran hormon, doğum yapan kadınların göğsü büyür ya işte bundan dolayı.
Gelelim sonuca ben dinledim 2 cm büyüttü ama şunu söylim geçici hem de kısa sürede sönüyo. Göğsünüzün büyük haline alıştığınız için sönmüş hali sizin moralinizi bile bozar. Tavsiyem dinlemeyin nasılsa eski haline dönecek. Bir de sonuç aldım diye çok dinlerseniz hormon yapısı bozulur prolaktin artar ve anne olup olmayın göğüslerden beyaz akıntı yani süt gelmeye başlar.