merhabalar yengem sizin gibi oluyordu başta kadına bişey yok dediler en son fakülte hastanesinde ki bir prof rahimde kitle fark etti bazı insanların mesala burunlarında olurmuş ve dokununca kanama yaparmış onun gibi demişti ve rahmi temizlemişti şükür iyi şimdi umarım işinize yarar isterseniz başka bir dr daha görünün geçmiş olsun
canim bu sorun bendede vardi.... adetim erken geliodu ve 3 hafta 4 hafta sürdügünü bilirim... ayni senin dedigin gibi disari cikmaya bi yeri oturmaya korkuodum cocuk bezleri kullaniodum kansizlik cikti dr dedi ayakta nasi duruon cünkü son zamanlar cok kötü olmustum kaldiramadim. dr adet olmamam icin igne yapti o gün bugün benim düzeni hepten bozdu simdide olmamaktan sikayetciyim keske olsaydim yine ragziydim simdi aklima binbir türlü sey gelio 2 aydir olamiyorum tik yok belim kasiklarim heryerim agrio ölcem yaaa.... olsan bi dert olmasan ayri bi dert valla....
mrb. arkadaşlar benim uzun süredir süren bir şikayetim var regl dönemim 10 gün sürüyor 2-3 aya birde 11-12 gün sürüyor bu ayda 15 gün devam etti ve normalden fazla kanama yaşıyorum ilk 4 gün bebek bezi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü normal pedlerin en uzununu kullansam bile 1 saat geçmeden feci derecede dışına çıkıyor mesela geçen bu sefer ped koyayım dedim beyaz plastik tabureye oturmuştum taburenin üstü kıpkırmızı oldu ve bu kansızlık başlattı bende aynı zamanda çok feci migren krizlerine giriyorum neyse regl dönemlerim dışındada bittikten sonra 1 hafta yoğun akıntı yaklaşıncada gene 5 gün falan yoğun akıntı yaşıyorum yani kuru kalma sürem 1 hafta 10 gün sürüyor eee dr.a git diyeceksiniz gittim ve dr. hiç bir anormallik görmedi belki gizli iltihab vardır diye bir antibiyotik verdi gönderdi siz de budurumu yaşayıpta çözüm bulan var mı çok merak ediyorum inanın çok sıkıldım bu durumdan baş ağrısı dışında bel ağrım kasık ağrım vs. olmuyor gene dr.a gidip çare arayacağım ama gene bişi bulamayacaklar bunu biliyorum belki bitkisel bir çözümü falan vardır dedim kk. ya danışayım dedim şimdiden teşekkürler....
sağolun arkadaşlar ben dr.a gittim rahim duvarı kalınlığı çıktı hormonlarda bir sorun yokmuş sebep yoğun iltihap küretaj yapacam dedi bende ilaçla tedavi yapsak dedim şimdi 1-2 ay fitil antibiyotik ve değişik bir ilaç verdi düzelmezse rahim duvarını kazıyacak umarım gerek kalmaz benzer sorunu olanlar mutlaka dr.a gidin dr. yoğunluğu görünce baya yoğun dedi çünkü ultrasona baktığı sandalyeden taaa aşağıya döküldü kan çok utandım gerçekten ....
sağolun arkadaşlar ben dr.a gittim rahim duvarı kalınlığı çıktı hormonlarda bir sorun yokmuş sebep yoğun iltihap küretaj yapacam dedi bende ilaçla tedavi yapsak dedim şimdi 1-2 ay fitil antibiyotik ve değişik bir ilaç verdi düzelmezse rahim duvarını kazıyacak umarım gerek kalmaz benzer sorunu olanlar mutlaka dr.a gidin dr. yoğunluğu görünce baya yoğun dedi çünkü ultrasona baktığı sandalyeden taaa aşağıya döküldü kan çok utandım gerçekten ....
mrb. arkadaşlar benim uzun süredir süren bir şikayetim var regl dönemim 10 gün sürüyor 2-3 aya birde 11-12 gün sürüyor bu ayda 15 gün devam etti ve normalden fazla kanama yaşıyorum ilk 4 gün bebek bezi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü normal pedlerin en uzununu kullansam bile 1 saat geçmeden feci derecede dışına çıkıyor mesela geçen bu sefer ped koyayım dedim beyaz plastik tabureye oturmuştum taburenin üstü kıpkırmızı oldu ve bu kansızlık başlattı bende aynı zamanda çok feci migren krizlerine giriyorum neyse regl dönemlerim dışındada bittikten sonra 1 hafta yoğun akıntı yaklaşıncada gene 5 gün falan yoğun akıntı yaşıyorum yani kuru kalma sürem 1 hafta 10 gün sürüyor eee dr.a git diyeceksiniz gittim ve dr. hiç bir anormallik görmedi belki gizli iltihab vardır diye bir antibiyotik verdi gönderdi siz de budurumu yaşayıpta çözüm bulan var mı çok merak ediyorum inanın çok sıkıldım bu durumdan baş ağrısı dışında bel ağrım kasık ağrım vs. olmuyor gene dr.a gidip çare arayacağım ama gene bişi bulamayacaklar bunu biliyorum belki bitkisel bir çözümü falan vardır dedim kk. ya danışayım dedim şimdiden teşekkürler....
Bende de vardı buna benzer sorun. Benimki 7-8 gün sürüyordu ve çok yoğun geliyordu. Dr hemen prolaktin hormonuna baktırdı ve o hormonun yüksekliğinden kaynaklanıyormuş. 2 hafta süren ilaç kullandım ve şimdi çok şükür düzene girdi yoğunluk kalmadı siz de prolaktin hormonunuza baktırın mutlaka
Kansizlik da adet kanamasinda dengesizlige yol acabiliyormus.. size tavsiyem bir sonraki adetinizin 3. Gununde prolaktin tam kan sayimi tsh, fsh, e2 gibi kan degerlerinize baktirin.. gecmis olsun.Merhabalar. Benim adetim normalde 3 gün sürerdi ve orta seviyede kanamam olurdu şuan 10 gündür devam ediyor ve az oluyor sadece peceteye gelecek kadar ve ellerim bugün ilk defa titremeye başladı aceba kansızlık olabilir mi ya da kist hibi başka bişey ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)