İlk adetim çok erken gelmişti. 11 yaşındayken adet olmuştum. Felaket zorluk yaşadım çünkü çok uzun sürüyordu halada öyle 9 sün sürüyor ama ne çektiğimi bir ben bir ailem bilirdi. İlk gün ağrıdan duramazdım ağlamaktan gözlerim şişerdi ilaç içerdim fayda etmezdi. Doktora götürürdü ailem. Serum yada iğne ile anca geçerdi. o da anlık geçirirdi diğer günlerde agrılarım yine olurdu. Evlendikten sonra sürede değişiklik olmadı hala 9 gün sürer. Genel olarak agrılarımda değişmez. İlk gün mecbur ilaç kullanıyorum ama agrılarımı geçiren tek ilaç var acilde bir doktor yazmıştı Allah ondan razı olsun her ağrıyı çekip ilacı içtiğimde bunu söylerim. İlaç adı veriliyor mu bilmiyorum ama veriliyorsa yazarım yorumda. Rahat 10 doktora gitmişimdir bu konuda hepside ultrason bakıp her şey normal sorun yok kist yok diyordu. Ağrının nedenini söyleyen yoktu. Üniv.deyken farklı şehirdeki doktora gittiğimde kist var denildi ama çok ufakmış dogum kontrol hapı vermişti kullandım. Kist çatladı. Ama şuan bile korunma yöntemi olarak dogum kontrol hapını seçmem tüylenme deprasyona eğilim Vs. Yan etkiler yapmıştı. Bu arada uzun ve yogun geçmesinden dolayı demir eksikliğinden kurtulamadım. Tavsiyem farklı farklı doktorlara gidip nedenini araştırın. En son gittiğim doktor alttan muayene randevusu verdi gitmedim çünkü bayanda olsa doktor nedense korkuyorum alttan muayene dediklerinde.
Konudan konuya atlayıp epey bşy yazmışım şuan farkettim