10 gün ve üzeri süren regl

merhaba arkadaşlar. benim adetim de 20 şubatta leke şeklinde başladı yaklaşık dört gün koyu kahve renginde geldi. 25 şubatta normal kanama olarak gelmeye başladı. bugün 9 mart ve hala devam ediyor. öyle çok yoğun bir kanamam olmuyor ama tam bitti dedikçe tekrar kan geliyor. yasmin adında doğum kontrol hapı kullanıyordum. bu şekilde kanamam olduğu içn onu da bıraktım. internetten bakıyorum dış gebelik yada düşük olabilir diyorlar. düşük olsa şiddetli ağrı çekmem gerekmezmi? ağrım oluyor ama normal adet döneminde çektiğim ağrı gibi. sizce ne yapmalıyım. bir sorun olmasından da korkuyorum.

merhaba arkadaşlar. benim adetim de 20 şubatta leke şeklinde başladı yaklaşık dört gün koyu kahve renginde geldi. 25 şubatta normal kanama olarak gelmeye başladı. bugün 9 mart ve hala devam ediyor. öyle çok yoğun bir kanamam olmuyor ama tam bitti dedikçe tekrar kan geliyor. yasmin adında doğum kontrol hapı kullanıyordum. bu şekilde kanamam olduğu içn onu da bıraktım. internetten bakıyorum dış gebelik yada düşük olabilir diyorlar. düşük olsa şiddetli ağrı çekmem gerekmezmi? ağrım oluyor ama normal adet döneminde çektiğim ağrı gibi. sizce ne yapmalıyım. bir sorun olmasından da korkuyorum.
18 gündür kanaman varsa kesinlikle doktora gitmelisin. İhmal etmeyin kendinizi kızlar kist olur miyom olur rahim kanseri olur binbir türlü hastalık varken niye gecikiyorsunuz

Doktora gidip proklatin hormonuna baktırmani tavsiye ederim. Düşük olsa çok ağrın ve çok kanaman olurdu.

mrb. arkadaşlar benim uzun süredir süren bir şikayetim var regl dönemim 10 gün sürüyor 2-3 aya birde 11-12 gün sürüyor bu ayda 15 gün devam etti ve normalden fazla kanama yaşıyorum ilk 4 gün bebek bezi kullanmak zorunda kalıyorum çünkü normal pedlerin en uzununu kullansam bile 1 saat geçmeden feci derecede dışına çıkıyor mesela geçen bu sefer ped koyayım dedim beyaz plastik tabureye oturmuştum taburenin üstü kıpkırmızı oldu ve bu kansızlık başlattı bende aynı zamanda çok feci migren krizlerine giriyorum neyse regl dönemlerim dışındada bittikten sonra 1 hafta yoğun akıntı yaklaşıncada gene 5 gün falan yoğun akıntı yaşıyorum yani kuru kalma sürem 1 hafta 10 gün sürüyor eee dr.a git diyeceksiniz gittim ve dr. hiç bir anormallik görmedi belki gizli iltihab vardır diye bir antibiyotik verdi gönderdi siz de budurumu yaşayıpta çözüm bulan var mı çok merak ediyorum inanın çok sıkıldım bu durumdan baş ağrısı dışında bel ağrım kasık ağrım vs. olmuyor gene dr.a gidip çare arayacağım ama gene bişi bulamayacaklar bunu biliyorum belki bitkisel bir çözümü falan vardır dedim kk. ya danışayım dedim şimdiden teşekkürler....
baska bir uzmana da gorunsen nasil olur?
hsberlerde falan goryyoruz 10 kisiye gidip de hicbiseyin yok diye gonderiyorlar en son bir doktor farkediyor seninki nornal bir durum degil yani

doktora gidip kaniniza detayli baktirin magnezyum demir vitamin eksikliginden dolayida siddetli kanama oluyor ben hepsini yasadim sukur kurtuldum kac sene cektim miyom var kist var dediler kanama dursun diye igne vurduar bu seferde aylarca adet omadim karnim hamile gibi sisti vs... bi cok sorun yasadim kansizlik cabasi... kana detayli baktirin diyorum son olarak tekrar mutlaka bisey eksiktir azdir bitmek uzeredir d vitamininden bile kaynaklaniyor

Mrb. Benim adetim gayet düzenliydi. Her ay yedi gün oluyordu. Bi ay 20 gün gecikti doktora gittim diane verdi sadece bir tane içtim adetin ilk günü ama o adetim 15 gün sürdü.kesildikten 3 gün sonra yine başladı 14 gün sürdü 3 gün önce bitmişti tam sevindim ki bi baktım yine olmuşum. Valla psikolojim bozuldu pls help

benim duzensizliklerim dogumdan sonra cok olmustu bi ay oluyodum sonra iki ay olmuyodum falan iki sene cektim sonra ozel bi doktora gittim muayene etti rahim ters donmus dedi dogum sonrasi olusmus ameliyatla tekrar duzeltti.. buda bi ihtimal olabilir ama oyle olmasi norma degil kizlar mutlaka vucutta ters giden bisey vardir duzensiz regli olmanin.. ya en basiti dmeir vitamin eksikligidir yakist miyomdur yadabendeki azda gorulse rahimdendir

İlk adetim çok erken gelmişti. 11 yaşındayken adet olmuştum. Felaket zorluk yaşadım çünkü çok uzun sürüyordu halada öyle 9 sün sürüyor ama ne çektiğimi bir ben bir ailem bilirdi. İlk gün ağrıdan duramazdım ağlamaktan gözlerim şişerdi ilaç içerdim fayda etmezdi. Doktora götürürdü ailem. Serum yada iğne ile anca geçerdi. o da anlık geçirirdi diğer günlerde agrılarım yine olurdu. Evlendikten sonra sürede değişiklik olmadı hala 9 gün sürer. Genel olarak agrılarımda değişmez. İlk gün mecbur ilaç kullanıyorum ama agrılarımı geçiren tek ilaç var acilde bir doktor yazmıştı Allah ondan razı olsun her ağrıyı çekip ilacı içtiğimde bunu söylerim. İlaç adı veriliyor mu bilmiyorum ama veriliyorsa yazarım yorumda. Rahat 10 doktora gitmişimdir bu konuda hepside ultrason bakıp her şey normal sorun yok kist yok diyordu. Ağrının nedenini söyleyen yoktu. Üniv.deyken farklı şehirdeki doktora gittiğimde kist var denildi ama çok ufakmış dogum kontrol hapı vermişti kullandım. Kist çatladı. Ama şuan bile korunma yöntemi olarak dogum kontrol hapını seçmem tüylenme deprasyona eğilim Vs. Yan etkiler yapmıştı. Bu arada uzun ve yogun geçmesinden dolayı demir eksikliğinden kurtulamadım. Tavsiyem farklı farklı doktorlara gidip nedenini araştırın. En son gittiğim doktor alttan muayene randevusu verdi gitmedim çünkü bayanda olsa doktor nedense korkuyorum alttan muayene dediklerinde.
Konudan konuya atlayıp epey bşy yazmışım şuan farkettim :KK48:

İlk adetim çok erken gelmişti. 11 yaşındayken adet olmuştum. Felaket zorluk yaşadım çünkü çok uzun sürüyordu halada öyle 9 sün sürüyor ama ne çektiğimi bir ben bir ailem bilirdi. İlk gün ağrıdan duramazdım ağlamaktan gözlerim şişerdi ilaç içerdim fayda etmezdi. Doktora götürürdü ailem. Serum yada iğne ile anca geçerdi. o da anlık geçirirdi diğer günlerde agrılarım yine olurdu. Evlendikten sonra sürede değişiklik olmadı hala 9 gün sürer. Genel olarak agrılarımda değişmez. İlk gün mecbur ilaç kullanıyorum ama agrılarımı geçiren tek ilaç var acilde bir doktor yazmıştı Allah ondan razı olsun her ağrıyı çekip ilacı içtiğimde bunu söylerim. İlaç adı veriliyor mu bilmiyorum ama veriliyorsa yazarım yorumda. Rahat 10 doktora gitmişimdir bu konuda hepside ultrason bakıp her şey normal sorun yok kist yok diyordu. Ağrının nedenini söyleyen yoktu. Üniv.deyken farklı şehirdeki doktora gittiğimde kist var denildi ama çok ufakmış dogum kontrol hapı vermişti kullandım. Kist çatladı. Ama şuan bile korunma yöntemi olarak dogum kontrol hapını seçmem tüylenme deprasyona eğilim Vs. Yan etkiler yapmıştı. Bu arada uzun ve yogun geçmesinden dolayı demir eksikliğinden kurtulamadım. Tavsiyem farklı farklı doktorlara gidip nedenini araştırın. En son gittiğim doktor alttan muayene randevusu verdi gitmedim çünkü bayanda olsa doktor nedense korkuyorum alttan muayene dediklerinde.
Konudan konuya atlayıp epey bşy yazmışım şuan farkettim :KK48:

canim keske gitseydin alttan muayene ofd amaan valla isimiz zor yaa kadin olmak zor is :KK43:

canim keske gitseydin alttan muayene ofd amaan valla isimiz zor yaa kadin olmak zor is :KK43:

4 gün gecikmeyle az önce regl oldum. Yine aynı durum başlıyor. Hiç sevmiyorum ya bu durumu. Bazılarında ne güzel hem kısa hem ağrısız. aslında alttan muayene yaptırmamak yanlıştı. Ama çok korkuyorum

4 gün gecikmeyle az önce regl oldum. Yine aynı durum başlıyor. Hiç sevmiyorum ya bu durumu. Bazılarında ne güzel hem kısa hem ağrısız. aslında alttan muayene yaptırmamak yanlıştı. Ama çok korkuyorum

korkma canim bence yaptirmalisin bi kac dakka bile surmez gozunu kapat baksinlar cunku anca o sekilde bazi seyler daha cok netlesiyor sagligin icin kendin icin yaptirmalisin.. nelere katlaniyoruz bi kadinlar ya rabbim beterinden saklasin ama zor is kadin olmak

korkma canim bence yaptirmalisin bi kac dakka bile surmez gozunu kapat baksinlar cunku anca o sekilde bazi seyler daha cok netlesiyor sagligin icin kendin icin yaptirmalisin.. nelere katlaniyoruz bi kadinlar ya rabbim beterinden saklasin ama zor is kadin olmak

Haklısın yaptırıcam sağol canım cesaretlendirdin

X