10 gün ve kan testi vercek sonuçlar

glcn51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
38
13
40
Arkadaşlar yarın 10 gün ve kan test günü gelip çattı ben dışında herkes pızitif gelcek diyor 6 gün kan 2.25 geldi. ;( ve 8 gün idrar negatifti ve ümidimi kaybettim böyle olan varmı nolur yarın pozitif görelim yarın test günü olan Rabbim yüzünü güldürsün hepımiz pozitif allalım inşallah

Arkadaşlar yarın 10 gün ve kan test günü gelip çattı ben dışında herkes pızitif gelcek diyor 6 gün kan 2.25 geldi. ;( ve 8 gün idrar negatifti ve ümidimi kaybettim böyle olan varmı nolur yarın pozitif görelim yarın test günü olan Rabbim yüzünü güldürsün hepımiz pozitif allalım inşallah
İnşallah sonucun pozitif gelsn kaçıncı gün embriyosuydu seninki 5 miydi

Çok iyi kaliteleri bence tuttu senin 😊
Ayyy inşallah 6 gün kan 2 . 25 8. Gün idrar negatif gelince ümüdim kırıldı benim eşimde problem bende bişey olmadıgını söyledi doktor Rabbim herkesin ve benim muradımı gercekleştirsin inşallah

Moral bozmak yok, 3. Gün embriyosuydu benim 10. Gün idrar negatif geldi.12. Gün kanda 93 çıktı. İnşallah seninde kanda çıkar 🤗🤗

İnşallahhhhhhhh ne güzel ümit verdiniz bana Allah razı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin

X