Arkadaşlar cumartesi günü yani yarın bir arkadaşımın doğum günü partisi var. Ve çok yakın olduğu için gitmek zorundayım. Elbisem göğüs ve sırt dekolteli olduğu için bu içimdeki doktorumun giydirdiği sporcu sütyeni çıkarsam 1 günlük normal sütyen kullansam protezlerim için bir sıkıntı olur mu sizce?
Arkadaşlar cumartesi günü yani yarın bir arkadaşımın doğum günü partisi var. Ve çok yakın olduğu için gitmek zorundayım. Elbisem göğüs ve sırt dekolteli olduğu için bu içimdeki doktorumun giydirdiği sporcu sütyeni çıkarsam 1 günlük normal sütyen kullansam protezlerim için bir sıkıntı olur mu sizce?
Cok gecmis olsun, en az bir ay sporcu sutyeni kullanilmasi gerekiyor. Hatta ben 2 aydan fazla kullanmistim. O gece icin , dekoltesiz bir elbise giyerseniz risk almak zorunda kalmazsiniz.
3-4 saat çıkarmanın bence hiç bir sakıncası olamaz, 2 haftadan sonra dr. bana sütyensiz dolaş biraz, aşağı insin protezler demişti. yinede için rahat etmiyorsa dr.una bir telefon açıp sor bence
10 Gün çok çok erken bir süreç...Kimi doktor izin verebilir ama genelde buna izin verilmez Lütfen bu konuyu doktoruna sor canım,yanlış birşey yapma sonra acısını sen çekersin..
Umarım...Üzerindeyken canını çok acıtmadıysa birşey olmaz sanırım ama bundan sonra dikkatli ol..Daha çok yeni,protezlerin oturmadı şekillenmediler..Yanlış sütyen onları farklı yerlerde yerleştirebilir ve bu çok kötü sonuçlar dogurabilir Allah korusun..
ben bir ay sporcu sütyeni kullandım, hem de doktor ayyıldızınkini çıkarttırdı ve medikal bir sporcu sütyeni aldırdı bana acayip sıkı birşeydi.. ama ben bir ayı tamamlamadım diyebilirim acayip kaşıntı yapmıştı bende o sütyen..her doktorun uygulama şekli farklı burada sporcu sütyeni takmadım diyen de var.. sen doktorunu dinle bence..
bu konuda benim de bir sorum olacak kızlar.. ben ameliyat olalı tam 3 hafta oldu... şimdi 1 ay sporcu sütyeni kullanıyoruz tamam da 1 aydan sonra balenli kullanabiliyor muyuz? çünkü balensiz modeller çok az..
ben hiç kullanmadım mesela..ameliyatın ertesi günü sargım çıktı ve doktorum bırak salınsınlar sporcu sütyenine falan gerek yok sende dedi.. kıyafetlerden meme uçlarım çok belli olduğundan balensiz ama çok ince süngerli gevşek bir sütyen almıştım 2 ay onu kullandım dışarı çıktığımda..