selam
ögle
panelenmis 1 adet avuc ici kadar beyaz balik
2 kasik pilav
ara
peynirli kepek pogaca
aksam
tavada yumurta 1 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir,bolca zeytin
ara
1 adet gofret
8 bardak su
1 bardak yesil cay
1 bardak siyah cay
günaydinnnn
kilom 61.800 kg
bugün 9.günüm 1.300 gr vermisim yarina kadar 1.200 kg vermem zor ,konu basliginda yazmisdim 10 günde 2.5 gr vericem diye ,napalim olmadi:97:,saglik olsun
sirkeli suyumu iciyorum
bol kepekli ve aycicek cekirdekli ekmegimle kahvaltima basliyorum.
temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
dün diger topice eklemisdim[
Arkadaşım çokta kilolu durmuyorsunuz.çok küçücük bi göbiş var o kadar
yanlarim daha cokdu ama son bi haftadir hemen hemen her gece folye sarip yatiyorum .gündüz ev isi yaparkende sariyorum bazen (ama bu resimde yapmamisdim) cok faydasi var onun
yanlarim daha cokdu ama son bi haftadir hemen hemen her gece folye sarip yatiyorum .gündüz ev isi yaparkende sariyorum bazen (ama bu resimde yapmamisdim) cok faydasi var onun
birde altın çilek kapsülü var kullanmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz altın çilek kapsülü için kullanan varmı aranızda veya yakınınız
canım simdi bende baslicaktım fx15 e cok etkili olduğunu okudum sonra bazıları sakın içme dedi çok yanlış ama ben kararlıydım sonra başladım miğdemde ekşime bagırsak duzenim bozuldu 1 haftada kalıcı bobreklere hasar verıyor o tip ilaçlar. sonra burdakı sirkeli su yesil çay önerilerini denedim ve gercekten tok tutuyor zaten insan vucudu kilo vermeye yatkın zaten istekli olursan D:
canım yaa ben bunu hiç akıl edememiştim..benimde yanlarım çok nasıl ericekler bilmiyorum zor olcak sanırım...sen streç film mi sarıyosun yoksa folyomu ve nasıl yapıyosun tarif edersen çok mutlu olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?