Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün icinde 2.5 kg verecegim......sizlede yediklerimi ve kilo hergün paylasacagim
- Konu Sahibi zuzum24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam
ögle
panelenmis 1 adet avuc ici kadar beyaz balik
2 kasik pilav
ara
peynirli kepek pogaca
aksam
tavada yumurta 1 dilim kepek ekmegi
beyaz peynir,bolca zeytin
ara
1 adet gofret
8 bardak su
1 bardak yesil cay
1 bardak siyah cay
canım bence salatada yemelisin pek yeşillik yok menünde,bolca zeytin yazmışsın 5-6 adet zeytin bir tatlı kaşığı yağa eşdeğer ve ara öğün olarak gofret ve poğaça yerine meyva kuru kayısı cevizbadem gibi şeyler yesen bence daha tok tutar ve ve daha sağlıklı olur
selam,,,bugün aceleden tartilamadim ,tasiniyoruz onun icin yogunum biraz
yarin tartilip yazicam,dün gece ve bugüpn sabah 50 ser mekik cektim
bugün
sabah
1 pogaca
kahve sekersiz
ögle
1 sebzeli tonbaligi
1 kepek ekmegi
aksam
cacik yemegi madimalak da deniliyor
bir iki kasik tavuklu pilav
meyve
1 lokma muz
8 bardak su
1 yesil cay
1 isirgan otu cayi
1 kayisi form cayi
1 fincan kahve
yarin tartilip yazicam,dün gece ve bugüpn sabah 50 ser mekik cektim
bugün
sabah
1 pogaca
kahve sekersiz
ögle
1 sebzeli tonbaligi
1 kepek ekmegi
aksam
cacik yemegi madimalak da deniliyor
bir iki kasik tavuklu pilav
meyve
1 lokma muz
8 bardak su
1 yesil cay
1 isirgan otu cayi
1 kayisi form cayi
1 fincan kahve
merabalar takip edemedim bir kac gundur ancak 10 tane yerfistigi disinda hic aksatmadim diyetimi 4 gundur her aksam egzersiz yaptim ve 1 gunde kosabildim bolcana simdi 1 hafta tartilmicam dedim kendime cunku anlamiyorm kilo verdigimi hergun 4 kere tartil aynada gobegine bak fln olmuyordu D: hepinize kolay gelsin tekrardan
- 1 Kasım 2010
- 466
- 3
- 68
günaydinnnn
kilom 61.800 kg
bugün 9.günüm 1.300 gr vermisim yarina kadar 1.200 kg vermem zor ,konu basliginda yazmisdim 10 günde 2.5 gr vericem diye ,napalim olmadi:97:,saglik olsun
sirkeli suyumu iciyorum
bol kepekli ve aycicek cekirdekli ekmegimle kahvaltima basliyorum.
bir bardak suyun içine ne kadar sirke koyuyorsun ve bu içtiğin bağırsakları çalıştırmak içinmi acaba
merhaba mavli...yok canim hedefe cok var daha birakamam yaz güzel gecmeli bu sene gecen yil 70 lerle gecmisdi
kizlar kilom ayni 61.800
10 günde 1300 kg verebildim yani 10 günde 2.5 kg veremedim basligida degistiremiyorum malesef
böyle devam edelim gün ve gün eridimi yazarim size ,hatta dün resim cekindim onu eklim
kizlar kilom ayni 61.800
10 günde 1300 kg verebildim yani 10 günde 2.5 kg veremedim basligida degistiremiyorum malesef
böyle devam edelim gün ve gün eridimi yazarim size ,hatta dün resim cekindim onu eklim
dün diger topice eklemisdim
temizlik yaparken bi resim ekleyim dedim,karsinizda göbekim ve ben
dün diger topice eklemisdim[
Arkadaşım çokta kilolu durmuyorsunuz.çok küçücük bi göbiş var o kadar
yanlarim daha cokdu ama son bi haftadir hemen hemen her gece folye sarip yatiyorum .gündüz ev isi yaparkende sariyorum bazen (ama bu resimde yapmamisdim) cok faydasi var onun
Bende spor yaparken streçfilm sarıyordum:) ter atayım diye.Birde arkadaşım merdiven çıkmada cidden inceltiyor.bizzat denedim.
canım simdi bende baslicaktım fx15 e cok etkili olduğunu okudum sonra bazıları sakın içme dedi çok yanlış ama ben kararlıydım sonra başladım miğdemde ekşime bagırsak duzenim bozuldu 1 haftada kalıcı bobreklere hasar verıyor o tip ilaçlar. sonra burdakı sirkeli su yesil çay önerilerini denedim ve gercekten tok tutuyor zaten insan vucudu kilo vermeye yatkın zaten istekli olursan D:
yanlarim daha cokdu ama son bi haftadir hemen hemen her gece folye sarip yatiyorum .gündüz ev isi yaparkende sariyorum bazen (ama bu resimde yapmamisdim) cok faydasi var onun
canım yaa ben bunu hiç akıl edememiştim..benimde yanlarım çok nasıl ericekler bilmiyorum zor olcak sanırım...sen streç film mi sarıyosun yoksa folyomu ve nasıl yapıyosun tarif edersen çok mutlu olurum...
birde altın çilek kapsülü var kullanmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz altın çilek kapsülü için kullanan varmı aranızda veya yakınınız
hic tavsiye etmem canim bir arkadasim kullandi 3 haftada 1 kg verdi sadece
canım simdi bende baslicaktım fx15 e cok etkili olduğunu okudum sonra bazıları sakın içme dedi çok yanlış ama ben kararlıydım sonra başladım miğdemde ekşime bagırsak duzenim bozuldu 1 haftada kalıcı bobreklere hasar verıyor o tip ilaçlar. sonra burdakı sirkeli su yesil çay önerilerini denedim ve gercekten tok tutuyor zaten insan vucudu kilo vermeye yatkın zaten istekli olursan D:
sakin öyle seyler kullanma canim o tip seyleri geri biraktimi eskisinden daha fazla kilo almanin olasiligi cok yüksek
canım yaa ben bunu hiç akıl edememiştim..benimde yanlarım çok nasıl ericekler bilmiyorum zor olcak sanırım...sen streç film mi sarıyosun yoksa folyomu ve nasıl yapıyosun tarif edersen çok mutlu olurum...
yemeklerin üzerini kapatmak icin varya strec poseti tene hemen yapisiyor,her gece yatarken sariyorum birdde ev isi felan yaparken,ama cok su icmek gerek teri atmak icin tabi.