- 18 Ağustos 2022
- 3.343
- 11.335
- 138
- Konu Sahibi cansukaran
-
Türkçesi yok zaten, ingilizce dilde kanalTürkçesini bulamadım
Cok sinirli bakıyor ben tv izlemesine onay verdimHer yolu denedimyanından ayrıldığım an zıplamayı bırakıp ağlıyor.
Tesekkür ederimTürkçesi yok zaten, ingilizce dilde kanal
Bence kendi fikrimizi dayatmak doğru olmaz. Herkesin içinde bulunduğu durum ile ilgili bir doğrusu mevcut. Size önerim içerikleri dikkatli seçmeniz. Etkileşim halinde olan şeylerde çocuklara faydalı olacağından bahsedilen şeyler okumuştum. Kendiniz araştığınızda size göre uygun şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum Belki bu zamanı o şekilde değerlendirirsiniz.Kızlar selam. 10 aylık oğlum var ve 2 tane de rotweiler cünsi köpeğim var. Maalesef desteğim yok. Köpeklerime 10 dakika ayırabilmek için bebeğime tv açmak zorunda kalıyorum hergün. Diğer türlü asla ama asla durmuyor. Ama bu durumda beni çok mutsuz ediyor 0 ekran olsun istiyordum. Hamileyken asla izletmem diyordum ama öyle olmuyor eşim çok geç geliyor.
Kanguru kullaniyor musun?Her yolu denedimyanından ayrıldığım an zıplamayı bırakıp ağlıyor.
Köpeklerim evin terasında kalıyorlar. Oranın temizlği ve mama su vermek için gün içinde yanlarına gidiyorum. Kanguru ile yani bebekle o alana girmem çokta sağlıklı değil. Bazen pisletebiliyorlar oldukları yeri
Türkçesini bulamadım
Ben de anayım ben de gurbetteyim merak etmeyin. Filipinli bakıcım eşliğinde yazmiyorum buraya. Ben de yanlışlarımı söyledim. Ben de beceremedim ama 3 yaşı devirip sıfır ekran ilerleyebilen arkadaşlarım var. Onlar da gurbette onlar da tek. Bu anaya da çocuğa da bağlı. En çok anaya bağlı ama. Ekransızlığı hedefleyenlerin başarıları daim olsun inşallah. Ama ben beceremesem de negatif bir etki görmesem de bir dk bile olsa ekrandan bi şey olmaz demeye imtina ederim.Konu sahibi başka seçenek bulamamış olsa gerek ki ekran açmak zorunda kalmış ve süresini danışıyor. Ben sadece 15 dakikadan Birşey olmaz dedim. Ekranı savunmadığımı açık açık söyledim.
Ben gurbette neler yaşıyorum bilseniz. Yani sakindir,yetinmiştir diye tahminde bulundunuz ama hiç öyle değil. Aksine sakin olmadığı için açmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. Şimdi havalar ısındı artık parka falan çıkma avantajımız var ekranı azalttık ama kışın şekilden şekile girdim onu oyalayacağım diye.
15 dakikadan gerçekten birşey olmaz ya bu kadar kendinize stres yapmayın.
Evet hiç olmasa daha iyi ama “15 dakika” sadece.
10 aylık olmuş biraz bireysel olarak hareket etmesi lazım. Elbette düşecek de kalkacak da ama o kadar kısıtlamayın onun gelişiminin bir parçası hepsi. Korkularınız çok doğal ama biraz rahat olabilirsiniz.Evwt çok hareketlendi. Ayakta durmak istiyor biryerlerden tutunarak dengede duramayıp kafa üstü düşmesi ayrı tehlike .Oyuncaklarından cabuk sıkılıyor. Sürekli farklı aktiviteler yapıyoruz . Ona gıda hazırlarken bile okadar zorlanıyorum ki yerede bırakamıyorum biyerler düşüp kafasını vuracak diye yapışık ikiz gibiyiz. Bir yürüse rahatlıyacağım. Aşırı vicdan yapıyorum tv izlettiğim için ama. Sırf bu yüzden köpeklerimi sahiplendirmeye kadar gitti konu ama kimse de kabul etmedi . Desteksiz gerçekten çok zor
Merhaba başka bir çözüm bulun sonra tv izlemeyi asla bırakmaz . Teyzemin çalıştığı kuruma hep ekrandan dolayı otistik olmuş çocuklar geliyormuş ilerde cok zararını görmeden sizin ve bebeginiz iyiliği için lütfen izletmeyin . Benim bebeğim 1 yaşında evcil hayvanlarımı sahiplendirdim bebek varken malesef olmuyorKızlar selam. 10 aylık oğlum var ve 2 tane de rotweiler cünsi köpeğim var. Maalesef desteğim yok. Köpeklerime 10 dakika ayırabilmek için bebeğime tv açmak zorunda kalıyorum hergün. Diğer türlü asla ama asla durmuyor. Ama bu durumda beni çok mutsuz ediyor 0 ekran olsun istiyordum. Hamileyken asla izletmem diyordum ama öyle olmuyor eşim çok geç geliyor.
Bence göstermeyin. Her gördüğü dakika beynini etkiliyor. Bebeklerin 24 aya kadar beyinleri daha olgunlaşmamış oluyor maalesef. 10 dakika diyorsunuz ama 10 dakika ekran vermediğinize sürelerin siz fark etmeden uzadığına eminim. Çevremde hep hep hep bunu gördüm. Bi süre sonra yemek yemiyor televizyon açalım, ay çok bunaldım ben dinlenemeyecek miyim al sana çizgifilme gidiyor olay. Ben de tek büyütüyorum bebeğim inanılmaz hareketli ama hiç durmuyorsa kanguruya alıyorum. Bi şekilde ilgisini çekecek bir şey buluyorum. Günlük işlere dahil ediyorum bulaşık makinesini felan hep beraber boşaltıyoruz, bıçak çatalları alıyorum önüne plastik kapları veriyorum makinenin içinde oynuyor. Çamaşırları seçerken bi yandan dağıtıyor felan. Bu dönemde ayrılık kaygıları tavan yapmış durumda sizden ayrı kalması zaten mümkün değil paçanıza yapışır. Günlük işlere dahil edin kanguruya oturtun. Ekran maalesef sıkıntı bi insan yetiştiriyoruz beyin kimyasıyla oynamaya hakkımız yok.Kızlar selam. 10 aylık oğlum var ve 2 tane de rotweiler cünsi köpeğim var. Maalesef desteğim yok. Köpeklerime 10 dakika ayırabilmek için bebeğime tv açmak zorunda kalıyorum hergün. Diğer türlü asla ama asla durmuyor. Ama bu durumda beni çok mutsuz ediyor 0 ekran olsun istiyordum. Hamileyken asla izletmem diyordum ama öyle olmuyor eşim çok geç geliyor.
Köpeklerim evin terasında kalıyorlar. Oranın temizlği ve mama su vermek için gün içinde yanlarına gidiyorum. Kanguru ile yani bebekle o alana girmem çokta sağlıklı değil. Bazen pisletebiliyorlar oldukları yeri(
Tüm gün zaten sizin bahsettiğiniz sekilde sürekli yanımda. Onunla ilgilenmek için kendi bakımımı ev işini herşeyi erteliyorum. Siz msjı anlamamışsınız köpeklerimin olduğu alana çıkmak orayı temizlemek için mecbur kalıyorum. O alan hijyenik değil ve oraya bebeğimle çıkmam tvden daha zararlıBence göstermeyin. Her gördüğü dakika beynini etkiliyor. Bebeklerin 24 aya kadar beyinleri daha olgunlaşmamış oluyor maalesef. 10 dakika diyorsunuz ama 10 dakika ekran vermediğinize sürelerin siz fark etmeden uzadığına eminim. Çevremde hep hep hep bunu gördüm. Bi süre sonra yemek yemiyor televizyon açalım, ay çok bunaldım ben dinlenemeyecek miyim al sana çizgifilme gidiyor olay. Ben de tek büyütüyorum bebeğim inanılmaz hareketli ama hiç durmuyorsa kanguruya alıyorum. Bi şekilde ilgisini çekecek bir şey buluyorum. Günlük işlere dahil ediyorum bulaşık makinesini felan hep beraber boşaltıyoruz, bıçak çatalları alıyorum önüne plastik kapları veriyorum makinenin içinde oynuyor. Çamaşırları seçerken bi yandan dağıtıyor felan. Bu dönemde ayrılık kaygıları tavan yapmış durumda sizden ayrı kalması zaten mümkün değil paçanıza yapışır. Günlük işlere dahil edin kanguruya oturtun. Ekran maalesef sıkıntı bi insan yetiştiriyoruz beyin kimyasıyla oynamaya hakkımız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?