• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

BenSuzi

ilk hedef 72
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
9.364
8
356
Avusturya
kizlar yeni birsey buldum ve deniyorum ama benlen birlikte yapmak isteyen kizlar ariyorum :40:
aciklayayim 10=2 :40: yani 1 günü var birde 0 gün 2 günde
1 günlerde istediginizi yiyebiliyorsunuz caniniz ne isterse :56:
0 günlerde su bitki caylari kahve corba icebilirsiniz yogurt ama kati birsey yemiyoruz ertesi güne kadar :40:
migdeyi dinlendiriyoruz bir gün o yemedigimiz gün önceki günü eritmeye calisiyormus vucut
benim aklima yatti cok arastirdim kilo veren cok en yakinimda bile yani isarkadasim simdi 5 kilo verdi herhafta 1 kilo veriyor
bende diyorum bir gün yemem ama ertesi günü canim yine birsey cekerse o 1 günlerine saklarim 1 gün dayaniriz diye düsünüyorum
yarin benim 0 günüm
benlen denemek isteyenler buyrun kizlar cok sevinirim birlikden kuvvet dogar :29:
ilk hafta zorlaniyor insan ama alisiyor sonra cünkü kacakmalar yapinca iyiki yarin 0 günümdeyim diyorsun:40:

Suzicm nasıl yapılıyo anlamadım tam, kahvaltı falan hiç bir şey yemiyoruz, sadece bütün gün bitki çayı su falan mı içiyoruz?

Suzicm nasıl yapılıyo anlamadım tam, kahvaltı falan hiç bir şey yemiyoruz, sadece bütün gün bitki çayı su falan mı içiyoruz?

evet canim corba icebilirsin ama ben mesela isyerinde olunca hazir corbalardan yapiyorum ilk günü gercekden zor oluyor aksama dogru acikiyorsun ama corba tokluk hissi veriyor ertesi gün yine canin ne isterse yiyorsun :40:
burda yani avusturyada bi tiyatrocu adam bulmus bunu 6 ay da 30 kilo vermis yapip da faydasini görende cok :40:
birde düzene koydunmu joker kulanabiliyormussun mesela dogum günü var senin ama 0 günündesin ogünü 1 yapip ertesi gün yine 0 la devam ediyorsun :29:
0 günü yapiyorsun ya ertesi sabah ac deyilsin uyaninca ama adam yani bunu ortaya cikaran diyor 24 saatden fazla yapmayin yani ertesi günü kahvaltiyla bozun diyo yoksa vucut koruma moduna girer öylelikke girmemis oluyor diyo :40:

Zormuş biraz. Çorbada doyurur sonuçtada sınırsız mı o da. mesela 1 kase içtik yetmedi 2. içebiliyormuyuz?

merhaba arkadaşlar ben varım bu diyete yanlız şu 2 1 0 tam anlamadım daha açık yazarsan yarından itibaren başlarım zaten nişana kadar kilo vermem lazım normalde 50 53 kiloydum uzun zamandır idealdi ama son 1 aydır ne olduysa birden kilo aldım 56 oldum bu beni kızdırıyor 50 olmam lazım :(

bir gün çorba ve sıvı tüketiyoruz sadece 2. gün normal yiyoruz 3. gün yine sıvı çorba sanırım süpermiş bu kolay geldi bana

merhaba arkadaşlar ben varım bu diyete yanlız şu 2 1 0 tam anlamadım daha açık yazarsan yarından itibaren başlarım zaten nişana kadar kilo vermem lazım normalde 50 53 kiloydum uzun zamandır idealdi ama son 1 aydır ne olduysa birden kilo aldım 56 oldum bu beni kızdırıyor 50 olmam lazım :(

bir gün çorba ve sıvı tüketiyoruz sadece 2. gün normal yiyoruz 3. gün yine sıvı çorba sanırım süpermiş bu kolay geldi bana

cok sevindim canim :1::29: bende diyordum yanlis kaldim yolarkadasi bulamiycam:40:
canim evet ikinci msjindaki gibi bugün 0 günüm simdiye kadar kahve ictim corba yapacam birazdan kendime ve sürekli su iciyorum cay da ictim en az 2-3 litre icmemiz lazim
bugün yarin ölcücem vucut hatlarimi cünkü eger kilo olarak vermiyorsak santimler gidiyormus hemde karnimizdan da gidiyormus:21:

hadi bakalım hayırlı olsun..faydasını görürsen ben çok sevincem canım:23:

bugün saat 00 a kadar hicbirsey yemedim yani kacamagim olmadi :1:baya zorlandim misafirler vardin amcamgil falan herkesin önünde abur cuburlar :52:
ama 12 den sonra artik nasil olsa gün bitti diye yedim hemde kabak mücver 3-4 tane :17: migdeme oturdu aslinda yemezdim yarin a kadar ama gec saate kalinca zorlandim :52:
yarin istedigimi yiyebilirim :40: ama bakalim bu mücver benim planimi bozmus olacakmi :53:buraya yazdigimi bildigim icin tuttum kendimi yoksa yine aman yarin baslarim diye bosvermislik yapardim herhalde :26: ama artik yeter dur dedim artik kendime :45: bakalim gercekden bu hafta istedigimi yememe rahmen kilo vermis olacakmiyim:40:

bugün yediklerim: 3 kizarilmis ekmek peynir zeytin domates
cubuk patlamis misir :17: misafir vardin 1 günlerde istedigini yiyebildigin icin dikkat etmedim :40:
nohutlu bulgur pilavi yaptim ondan bir tabak yiyesim var birde dün sütlac vardin onu yiycem dün yememisdim :17:
eyer ben bu istahla haftaya cumaya eksi cikarsam cok sevindirik olurum :1:

kızlar bence kilo açısından tehlikeli bir diyet 1 gün sadece sıvı diğer gün istediğin bu şekilde bir gün verip diğer gün alırsınn hadi öyle olmadı verdin vücudunu ona şartladın diyelim ya diyet bittikten sonra ne olacak normale döndüğünde ? verdiğiniz kiloyu fazlasıyla alırsınız diye düşünüyorum ama yapan arkadaşlara kolay gelsin inş. öyle olmaz da kalıcı verirsiniz

kızlar bence kilo açısından tehlikeli bir diyet 1 gün sadece sıvı diğer gün istediğin bu şekilde bir gün verip diğer gün alırsınn hadi öyle olmadı verdin vücudunu ona şartladın diyelim ya diyet bittikten sonra ne olacak normale döndüğünde ? verdiğiniz kiloyu fazlasıyla alırsınız diye düşünüyorum ama yapan arkadaşlara kolay gelsin inş. öyle olmaz da kalıcı verirsiniz

slm canim :3: ben bunu baya bir arastirdim avusturyadan biri yaptigi icin tercüme etmek de zorlaniyorum adamin kendi sayfasi kitapida var :40:
sayfadan bir bölüm:
Birçok AHA bagaj yeni araştırma bulguları ve deneyimleri ile 10in2 ® deneyimi - zevk hayatı (ağırlık) ve aynı zamanda (yaşam kalitesi) kolaylaştırıcı olarak hayatını değiştirecek zenginleştirici!
A Esstag (1), iki gün bir Nichtesstag (0) (in2) = 10in2

Bu yaşam değişikliği sayesinde, olarak yaşam beklentisi sadece% 20 ve% 40 arasında artış, deney hayvanlarında belgelenen, ama aynı zamanda kilo kaybeder, ya da daha doğrusu gereksiz vücut yağ. :40: bunu googleden cevirtmeye calistim canim :40:

bende senin gibi düsünüyordum ama yakin cevremden cogu kisinin uygulayip güzel sonuc gördügümde bende böyle denemek istedim kilo verdikden sonra zaten eskisi gibi yemegi düsünmüyorum her diyetde oldugu gibi eski moduna girersen alirsin o yüzden bi sekilde kiloyu koruman gerek ve dengeyi bulman lazim diye düsünüyorum:31:

arkadaşlar sanki bana pek bir şey değişmeyecekmiş gibi geliyor yani aynı kilolarda kalırsınız.. yinede deneyin bakalım olursa bir şeyler bizde deneyelim

Back
X