- 28 Ağustos 2024
- 117
- 28
- 13
- 21
Dün gecikmenin ilk günüydü yaptım akşam vakti negatifti silik bile yoktu.Gününüz geçti mi? Gecikmeden sonra net çıkar
Bende silik bile değil dümdüz negatif ama göğüste farklılıklar var. Yoksa kendimi umutlandırmak için yol mu arıyorum bilmiyorum.Bende 2 gündür awox yapıyorum ama anlamadım, hep silik canım bence 2 gün sonra tekrar tekrarla çünkü burada okadar şey okudum ki dün yapıp ertesi gün pozitif gören :) akımtı ise hem hamilelik belirtisi hemde regl öncesi akıntı yani 2 gün daha geçsin o zaman tekrar test yaparsın
1 kere olduYumurtlamadan sonraki günlerde ilişki oldu mu
Hadi inşaAllah ama silik çıkması gerekmez mi ?Belki geç döllenmedir.
Canım eğer 12. Günüyse vardır. Yavaş yavaş koyulaşacaktır.Ya 2 gündür silik bugün 12 gün yumurtlamanın sizce var mı ya
Tamam canım teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım eğer 12. Günüyse vardır. Yavaş yavaş koyulaşacaktır.
Yaptım balım ama maalesef dünkinden farklı bi şey ya da pembelik filan yok sanırım testin kendi gölgesi. Zaten ağrılarım da var bi an önce olsam da hemen doktora gitsem diye bekliyorum..Canım test yaptın mı
Yaptın mı kuzum naptın ?Yarın yıne tekrarlarım canım bakalım nasıl olacak
Allahım herkezın gönlüne göre versın
Gönül isterdiki gruptaki hepımız bu ay hamile oldugunuzu ögrenelım…
Ama herkez nasıbi ne zmnsa o zmn ı beklıyor
Koyulaşmış koyulaşmayı bu markayla takip etme beni çileden çıkardıYaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısın
Git gide pembeleşti canım ya kafayı yedirttiKoyulaşmış koyulaşmayı bu markayla takip etme beni çileden çıkardı
Canım bence sende var bu testı kac defa yaptım asla golge cıkarmıyordu. laboquick test demiYaptım balım ama maalesef dünkinden farklı bi şey ya da pembelik filan yok sanırım testin kendi gölgesi. Zaten ağrılarım da var bi an önce olsam da hemen doktora gitsem diye bekliyorum..
Ben sana değerini söyliyim 30 40 arası bişeyGit gide pembeleşti canım ya kafayı yedirtti
Ayyy bu mesajınla o kadar mutlu ettin ki inşallah inşallah :) Rabim seni de hep mutlu ettirsin inşallahBen sana değerini söyliyim 30 40 arası bişey
Sen ne yaptın canımCanım bence sende var bu testı kac defa yaptım asla golge cıkarmıyordu. laboquick test demi
Testlerle koyulaşma takip etmeyin bence çünkü tam olarak belli olmuyorBuda bugünkü testim. Dünkiyle aynı renkte. Adet günümde bugün. Neden koyulaşmıyo anlamıyorum. Yarında Dr randevum var valla çok sabırsızım artık
Ay inşallah ya rabbim bu ramazanda bizi bebeklerimizle olalım hep birlikte ama nedense hiç inanasım gelmiyorKendi testimi atıyım bak bunda 31 çıktı
Hatta seninki daha fazla çıkar
Aynen öyle ya biz çok çok erken öğreniyoruz ki büyük ihtimalle öyle yada bizim hormonlar gözü yaşlıBu topikteki herkesin testleri neden bu kadar silik ki ya olması gereken o ya da bizim hormonlar kafayı yedi
Yumurtlamadan kaç gün sonraya canım buKendi testimi atıyım bak bunda 31 çıktı
Hatta seninki daha fazla çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?