Yarın yıne tekrarlarım canım bakalım nasıl olacakEğer erken gebelik yapsaydın benimki gibi çıkardı emin ol. Senin bugünkü testtin benim sabah yaptığım gibi çıkmış.
Canım testın varsa yapmaya devam et gec yumurtlama döllenme olabilirKızlar herkeşe merhaba.
Adetim gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmenin 4 cü gündü. Sizce pozitife dönme ihtimâli var mı?
Çok heycan yaptım ne yapmam lazım bilemedim. Yarın de eşimin doğum günü varsa bir an önce öğrenmek de istiyorum. Kan verim dedim ama teste çizgi göremedim için gidemedim boşa gitmek ıstemedım sizce ne yapım
Bugün bat günüm testim days doctor emin olmak için kan tahlili vericem bugün inşallah vardır bu test güvenilir değil diyorlar bilemedim
Benim de böyle çıktı,2 gün önce beta hcg verdim 4,03 çıkmıştı bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı days a güvenmeyin diyorlar bilemedimYaptım ama sanırım test bozuk çok hafiften biz çizgi var bilemedim erken gebelik testi olmasına rağmen net bir çizgi bekliyordum siz ne düşünüyorsunuz
Test yaptın mı canımAyy bende çok araştırdım ve deneyimlendim 1 yıl olacak neredeyse hemen hemen her markayı testlerini kullandım birde awox de gölge dahi çıkarmazdı şuan ilk defa gözle görülür şekilde silik olunca çok umutlandım
Kızlar herkeşe merhaba.
Adetim gecikti. Dün akşam erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmenin 4 cü gündü. Sizce pozitife dönme ihtimâli var mı?
Çok heycan yaptım ne yapmam lazım bilemedim. Yarın de eşimin doğum günü varsa bir an önce öğrenmek de istiyorum. Kan verim dedim ama teste çizgi göremedim için gidemedim boşa gitmek ıstemedım sizce ne yapım
Yaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısınTest yaptın mı canım
Test yaptın mı canım
Bugün 12 gün yumurtlamanınTest yaptın mı canım
Canım bu sabahki idrar mı. Eger öyleyse 2. 3 saat hiç su içmeden tekrar yap testi. İdrar seyrelmesin. Çünkü benimde yaptığım sabahki testler çok silikti.Yaptım canım ya ama ben hiçbirsey anlamadım yine aynısı çıktı yani koyulaşması gerekmez miydi ki üsteki dün ki alta ki bugün ki bi bakar mısın
Kızlar bugün gecikmenin 2. Günü. Afedersiniz yumurtlamadan beri hep sarı veya beyaz akıntı oldu . Dün değil önceki gün beraberlik oldu. 2 gündür de yumurta akı gibi beyaz ve sarımsı uzayan akıntı oluyor. Yumurtlamanın 12,13. Ve 14 . Günü awox yaptım. Negatif gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı
Bende 2 gündür awox yapıyorum ama anlamadım, hep silik canım bence 2 gün sonra tekrar tekrarla çünkü burada okadar şey okudum ki dün yapıp ertesi gün pozitif gören :) akımtı ise hem hamilelik belirtisi hemde regl öncesi akıntı yani 2 gün daha geçsin o zaman tekrar test yaparsınKızlar bugün gecikmenin 2. Günü. Afedersiniz yumurtlamadan beri hep sarı veya beyaz akıntı oldu . Dün değil önceki gün beraberlik oldu. 2 gündür de yumurta akı gibi beyaz ve sarımsı uzayan akıntı oluyor. Yumurtlamanın 12,13. Ve 14 . Günü awox yaptım. Negatif gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı
Yumurtlamadan sonraki günlerde ilişki oldu muKızlar bugün gecikmenin 2. Günü. Afedersiniz yumurtlamadan beri hep sarı veya beyaz akıntı oldu . Dün değil önceki gün beraberlik oldu. 2 gündür de yumurta akı gibi beyaz ve sarımsı uzayan akıntı oluyor. Yumurtlamanın 12,13. Ve 14 . Günü awox yaptım. Negatif gördüm. Hamile olma ihtimalim var mı
Belki geç döllenmedir.Yumurtlamadan sonraki günlerde ilişki oldu mu
İçtim su yaCanım bu sabahki idrar mı. Eger öyleyse 2. 3 saat hiç su içmeden tekrar yap testi. İdrar seyrelmesin. Çünkü benimde yaptığım sabahki testler çok silikti.
Ya 2 gündür silik bugün 12 gün yumurtlamanın sizce var mı yaCanım bu sabahki idrar mı. Eger öyleyse 2. 3 saat hiç su içmeden tekrar yap testi. İdrar seyrelmesin. Çünkü benimde yaptığım sabahki testler çok silikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?