4 günKaç gün vardı..var gibi görünüyor hayırlısı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 günKaç gün vardı..var gibi görünüyor hayırlısı olsun
Yaaa canım hayırlısı en azından merakın dınmiş oldu gunun gecerse süpriz olurGaza gelip Predictorümü de araya verdim….
Sizin içinde hayırlısı olsun sızın yumurtlamadanı 10 11 di4 gün var bata awox marka negatif
Canım sende hafıf sılıklıkmı var bana testler nıyeyse hep sılıkmişGaza gelip Predictorümü de araya verdim….
Yumurtlama ne zmndı acaba senınGaza gelip Predictorümü de araya verdim….
11 inde yumurtladım teste göre bugün 9. Gün , bana da incecik bi şeyler görünüyor.. ya gitgide koyulaşır ya da maalesef bu ayda hayal kırıklığı şeklinde sürer gider ….Yumurtlama ne zmndı acaba senın
Canım. Benımde yumurtlama 11 de sılındı teste zaten gecesınde agrı olmustu sabahta sılınmişti ama bılmıyorum egerkı senınkı pozıtıfe donerse bıze umus olursun cunkı bızm yumurtlamalar hep aynı11 inde yumurtladım teste göre bugün 9. Gün , bana da incecik bi şeyler görünüyor.. ya gitgide koyulaşır ya da maalesef bu ayda hayal kırıklığı şeklinde sürer gider ….
Test tekrarlama durumun varmı esın getırse bende merak ettım şimdiCanım. Benımde yumurtlama 11 de sılındı teste zaten gecesınde agrı olmustu sabahta sılınmişti ama bılmıyorum egerkı senınkı pozıtıfe donerse bıze umus olursun cunkı bızm yumurtlamalar hep aynı
Bugün bi Predictor bir de days comfort yaptım bunlar vardı maalesef buçukta eczane kapanıyor ben de çatlıuorım.. inşallah döner pozitife hepimizinTest tekrarlama durumun varmı esın getırse bende merak ettım şimdi
Beyaz duvara bakınca kırmızı soluk çizgi görüyorumKizlar şansımızı fazla denemeyelim adet gününü bekleyip test yapmak en doğrusu yoksa kafayı siyiricaz hepimiz![]()
beklemekten kafayı sıyıracamıza testlwrle sıyıralım kız en azından gerckle yuzlesıyoruz öbur turlude belırtılerın elınde kafayı sıyıracaz bak test yapınca belırtılerın hepsii kaybolduKizlar şansımızı fazla denemeyelim adet gününü bekleyip test yapmak en doğrusu yoksa kafayı siyiricaz hepimiz![]()
Canım ilişki tarıhlerımızde aynıymiş yaSelam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydırbu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren ..
![]()
![]()
![]()
Negatifi gördüm ya kafamda bitirdim heralde hiçbir belirti kalmadı bendebeklemekten kafayı sıyıracamıza testlwrle sıyıralım kız en azından gerckle yuzlesıyoruz öbur turlude belırtılerın elınde kafayı sıyıracaz bak test yapınca belırtılerın hepsii kayboldu![]()
Bana da öyle gibi geldi ben hicbri çizgi belirtisi görmüyorum attiginmiz testlerde siz nasıl görüyorsunuz acaba diyordumBeyaz duvara bakınca kırmızı soluk çizgi görüyorum![]()
Sen çok erken yaptın asıl yarın başlamalıydık testlere yani 10. Günden sonra , maşallah biz 5. Gün başladık anlaşılan :))beklemekten kafayı sıyıracamıza testlwrle sıyıralım kız en azından gerckle yuzlesıyoruz öbur turlude belırtılerın elınde kafayı sıyıracaz bak test yapınca belırtılerın hepsii kayboldu![]()
canım benim yumurtlamam 2 gün sürdü ertesi gün çatladı yani3. gün. ama tek yumurtlama dönemi değil bi önceki gün ve çatladığı gündede ilişkiye girmek daha iyi diye biliyorum. bende mesela 2 pik hün gördüm birini değerlendirdim ve çatlamayı ayrıca yumurtlamadan bir gün öncesini . ihtimallerin en yüksek olduğu günler bekliyoruz sabırla.. adetine kaç gün kaldı seninmerhabalar. Test harici başka bir soru sormak istiyorum yumurtlama sadece bir gün mü oluyor yani mutlaka o günü mü değerlendirmek gerekli yoksa öncesi sonrası olsa da olur mu ? Ya da yumurtlama bir gün mü sürüyor 2 gün mü bilemiyorum pek ondan sordum teşekkür ederim şimdiden![]()
ayın 21 inde yaparsanız belli olur aslındaYumurtlama tahmini söylüyorum 10 bat 23 Şubat