• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Gaza gelip Predictorümü de araya verdim….

Eklentiler

• IMG_7770.jpeg
    IMG_7770.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7758.jpeg
    IMG_7758.jpeg
    158,3 KB · Görüntüleme: 49
Yumurtlama ne zmndı acaba senın
11 inde yumurtladım teste göre bugün 9. Gün , bana da incecik bi şeyler görünüyor.. ya gitgide koyulaşır ya da maalesef bu ayda hayal kırıklığı şeklinde sürer gider ….

11 inde yumurtladım teste göre bugün 9. Gün , bana da incecik bi şeyler görünüyor.. ya gitgide koyulaşır ya da maalesef bu ayda hayal kırıklığı şeklinde sürer gider ….
Canım. Benımde yumurtlama 11 de sılındı teste zaten gecesınde agrı olmustu sabahta sılınmişti ama bılmıyorum egerkı senınkı pozıtıfe donerse bıze umus olursun cunkı bızm yumurtlamalar hep aynı

Canım. Benımde yumurtlama 11 de sılındı teste zaten gecesınde agrı olmustu sabahta sılınmişti ama bılmıyorum egerkı senınkı pozıtıfe donerse bıze umus olursun cunkı bızm yumurtlamalar hep aynı
Test tekrarlama durumun varmı esın getırse bende merak ettım şimdi

Test tekrarlama durumun varmı esın getırse bende merak ettım şimdi
Bugün bi Predictor bir de days comfort yaptım bunlar vardı maalesef buçukta eczane kapanıyor ben de çatlıuorım.. inşallah döner pozitife hepimizin 🙏 kaset test var bir tek o da hayatta çıkmaz zaten şimdi. Senin de 11 iyse o zaman sen çok erken yapmışsın kuşum yapsana yarın bi daha ?

Eklentiler

• IMG_7772.jpeg
    IMG_7772.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7751.jpeg
    IMG_7751.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar şansımızı fazla denemeyelim adet gününü bekleyip test yapmak en doğrusu yoksa kafayı siyiricaz hepimiz 😂😂
beklemekten kafayı sıyıracamıza testlwrle sıyıralım kız en azından gerckle yuzlesıyoruz öbur turlude belırtılerın elınde kafayı sıyıracaz bak test yapınca belırtılerın hepsii kayboldu 😃

Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydır ♥️ bu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren .. 🌺 🌟 👶
Canım ilişki tarıhlerımızde aynıymiş ya 😃

beklemekten kafayı sıyıracamıza testlwrle sıyıralım kız en azından gerckle yuzlesıyoruz öbur turlude belırtılerın elınde kafayı sıyıracaz bak test yapınca belırtılerın hepsii kayboldu 😃
Sen çok erken yaptın asıl yarın başlamalıydık testlere yani 10. Günden sonra , maşallah biz 5. Gün başladık anlaşılan :))

merhabalar. Test harici başka bir soru sormak istiyorum yumurtlama sadece bir gün mü oluyor yani mutlaka o günü mü değerlendirmek gerekli yoksa öncesi sonrası olsa da olur mu ? Ya da yumurtlama bir gün mü sürüyor 2 gün mü bilemiyorum pek ondan sordum teşekkür ederim şimdiden ☺️
canım benim yumurtlamam 2 gün sürdü ertesi gün çatladı yani3. gün. ama tek yumurtlama dönemi değil bi önceki gün ve çatladığı gündede ilişkiye girmek daha iyi diye biliyorum. bende mesela 2 pik hün gördüm birini değerlendirdim ve çatlamayı ayrıca yumurtlamadan bir gün öncesini . ihtimallerin en yüksek olduğu günler bekliyoruz sabırla.. adetine kaç gün kaldı senin

Back