• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

merhaba benimde pik günüm 10-11 iydi 12 de çatlama gördüm evet silikleşince koyudan sonra çatlamış oluyor . ben 9-10-12 yi değerlendirdim bugün bel ağrım sağ taraf çok ağrıyor incitmiş gibi . dün de sağ bacağım çok ağrıyordu anlamadım. normalde akıntım çok olur ama hiç akkntım yok
Merhaba canım bnmde reglim 2 Şubat'ta bitti 7 Şubat'ta ilişki oldu ama geri çekilmeyle korunuyoruz biz fakat ayın 10 undan bu yana aşırı gaz var ve göğsümde son bir haftadır aşırı dolu şişkin hiç böyle olmazdı adetime 14 gün kala başladı bı de gece ateş basması oldu , yorulunca da belim tutmuyor bacağıma vuruyor ağrı ama beni en çok şüpheye düşüren şey aşırı gaz ve göğüs büyümesi ve acıması acaba hamile miyim ki

bende meraktan çatlıyorum şu an bata 4 gün var ve hiçbir belirtim yok 😅😂kan versem çıkar mı acaba
Benim de dün belim ve göğüslerim çok ağrıyordu bugün dipçik gibiyim, belirti gidince de üzülüyorum :) bata 7 gün kaldı predictor bile çıkarmaz , bata 4 gün varsa predictor senin işini görür gibi ama😍

Bütün ay çok kafaya taktım,6 gün kala takmıyorum çok ilginç..Bir kaç test yapmıştım dün negatifti sanırım ondan takmıyorum😀
Benim de 7 gün var çiçeğim yapacak bir şeyimiz yok beklemekten başka , belirtilerin adet mü gebelik mi olduğunu bile bilmiyoruz.. inşallah en hayırlısı olur bir iki gün sonra bi daha yap inşallah 🤲 görünmemesi normal

Benim de 7 gün var çiçeğim yapacak bir şeyimiz yok beklemekten başka , belirtilerin adet mü gebelik mi olduğunu bile bilmiyoruz.. inşallah en hayırlısı olur bir iki gün sonra bi daha yap inşallah 🤲 görünmemesi normal
Evet test siparişi verdim,gidip kendimde almadım bekleyerek zaman geçer diye düşünüyorum bakalım inşallah 😀🙏

Kızlar dayanamadım test yaptım gözlerim çok incecik bir çizgi görüyor ya da görmek istiyor yaaaa …
Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama

Eklentiler

• IMG_7749.jpeg
    IMG_7749.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_7750.jpeg
    IMG_7750.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_7751.jpeg
    IMG_7751.jpeg
    142,8 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar dayanamadım test yaptım gözlerim çok incecik bir çizgi görüyor ya da görmek istiyor yaaaa …
Fotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama
İçini açıp bir bakın,en iyi siz değerlendirsiiniz fotoğraflar çok çıkmıyor çünkü 😌

Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydır ♥️ bu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren .. 🌺 🌟 👶
merhabalar. Test harici başka bir soru sormak istiyorum yumurtlama sadece bir gün mü oluyor yani mutlaka o günü mü değerlendirmek gerekli yoksa öncesi sonrası olsa da olur mu ? Ya da yumurtlama bir gün mü sürüyor 2 gün mü bilemiyorum pek ondan sordum teşekkür ederim şimdiden ☺️

merhabalar. Test harici başka bir soru sormak istiyorum yumurtlama sadece bir gün mü oluyor yani mutlaka o günü mü değerlendirmek gerekli yoksa öncesi sonrası olsa da olur mu ? Ya da yumurtlama bir gün mü sürüyor 2 gün mü bilemiyorum pek ondan sordum teşekkür ederim şimdiden ☺️
Merhabalar yapay zekaya sordum böyle dedi ;)

Eklentiler

• IMG_7752.jpeg
    IMG_7752.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 39
Aslında en garantisi adet bitiminden sonra gün aşırı ya da en fazla 3 gün aralı olacak şekilde değerlendirmek sanırım ..

Back