10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Bugün bata 4 gün var. İmternetten sipariş ettim kargoyu akşama getirirler ya akşam ya da sabah yapıcam. Göğüs koyulaşması beni çok etkiledi hamileyim sandım. Ama içimde Bi umutsuzluktur büyüyüp gidiyor bence ben psikolojik yaptım bu kadar belirtisi

test yaptıktan sonra bütün belirtilerin kayboldu şaka gibi bata 4 gun var hiçbir belirtim yok şu an halbuki geçen hafta full kasık agrisi aşırı gaz ve bel ağrısı yaşamıştım

Canım benımde kasık ve bel agrım olmaya basladı bende adet olacam sanırım

test yaptıktan sonra bütün belirtilerin kayboldu şaka gibi bata 4 gun var hiçbir belirtim yok şu an halbuki geçen hafta full kasık agrisi aşırı gaz ve bel ağrısı yaşamıştım
Aynen ya birden hwrsey kesıldı adet belırtılerıne donustu bendede

Ben yıne test yaptım negatif olsa muakkak cıkardı dıye dısunuyorum. Adet olmayı bekleyecem artık
Cunkı yumurtlsmw gunlerımız bellı uzerınden nerdeyse 10 gun gecmek üzere muakak sılık yada gölge bişey cıkardı diye düşünüyorum

Canım bence belırtılere fazla takılma ümitlenmede sonra hüsran oluyor

Yeni test mı yaptın nasıl ciktti sonuc

Benim bugün yumurtlamanın 9. Günü vallahi çatladım bu ay meraktan …. Geçmiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…