Dur bakalım daha bata var henüz hicbirsey bitmiş değilCanım bız negatıflerı gördük cekıkdık kosemize yenı test yapacakları beklıyoruz
Yanı ya bana ne demelı testın azızlıgıne ugramak daha kötü
Her an adet olacak gibiyim az kaldı bekleyeceğim..ama hiç ümitli değilim.. hayırlısı...olmadı bir daha ki ay olmayan arkadaşlarla belirti kovalamaya devam ederiz ...Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallah hayırlısı ile..Kızlar test yapan yokmu
Canım benımde kasık ve bel agrım olmaya basladı bende adet olacam sanırımHer an adet olacak gibiyim az kaldı bekleyeceğim..ama hiç ümitli değilim.. hayırlısı...olmadı bir daha ki ay olmayan arkadaşlarla belirti kovalamaya devam ederiz ...Allah hepimize en yakın zamanda nasip etsin inşallah hayırlısı ile..
Aynen ya birden hwrsey kesıldı adet belırtılerıne donustu bendedetest yaptıktan sonra bütün belirtilerin kayboldu şaka gibibata 4 gun var hiçbir belirtim yok şu an halbuki geçen hafta full kasık agrisi aşırı gaz ve bel ağrısı yaşamıştım
Canım bence belırtılere fazla takılma ümitlenmede sonra hüsran oluyorBugün bata 4 gün var. İmternetten sipariş ettim kargoyu akşama getirirler ya akşam ya da sabah yapıcam. Göğüs koyulaşması beni çok etkiledi hamileyim sandım. Ama içimde Bi umutsuzluktur büyüyüp gidiyor bence ben psikolojik yaptım bu kadar belirtisi
Ben yaptım prodoctor erken gebelikKızlar test yapan yokmu
SonuçBen yaptım prodoctor erken gebelik
Kaç gün vardı..var gibi görünüyor hayırlısı olsunSonuç bu adet gününü bekliyorum
Yumurtalamınız ve adetınız ne zmndı. Sonuc pozıtıf saglıkla kucagınıza alın ınsallaahSonuç bu adet gününü bekliyorum
çok sevindimmm sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah. belirtileriniz nelerdi ve adete kaç gün kala yaptınız
Yeni test mı yaptın nasıl ciktti sonucBen yıne test yaptım negatif olsa muakkak cıkardı dıye dısunuyorum. Adet olmayı bekleyecem artık
Cunkı yumurtlsmw gunlerımız bellı uzerınden nerdeyse 10 gun gecmek üzere muakak sılık yada gölge bişey cıkardı diye düşünüyorum
Var bencede hayırlısı olsun bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?