• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

5 günümüz kaldı bakalım hayırlısı herkese...ben umudu kestim adet olacakmışım gibi bugün belirtilerim...yine olmadı anlaşılan 😔...hiç gebelik belirtisi diyecek birşey yok☹️
Canım benım de negatıf testler dun artı medin azizligine ugradım Sanırım adete kadsr devam edecegım

Biraz daha bekleyin bakalım.Bende de test var predictor early acaba yapsam mı bugün
Bence bekle baya hatim ettim forumu boşuna adet gününü bekle dememişler 🤣 son 2 gün kala negatif gören bat günü poztif görende çok var hem yumurtlama üstünden 9 gün geçmiş gebelik olsa bile hemen göstermez testlerde

Eklentiler

• 1739959607992235192244325331508.jpg
    1739959607992235192244325331508.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 25
Bat günü olmazsam yapicam tekrar test dediğim gibi yumurtlama üstünden 9 gün geçti daha olsada belli olmaz diye düşünüyorum yoksa da hayırlısı buymuş bidaki ay artik birisi prodoctor beta 100 HCG olmadan pozitif gostermiyor demiş doğrudur belki

Bence direk gebelik belirtisi kan vermeyi düşünüyor musunuz ..birde kaset test almayı düşünüyorum hanigisini onerirsin
Yok canım testte ıkı kırmızı cizgıyı görmedıkten sonra kan da vermm yani
Artı med birde bebetıme dısındakı herhangı bır test olabılır gercı ben şimdiye kadsr bu testlerde bır sıkıntı yasamamiştım ama genelde sıkayetcı oluyor dunde bende yasadıgım gıbı

Benimde regle 7,bel ağrısı,arada kasık ağrısı,dün başım ağrıyordu bugün yok,göğüslerimde şiş ama aşırı hassas değiller

Back