• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Canım bende bugun ıkı test yaptım bırınde var bırınde yok testın hangı markaydı atarmısın testını
Awox du biri çoook ince bir silik cıktı ama 10 dk da falan kuruma mı sonuç mı bilemedimm
IMG_1033.jpeg

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …
Benim bugün belim sırtım,arada kasık ağrım,üşüme halsizlik oldu..tam da bugün akşam yemeğini zor hazırladım ve yiyemedim.Üşütmüşte olabilirim hasta olcam sanırım hiç hiç emin değilim🙏

Benim bugün belim sırtım,arada kasık ağrım,üşüme halsizlik oldu..tam da bugün akşam yemeğini zor hazırladım ve yiyemedim.Üşütmüşte olabilirim hasta olcam sanırım hiç hiç emin değilim🙏
Dün koşturmacalı bir gündü tüm gün dışardaydık sanırım bağışıklığım düşük

Gorunuyor canım zaten degerınde düşükmüş daha yeni yerlesmiş catlsma gunun hangı gündü yads adetıne kac gun vardı
Ayın 9 u uygulama göre yüksek gebe kalma ihtimalim olan gündü ilişkimde o gün oldu, suan adetime 5 gün var

Acaba döllenme flan mı oluyor vücudumda böyle etkileri var mı acaba yaaa..açık kapı aramaktan yoruldum

Yumurtlamadan sonra 7/8/9. Günlerde progesteron hormonu yükseliyormuş ve bu belirtileri o tetikliyormuş bugün yapay zeka anlattı bana :) eğer düşmezse belirtiler devam edip zaten gebelik olmuş oluyormuş, düştüğünde de belirtiler yavaş yavaş kendini adet ağrısına bırakıp regl başlarmış …

regle 1 haftam kaldı sol kasığım eğilirken de ağrıyor kendime çektiğimdede ve göğsüm elleyince ağrıyor bugün su gibi akıntım geldi belirtilerinizde var mı
Beni de aynı belirtiler vardı bugün afedersiniz gün içerisinde pembe kahve rengi sürüntü şeklinde akıntı geldi bakalım belim çok ağrıyor kasıklarım ağrıyor

Benimde kasıklarım çok ağrımaya başladı normalde böyle ağrım olmazdı.tek taraflı olsa umitleneceğim ama iki taraflı sanırım bi sıkıntı var.zaten bu ay olmicak gibi hissediyorum artık iyice ümidim azaldı

Back