- 19 Ağustos 2024
- 25
- 12
- 29
-
- Konu Sahibi uzgunkreker
Belli ettim boşanacağız dedim. Birşey de istemiyorum dedim anlaşmalı boşanalım huzursuz bi evde çocuğum doğsun istemiyorum dedim. ben yaşadım onun yaşamasını istemiyorum dedim. Ve annemde boşanmış bir kadın hemde 2 çocukla boşanıp yeni evlilik yapmış bir kadın yani boşanacağımı biliyor kendime bakacağımı biliyor ki ailem her zaman arkamda ve Allaha şükür durumları çok iyi şuan yaşadığımız ev bile annemlerin evi o da bunun farkında. Yani benim kaybedecek bişeyim yok ona bunu belli ettiğimi düşünüyorum ama bu akşam tekrar görüşeceğim ve söylicem kaybedecek bişeyim yok boşanalım dicem az daha yalvarsın iliklerine kadar hissetsin istiyorum sonra da çıkıp arkadaşlarımla görüşücem kalsın evde tek başına biraz daha düşünsün son olarak böyle yapmak istiyorum. bir daha yakalarsam kimseye sormadan onunla bile konuşmadan dava açarım celbi görüp şok geçittiririm. Ne bok yerse yer artıkÇocuğunun kendisiyle büyümesini istiyorsa ayağını denk alsın. Öyle bi belli et ki en ufak hatasında gideceğini, bir daha cesaret edemesin. Muhtemelen tekrarlayacak gözün üstünde olsun ama çaktırma, boşanma durumu olursa kanıt toplarsın.
Bebeğin sağlıkla gelir umarım
Eğer devam etme kararı aldıysanız iyi bir bedel ödetmelisin.Ağlayıp yalvarmak bedel değil yalnız.Sizsiz kalmalı,düşüneceğim deyin evden gönderin.On gün gelemesin,sana ulaşamasın.Belli ettim boşanacağız dedim. Birşey de istemiyorum dedim anlaşmalı boşanalım huzursuz bi evde çocuğum doğsun istemiyorum dedim. ben yaşadım onun yaşamasını istemiyorum dedim. Ve annemde boşanmış bir kadın hemde 2 çocukla boşanıp yeni evlilik yapmış bir kadın yani boşanacağımı biliyor kendime bakacağımı biliyor ki ailem her zaman arkamda ve Allaha şükür durumları çok iyi şuan yaşadığımız ev bile annemlerin evi o da bunun farkında. Yani benim kaybedecek bişeyim yok ona bunu belli ettiğimi düşünüyorum ama bu akşam tekrar görüşeceğim ve söylicem kaybedecek bişeyim yok boşanalım dicem az daha yalvarsın iliklerine kadar hissetsin istiyorum sonra da çıkıp arkadaşlarımla görüşücem kalsın evde tek başına biraz daha düşünsün son olarak böyle yapmak istiyorum. bir daha yakalarsam kimseye sormadan onunla bile konuşmadan dava açarım celbi görüp şok geçittiririm. Ne bok yerse yer artık
O yüzden ikisininde okutacağım öğüt vererek gerekirse yalvarıp okuyacağımAynen oyle ben evlenmesini istemiyorum . Gercekten insanlardan nefret ettim. Kadinlarin bir degeri yok bu duzende onu anladim. Hizmetcilik yapsin cocuk buyutsun sussun otursun.
Aynen bende öyle düşünüyorum kızım için bekarlık sultanlıkBir kiz evladim var yemin ederim artik buyuyunce evlenmesini istemiyorum. Boyle soysuzlar yuzunden.Gitsin okusun calissin yesin icsin gezsin. Nefret geldi evliliktende erkektende artik.
Onun parası yokki ondan dolayı korkusu olmaz ondan alabilecegim bişey yok çünkü :)
Mevzu sadece eşiniz değil ki sizin de boşanasınız yok 4 aya doğum var nereye boşanacaksınız yalandan blöf atıp affedip durmayın boşuna yüz göz olmayın görmeyin duymayın gerek yokmerhaba
ilk olarak eşimi yaklaşık 3 ay önce 2 aylık hamileyken abuk sabuk sitelere girerken yakaladım. Yakaladığım an ortalığı yıktım bir ton kavga ettim söz verdi yeminler etti bir daha izlemeyeceğim dedi maalesef bağımlıyım ama aşmaya çalışacağım dedi bende affettim. Ama 2 gün önce Arkadaşlık sitesine girdiğini fark ettim hem de faturasına yansıyan ücretten dolayı para bile yatırmış ufak bir meblağ. Tabi gene ortalığı yıktım boşanalım dedim bir daha olmayacak söz vs bir ton şey ilişkimize 1 şans daha ver son olsun bu vs vs ama ben gene affettim tek bir şart koyarak. Bir daha yaşarsak böyle bir durum anlaşmalı boşanacağının sözünü verdi gerçi inanmıyorum ama yapmacığında inanmıyorum inanmadığım için çok kötü hissediyorum. böyle bir evlilik nasıl sürer bilmiyorum 4 ay sonra çocuğumuz olacak ne yapmam gerekiyor affedemiyorum unutamıyorum en kötüsü güvenemiyorum.
Anlattıklarına göre konu sahibinin gerçekten kaybedeceği bir şey yok, arkasında ailesi de var. Doğacak bebek kocasının karnında değil ki kadının karnında, istediği zaman gider, istediği yerde doğurur.Mevzu sadece eşiniz değil ki sizin de boşanasınız yok 4 aya doğum var nereye boşanacaksınız yalandan blöf atıp affedip durmayın boşuna yüz göz olmayın görmeyin duymayın gerek yok
Canım sen niye ozaman bu adamı tutuyorsun yanında ? Adam paran için yanında duruyor resmen koy tekmeyi bekleme üçüncü hatasını bekleme boşunabir kere ben öyle bir insan değilim :) yaşadıgımız ev benim ailemin evi ben gitmem o gider Kendi iş yerim var ve Şükür paramı kazanıyorum. aslında ekonomik özgürlüğüm çok iyi rahatlıkla bir çocuga bakabilecek güçteyim aile evime gitmemem gerek yok düzenimi bile bozmam
İstediği zaman istediği yere gidip doğuracak + ailevi sorunu olmayan herhangi bir insan bu zamana kadar olanları yutmazAnlattıklarına göre konu sahibinin gerçekten kaybedeceği bir şey yok, arkasında ailesi de var. Doğacak bebek kocasının karnında değil ki kadının karnında, istediği zaman gider, istediği yerde doğurur.
Konusahibinin gerçek durumunu bilmiyorum tabi ama insan bazen eyvallahı olmasa bile yutuyor, beşareti bağlanıyor, aşk falan...İstediği zaman istediği yere gidip doğuracak + ailevi sorunu olmayan herhangi bir insan bu zamana kadar olanları yutmaz
Akıllı tvlerde internete baglanip her bir şeyi izleyebiliyorsunuz, uygulama indirip kullanabiliyorsunuzTelevizyonda ne izleyecek ki adam?