- 7 Nisan 2023
- 117
- 31
- 13
- 29
- Konu Sahibi denizperisi_
-
kendinizi böyle stres edip sürekli düşünürseniz tabi olmaz ne zaman kafanızdan atın o gün mutlaka olacakBebek isteyip 1 yıldan sonra hamile kalan var mı, nasıl dayandınız?? Artık çok geriliyorum kendimden eşimden tiksiniyorum keşke evlenmeseydim… her şeyden soğudum tüm arkadaşlarım doğuruyor. Gerçekten yoruldum sebepsizce yok olmuyo.
Herşey yolunda olsa da olmayabiliyor. Rahim filmi çektirdiniz miBilmiyorum… adetime 1 hafta kala başlıyor stres çünkü olacağımı biliyorum. Onun haricinde iyiyim aslında. Sağlıklı olsaydık 1 yıl içinde kalırdık. Bunu kabullenmek zoruma gidiyor…
4 yıl sonra oldu. Vee İnanki olmamasının tek sebebi stresBebek isteyip 1 yıldan sonra hamile kalan var mı, nasıl dayandınız?? Artık çok geriliyorum kendimden eşimden tiksiniyorum keşke evlenmeseydim… her şeyden soğudum tüm arkadaşlarım doğuruyor. Gerçekten yoruldum sebepsizce yok olmuyo.
Rahim filmi çekeli neredeyse 3 ay olacak :) onda da bir şey çıkmadı. Çekerken oradaki sağlıkçılar bununla gebeliğimin çok artacağından falan da bahsettiler ama hiçbir şey olmadı1,5 sene sonra kimyasal gebelik oldu. Sonra 1,5 sene yine birşey olmadı. Aşılama tedavisine başlayacaktık. Rahim filmi çektirdim. O ay oldu. Bence size de rahim filmi önerilmiş olması lazım artık. Onu çektirin
Ah gözünüz aydın4 yıl sonra oldu. Vee İnanki olmamasının tek sebebi stres
İnanın kolay değil çok iyi anlıyorum ben de çok daralmıştım. Kafaya takmamak mümkün değil ki. Elde değil. Bundan sonraki adım olan aşılama tedavisi ile başlayın derim. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasip olurRahim filmi çekeli neredeyse 3 ay olacak :) onda da bir şey çıkmadı. Çekerken oradaki sağlıkçılar bununla gebeliğimin çok artacağından falan da bahsettiler ama hiçbir şey olmadı
Biraz rahat olun. En güzel zaman da olur inanın.Ah gözünüz aydınbenim hayatım stres dolu. Çalışma hayatımdan başlayayım her şeye kadar. O yüzden stresse eğer asla olmaz zaten benim
Çalışıyor musunuz bilmiyorum imkanınız varsa bir işe girin kafanız biraz daha dağılır gerçekten kolay bir süreç değil inşaallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla gelsinHepinize çok teşekkür ederim. 28 yaşıma gireceğim, 48 kiloyum, eşimden sadece spermiyografi testi istendi, değerler normal çıktı. Bende de normal kan tahlili yapıldı, bir iki kez klomen kullandım sonra rahim filmi vs bir şey çıkmadı. Aşılamada genelde spermdeki sorunlarda yapılıyor diyorlar ondan da umudum yok açıkçası. Gebe kalma ihtimali normal yolla aynıymış… ne yapacağım şaşırdım, 5 6 ay sonra direk infertilite uzmanlarına gideceğim galiba tüp bebek merkezlerinde daha detaylı test yapılır belki. Gerçekten kendimi yedim bitirdim. Çok zor bir psikolojideyim
Çalışıyorum:) işim de ayrı stresli, ama işte bilemedim. Psikolojik destek alacağım galiba. Yaşamdan bir umudum kalmadı gibi hissediyorum. O kadar takıntı yaptım galiba… çok değişik bir süreçmiş bunlar :)Çalışıyor musunuz bilmiyorum imkanınız varsa bir işe girin kafanız biraz daha dağılır gerçekten kolay bir süreç değil inşaallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla gelsin
Beklenen her zaman gelmeyebiliyor bizim de 2.5 senedir olmadı. Ki sizden benden daha uzun yıllar bekleyenler de var. Bazen hiçbir sorun olmasa da olmuyor vaktini bekliyor. Eşiniz ve siz bütün kontrollerden geçtiniz mi?Bebek isteyip 1 yıldan sonra hamile kalan var mı, nasıl dayandınız?? Artık çok geriliyorum kendimden eşimden tiksiniyorum keşke evlenmeseydim… her şeyden soğudum tüm arkadaşlarım doğuruyor. Gerçekten yoruldum sebepsizce yok olmuyo.
Evet bir günü var… bana çok özel ayrıntılı testler yapılmadı, var mı bilmiyorum. Yumurtlamam normalmiş, büyümesi ve çatlaması. Kan testimdeki değerler normal, eşimin de spermiyografi testi normal. Hsg de çekileli 3 ay oldu. Tüpler de açık. Daha detaylı testler yapılıyor mu acaba?Beklenen her zaman gelmeyebiliyor bizim de 2.5 senedir olmadı. Ki sizden benden daha uzun yıllar bekleyenler de var. Bazen hiçbir sorun olmasa da olmuyor vaktini bekliyor. Eşiniz ve siz bütün kontrollerden geçtiniz mi?
Aslında geriye pek bir şey kalmamış. Bizde de öyle ama işte gününü bekliyor. Her ay insan bekliyor da bekliyor sizi çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı şekilde elde edebiliriz hamileliği.Evet bir günü var… bana çok özel ayrıntılı testler yapılmadı, var mı bilmiyorum. Yumurtlamam normalmiş, büyümesi ve çatlaması. Kan testimdeki değerler normal, eşimin de spermiyografi testi normal. Hsg de çekileli 3 ay oldu. Tüpler de açık. Daha detaylı testler yapılıyor mu acaba?
Çok teşekkür ederim, 1 yıl kendimize zaman versek aman olsa da olur olmasa da desek, adet günümüzü beklemesek gün saymasak vücudumuz da rahatlardı belki deAslında geriye pek bir şey kalmamış. Bizde de öyle ama işte gününü bekliyor. Her ay insan bekliyor da bekliyor sizi çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda sağlıklı şekilde elde edebiliriz hamileliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?