1 yıl dolmadan evliliğimden soğudum :(

işte genç kızlara hep evleneceğiniz kişiyi iyi gözlemleyin erkeklere güven olmaz derken bu tip durumlardan bahsediyoruz.
yapacağın şey her dediğine boyun eğmeyeceksin. senin de kararların olduğunu bilecek. dik durman lazım. arada boşanmakla da tehdit edebilirsin eğer seni seviyorsa gözü korkar da biraz geri çeker kendini.

Amin canım

birisi senin hakkında iyi doldurmuş. gezmeye gidelim diyince otur sen bunu hak ediyorsun demesi falan.

olabilir bende düşündüm. görümcem veya kaynanam önceliğin biziz temalı dolduruyor olabilir. eskiden çünkü yanlarında bni sever sakınır kollardı dikkat ederdi bana. şimdi bna düşündüğünü gösteren birşey derken onların suratına bakıyor. ya da demiyor. tam tersine rahat bi şekilde bna karşı gelebiliyor. ben hep derim mesela kötü de olsak en yakınına bile yannda tartışma olmasın hep ii hep ii. ama yok artık yani. onların yannda diyorum ya ben bir şey istiyorum sinirli bakıp arkasını dönüp gidiyor. bnm dediğimi yapmak zor geliyor. 3 dk sonra görümcem aynı şeyi diyor. üşenmeden gittiği yerden kalkıp gelip yapıyor. benimde istediğimi bildgi için bana da bakıp gel diyor atarlı gbi bi de lütfetmiş. bnde alındım doğal olarak çok üzüldüm şaşırdım. gelimmi yüzüne baktm anlasın istedim. bana bakıp keyfin blir diyip arkasını dönüp gitti. allah yardımcım olsun

allah yardımcın olsun canım dediğin gibi. ya iftira atılıyor ustune allah korusun bu kocan bişeye inandırılmış

Merhabalar az önce yazınızı gördüm ve şu an ki durumunuzu merak ettim. Evliliğiniz nasıl? Neler yaptınız?

Bebeğin hayırlı olsun kucağına da sağlıkla almak nasip olsun inşallah.
Eşini görmezden gel onunla plan yapma haftasonu keyfine bak.
Kahvaltı yemek iş vs sana kitliyorsa kavga etme ama yapma her seferinde.
Aldiğin maaşı eve vs kullanma biriktir. Büyük yatırım olacağı zaman da ortaya çıkar üstüne al. Bu adam bunu hakediyor. Ne yaparsa yapsın ailesiyle sen çok müdahil olma .

Görme duyma konuşma gerekmedikçe yok say . Baktın hala adam olmuyor tedirgin olmuyor cinnet geçir biraz çizik at . Sen bu adamı çekmeye mi geldin. En başında ipleri ele vermeyin bu erkekler cücük akıllı. O ipleri kullanmayı bilmiyor herseyi mahvediyorlar.

Bir abla tavsiyesi vermek istedim.
Sanırım büyük çoğunluğumuz bu ayılaşma evresinden geçiyoruz ne yazık ki..
ALLAH ıslah etsin diyorum bu şekilde yapan erkeklere..
Şuan ikiniz arasında bir güç savaşı var o güya erkek olarak kendini ispat etmeye çalışıyor.
Sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Kavga çıkarmayın ama size dayattığı her şeyi de kabul etmeyin.
Yemek yapmadığınız gün sakince acıktıysan mutfakta şunu şunu yapıp yiyebilirsin deyin.
Ailesine gitmek istediğinde tabi ki gidip görebilirsin ama ben yorgunum evimde dinleneceğim deyin.
Ayrıca maddi olarak hiç bir şeye elinizi sürmeyin.
Bunun ile ilgili tek yorum yaparsa madem ben evin kadınıyım evin sorumluluğu bende sende o zaman erkeğisin maddi sorumlulukta sende beni ilgilendirmez deyin.
Bunları sakince yapın.
Ve en önemlisi kendinizi uzak tutun.
Şimdi o ayımsı şey nasılsa evlendik elimin altında istediğimi yaparım havasında gidemez diye düşünüyor.
Ama canınıza tak ettiğinde çekmeyeceğinizi ve gidebileceğinizi bilmesi lazım o yüzden kendinizi geri çekin.
Ne oluyor diye sorarsa hayatımın bu şekilde olmasını isteyip istemediğimi sorguluyorum, evliliğimizi sorguluyorum ve düşünüyorum diye cevap verin.

Umarım odununuz yontulur ve "eş" olma vasfına erişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…