- 30 Mart 2009
- 14.393
- 64.297
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Bizi boyle bir butun olarak kabul edecek otele bence 10 kat fazla para odemeliyiz. Nuhun gemisinden hallice bu kadroyu agirlamak her babayigidin harci degil cunkuSenin minnoş oğlanlar, kedilerimiz, köpeğin, sen ve ben harika bir tatil grubu olurduk.
Villa falan kiralardık canım. Resepsiyonda o halde hayal bile edemedim bizi.Bizi boyle bir butun olarak kabul edecek otele bence 10 kat fazla para odemeliyiz. Nuhun gemisinden hallice bu kadroyu agirlamak her babayigidin harci degil cunku
Biz de vaktinde reklamlara kandık. Sonra gördük ki bebekle tatil pişmanlıkmış. İkinci gün benim dirsek içlerim, ensem, boynum tamamen kabardı. Yani terden pişik oldumMerhaba,
1 yaşındaki oğlumls ağustosta 1 haftalığına tatile gitmek istiyoruz.
Nereleri önerirsiniz?
Otel, apart, villa vs her öneriye açığım
Havuza sormayacağım bu sebeple sahil oteli arıyorum.
Denizi sıcak olsun yeter
Villa olur bakVilla falan kiralardık canım. Resepsiyonda o halde hayal bile edemedim bizi.
Bebegin yanında da seks yapabilirler kiBiz de vaktinde reklamlara kandık. Sonra gördük ki bebekle tatil pişmanlıkmış. İkinci gün benim dirsek içlerim, ensem, boynum tamamen kabardı. Yani terden pişik oldumÇok acı vericiydi. Neyse ben başıma gelenleri daha fazla anlatmadan tavsiyelere geçeyim.
Kendi park yatağınızı götürün, otel oark yataklarının kenarları leş gibi, çocuk kalkınca ağzını o kenarlara sürüyor
Odada klimanın direkt bebeğe vurmasını engellemek için park yatağı koyacağınız yeri belirleyin.
Yanınızda küçük çamaşır askılığı götürün, çoğu otelde olmuyor. Bir sürü kurutulacak kıyafet çıkıyor.
Mümkünse 1+1 Suit tutun çünkü tatilin en güzel yanı tatil seksi
Bebek için denizde de kullanacağı bir kumaş şapka alın. Denize girmeden onu suyla ıslatıp kafasına koyun. Deniz suyuyla ıslatmayın, gözleri yanar.
Odadan çıkmadan ve suya her giriş çıkışta iyice güneş kremi sürün. Sudan çıkar çıkmaz mayo bezini kurusu ile değiştirin
Kaç aylık olursa olsun bebeğin yanında öyle bir şey yapılmaz. İnşallah kimse de yapmıyordur. Hangi yüzyılda yaşıyoruzBebegin yanında da seks yapabilirler ki
Bebek sonuçta
O değil de güneş yaniklariyla sevişmek
Bı an içim sızladı
Ben yazları yanmamak için sürekli krem banyosu yapıyorum
Bilmem bana çok anormal gelmedi .Kaç aylık olursa olsun bebeğin yanında öyle bir şey yapılmaz. İnşallah kimse de yapmıyordur. Hangi yüzyılda yaşıyoruz
Biz de bebekle Antalya'ya arabayla gitmiştik, normalde araba yolculuğunu seven bebek bize kabus yaşattı resmen. Bir daha aslaİstanbuldayız
Arabayla gitmek istiyorum
Antalya yı gözüm kesmiyor
Daha önce gittim
O yol bebekle bitmez
Kesinlikle Muğla Dalyan ı tavsiye ederim bebeğim 6 aylıktı ilk gittiğimizde şimdi 3 yaşında hala aynı yere gidiyoruz .Merhaba,
Nereleri önerirsiniz?
Denizi sıcak olsun yeter
geçen yaz 1 yaşında ikiz bebeklerimle fethiye kayaköyde apart kiraladık havuz size ait olduğu için ben çok dert etmedim plajada ölüdenize gittik genelde bebeklere çok çok uygundu kum plajıda denedik heryerimiz kum oldu çok fenaydıMerhaba,
Nereleri önerirsiniz?
Denizi sıcak olsun yeter