- 3 Mayıs 2015
- 13.274
- 48.678
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Agustosta antalyada bayilirlar alisik diillerse. Bence mugla is gorur yaSıcak deniz arıyorsanız İzmir, Muğla yerine Antalya'yı tercih etmelisiniz.
Her yer olur dediğiniz siz sadece oglunuzu sakinlestirecek şeyleri biliyorsanız onları yanınıza alın, onu tedirgin edecek şeylerden uzak durun yeter. Benim oğlum ışığa hassasiyeti vardı ben hep karartma perdemi yanımda taşırdım. Ses hassasiyeti vardı asla caddeye bakan odalarda ya da gürültü ne taraftaysa kalamazdik onceliginizi böyle ayarlayın. Uyumlu bir cocuksa uyku saatlerine dikkat ettiğiniz sürece sorun yaşanmazMerhaba,
1 yaşındaki oğlumls ağustosta 1 haftalığına tatile gitmek istiyoruz.
Nereleri önerirsiniz?
Otel, apart, villa vs her öneriye açığım
Havuza sormayacağım bu sebeple sahil oteli arıyorum.
Denizi sıcak olsun yeter
İstanbuldayızSıcak deniz arıyorsanız İzmir, Muğla yerine Antalya'yı tercih etmelisiniz.
En fazla muğlaya kadar cesaretim varAgustosta antalyada bayilirlar alisik diillerse. Bence mugla is gorur ya
Didim e daha önce geldimAğustosta her yer çok sıcak vallahi
Bence sen Didim'e gel ya da İzmir Muğla
Antalya ağustosta tatil değil çile olur
Bebegi birak bi yere, sen dinlen birazEn fazla muğlaya kadar cesaretim var
Araba ve bebekle
Dilek yarimadasina da uğrayınDidim e daha önce geldim
Çok sevdim orayı
Bakayım yine
Yaaa kıyamam onaBebegi birak bi yere, sen dinlen biraz
Oraya hakimsini galibaDilek yarimadasina da uğrayın
Bebek girebilir mi emin olamadim. Ama sıcaktan da bayılabilirler bu doRu.Agustosta antalyada bayilirlar alisik diillerse. Bence mugla is gorur ya
Bosver antalyayi mugla ve cevresi guzel benceBebek girebilir mi emin olamadim. Ama sıcaktan da bayılabilirler bu doRu.
Eşim bile dayanamamıştı Ege'nin soğuk suyuna. Ki duşta da öyle kaynar kaynar yıkanan biri değil. Bebek girebilsin diye Antalya demiştim ama ben de tercihimi Ege'den yana yapardım. Bulanık ve sicak su sevmiyorum.Bosver antalyayi mugla ve cevresi guzel bence
Yalniz sanki senle ben gitcez tatile, oyle guzel sahiplendik konuyuEşim bile dayanamamıştı Ege'nin soğuk suyuna. Ki duşta da öyle kaynar kaynar yıkanan biri değil. Bebek girebilsin diye Antalya demiştim ama ben de tercihimi Ege'den yana yapardım. Bulanık ve sicak su sevmiyorum.
Ben d-marin Didim ' i seviyorum başka oteli tercih etmedim bile hiç.Oraya hakimsini galiba
Direkt otel önerisi var mı
9 aylık oğlumla gittim ev de denedik ama 2. Gittiğimde villa tuttuk gerçekten çok rahat oldu hem benim için hem bebeğim için Antalya tarafına gittik Eylül olmasına rağmen çok sıcaktı havaMerhaba,
1 yaşındaki oğlumls ağustosta 1 haftalığına tatile gitmek istiyoruz.
Nereleri önerirsiniz?
Otel, apart, villa vs her öneriye açığım
Havuza sormayacağım bu sebeple sahil oteli arıyorum.
Denizi sıcak olsun yeter
Senin minnoş oğlanlar, kedilerimiz, köpeğin, sen ve ben harika bir tatil grubu olurduk.Yalniz sanki senle ben gitcez tatile, oyle guzel sahiplendik konuyu