- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi damlardvayz
-
Beni o kadar kirdin ki kendimden utanıyorum şuan böyle bir konu açtığım için ama şunu bilmeni isterim ben yavrumu kullanarak duygu sömürüsü felan yapmam birgün gelirde benim durumuna düşerse o zaman anlarsın beniArkadaşım ben dediklerimden vazgeçtim. Sen diğer torpiklerde aradığın fantezi geceliklerin parasıyla almalısın bebek kıyafetlerini!!!
Burada sana önerilenleri de beğenmiyorsun. Biri çıksın da marka kıyafetleri hayrına versin diye duygu sömürüsü yapıyorsun. Bari belediyeden uzak dur da gerçek ihtiyac sahipleri faydalansın!
Siz Allah rizasi icin yapmissiniz Allaha havale edin bu sitede iyi niyeti suistimal edenler var hakikaten size katiliyorumYine ve her zamanki gibi iyi niyetimin kurbani oldum.hanimefendinin dursutlugune inandim,bir yardimim dokunsun istedim.kendisini bu platformda savundum.ogluna istesigi her cesit kiyafeti hazirladim yikadim utuledim.kenidisine defalarca sordum yikayip hazirliyorum o zaman diye .tamam dedi.bir iyilik yapmamnin sevinciyle gece yarisi kalkip camasirlari astim.resimlerini cekip bayana gonderdim.ama bayan mesajlarimi gorup cevap verme zahmetinde bile bulunmadi.her defasinda mesajimi okudu ve cikti.iste bunlar kiyafetler daha da var onlar kurumadi diye mesajlar yazdim.okudu ve yine cikti..aptal gibi hissettim kendimi.zorla yardim yapmaya calisan biri..en azindan almiycam kusura bakmyin diye bir mesaj bile yeterliydi.kargoya gidicem diye isyerinden izin aldim falan falann...anlayacaginiz arkadaslar bu devirde insan iyilik yapamiyor..zorlada olsa olmuyor...
Bu mesaji okuyacaginiza eminim ve lutfen numarami silin, bir daha da karsima cikmayin..
Canım yaa ben sana diyecektim, burada daha önce çok böyle şeyler oldu, görmeden yardım etme diye ama diyemedim. Acaba mı dedim ama yine aynı çıktıYine ve her zamanki gibi iyi niyetimin kurbani oldum.hanimefendinin dursutlugune inandim,bir yardimim dokunsun istedim.kendisini bu platformda savundum.ogluna istesigi her cesit kiyafeti hazirladim yikadim utuledim.kenidisine defalarca sordum yikayip hazirliyorum o zaman diye .tamam dedi.bir iyilik yapmamnin sevinciyle gece yarisi kalkip camasirlari astim.resimlerini cekip bayana gonderdim.ama bayan mesajlarimi gorup cevap verme zahmetinde bile bulunmadi.her defasinda mesajimi okudu ve cikti.iste bunlar kiyafetler daha da var onlar kurumadi diye mesajlar yazdim.okudu ve yine cikti..aptal gibi hissettim kendimi.zorla yardim yapmaya calisan biri..en azindan almiycam kusura bakmyin diye bir mesaj bile yeterliydi.kargoya gidicem diye isyerinden izin aldim falan falann...anlayacaginiz arkadaslar bu devirde insan iyilik yapamiyor..zorlada olsa olmuyor...
Bu mesaji okuyacaginiza eminim ve lutfen numarami silin, bir daha da karsima cikmayin..
İyiniyetimin sönürülmesi durumuna yakın zamanda ben de düşmüştüm. O günden beri tanımadığım kimselere yardım etmeme kararı aldım. Ben ürünleri aradım , buldum buradan birkaç kişiye sordum parasını verdim sözde ihtiyacı olan üyeye kargolandı.bir kaç hafta sonra satın alarak gönderdiğim kıyafetleri satmaya çalışırken gördüm.yönetimin yardım konusundaki net tavrına aldatılınca hak verdim.Yine ve her zamanki gibi iyi niyetimin kurbani oldum.hanimefendinin dursutlugune inandim,bir yardimim dokunsun istedim.kendisini bu platformda savundum.ogluna istesigi her cesit kiyafeti hazirladim yikadim utuledim.kenidisine defalarca sordum yikayip hazirliyorum o zaman diye .tamam dedi.bir iyilik yapmamnin sevinciyle gece yarisi kalkip camasirlari astim.resimlerini cekip bayana gonderdim.ama bayan mesajlarimi gorup cevap verme zahmetinde bile bulunmadi.her defasinda mesajimi okudu ve cikti.iste bunlar kiyafetler daha da var onlar kurumadi diye mesajlar yazdim.okudu ve yine cikti..aptal gibi hissettim kendimi.zorla yardim yapmaya calisan biri..en azindan almiycam kusura bakmyin diye bir mesaj bile yeterliydi.kargoya gidicem diye isyerinden izin aldim falan falann...anlayacaginiz arkadaslar bu devirde insan iyilik yapamiyor..zorlada olsa olmuyor...
Allah razı olsun canımBoylelikle samimiyetinizi gostermis oldunuz.sikintili bir surec yasandi.ama oglunuzun serum baglanmis resimlerini gordukten sonra dayanamazdim zaten..yinede hazirladigim ve bulabildigim herseyi gonderdim size.ve begendiginize cok sevindim..gule gule kullansin oglusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?