Bebek İkinci El 1 yasında ogluma uygun fiyata kıyafet arıyorum lütfen yardımcı olun

Arkadaşım ben dediklerimden vazgeçtim. Sen diğer torpiklerde aradığın fantezi geceliklerin parasıyla almalısın bebek kıyafetlerini!!!

Burada sana önerilenleri de beğenmiyorsun. Biri çıksın da marka kıyafetleri hayrına versin diye duygu sömürüsü yapıyorsun. Bari belediyeden uzak dur da gerçek ihtiyac sahipleri faydalansın!

Ben hanimefendinin durustlugune inanip elimdeki kiyafetleri uygun fiyatla vermek icin anlastim..ama bilemiyorum bir yardimim dokunsun istedim durumunu anlatinca.hanimefendiye soz verdim gondericem..fantezi gecelik olayi nedir anlayamadim

Ben biriyle anlastim evet ben o konuyada bir açıklık getireyim kızlar beğenmemesi gibi bir durumum yok ayrıca bedavada istemiyorum kimseden birşey fantazi gecelik durumunuda anlatayım 10 şubat eşim ve benim evlilik yıldönümünü ilk önce ona bir sürpriz yapmak için böyle bir araştırma yaptım ama daha sonra Vazgeçtim bebeğinin daha çok ihtiyacı olduğunu dusundum zaten o gecelikler bana pahalı geldiği için kimseyle de anlamadım arkadaşlar lütfen birşeyler bilmeden yanlış konuşmayı bana sorabilirsiniz

Ayrıca belediyeye gittim ama vermiyorlar neden yalan söyleyeyim ki verselerdi keşke param cebimde kalırdı belki o zaman kendim için birşey alabilirdim eğer benim amacım duygu sömürüsü yapmak olsaydı bunu burda yapmazdim dilenirdim

Beni o kadar kirdin ki kendimden utanıyorum şuan böyle bir konu açtığım için ama şunu bilmeni isterim ben yavrumu kullanarak duygu sömürüsü felan yapmam birgün gelirde benim durumuna düşerse o zaman anlarsın beni

Ya kimse evladini kullanark duygu somurusu yapmaz bende buna inaniyorum.hanimefendi parada veriyor ayrica sadece gonderen insanin vicdanina kalmis gerisi.lutfen uzatmayalim.hepimizin evladi var.ben bayana inandim..

Tesekkur ederim ama dediğim gibi lütfen paramla eşdeğer olan şeyleri gönder ben çok üzgünüm bu konumda olduğum için

Yine ve her zamanki gibi iyi niyetimin kurbani oldum.hanimefendinin dursutlugune inandim,bir yardimim dokunsun istedim.kendisini bu platformda savundum.ogluna istesigi her cesit kiyafeti hazirladim yikadim utuledim.kenidisine defalarca sordum yikayip hazirliyorum o zaman diye .tamam dedi.bir iyilik yapmamnin sevinciyle gece yarisi kalkip camasirlari astim.resimlerini cekip bayana gonderdim.ama bayan mesajlarimi gorup cevap verme zahmetinde bile bulunmadi.her defasinda mesajimi okudu ve cikti.iste bunlar kiyafetler daha da var onlar kurumadi diye mesajlar yazdim.okudu ve yine cikti..aptal gibi hissettim kendimi.zorla yardim yapmaya calisan biri..en azindan almiycam kusura bakmyin diye bir mesaj bile yeterliydi.kargoya gidicem diye isyerinden izin aldim falan falann...anlayacaginiz arkadaslar bu devirde insan iyilik yapamiyor..zorlada olsa olmuyor...
Bu mesaji okuyacaginiza eminim ve lutfen numarami silin, bir daha da karsima cikmayin..

Siz Allah rizasi icin yapmissiniz Allaha havale edin bu sitede iyi niyeti suistimal edenler var hakikaten size katiliyorum

Canım yaa ben sana diyecektim, burada daha önce çok böyle şeyler oldu, görmeden yardım etme diye ama diyemedim. Acaba mı dedim ama yine aynı çıktı

biz seninle benm konumda konusmustuk buradakı konunu ve ıhtıyacım var ama sadece 43tlm var yazını gorunce cok uzulmustum acaba ne yapabılırım kım var tanıdık erkek cocugu olan ıstıyım dıye dsunmustum ama bu yazılnlr hıc hos degıl oglunuzun resmnı profılden kaldrn bnce szı tanıynlar olablr ve almyacaksanz paranzı baska bıseye verdysenız yda bgnmdysenız de keske soyleseydnz burya bgnde grmıssnz ama cvp vermysnz lutfen hklı bı sebebnz varsda syleyn burada brdaha ıhtıycı olan ınsanlrada baska gozle bakmayalm

İyiniyetimin sönürülmesi durumuna yakın zamanda ben de düşmüştüm. O günden beri tanımadığım kimselere yardım etmeme kararı aldım. Ben ürünleri aradım , buldum buradan birkaç kişiye sordum parasını verdim sözde ihtiyacı olan üyeye kargolandı.bir kaç hafta sonra satın alarak gönderdiğim kıyafetleri satmaya çalışırken gördüm.yönetimin yardım konusundaki net tavrına aldatılınca hak verdim.
Geçmiş olsun size de.

Tesadüfen okudum.
Benim de 13 aylık oğlum var yaşıtlarına göre iri 2-3 yaş giyiyor. Onunkilerden gönderiyim diye düşündüm.eskimeden yenisini alıyorum sonuçta
Mesajların sonu böyle bitince ben bile üzüldüm. İyi niyet her zaman yerini bulmuyor maalesef

Arkadaşa bende özelden resim yükledim birsuru resim attim bazilari sifir 10 20 tl civarlariydi bazilar kullanlmis 5 er tlydi cogunlugu bana cok fazla fiyatlari yazdi ama hepsde temz kullanlms pantln gmlek kazak vs .
Aslnda bende dusundum ihtyci varsa kargyu ödesin yollim diye snra vazgectm kiyafet knsnda dilim.yandi hep cnkü allah byük iste.
Bikersnde birine hayrina kargosunu öde yollm dedim tamam dedi yolladm almamis kargoyu geri geldi 7.5 lira kargo ödedik bizim kiyafetler gezip geldi :)
Snra bana kbkma bidaha yolla ddi yollamadim salakmiym bdha kargo ödycem durduk yerde kargo parasi verdim .
Bikac defada birilerne verdim burun kivrdilar kmseye iylik yaramaz dedim
Smdi satyrm sattgm kisilerden hcde sikayet almadm hep memnuniyetlerni dile getrdiler.
Hem onlarn hem benm ihtycm grúlüyo en iyisi byle kimsye iyilik yaramiyor cidden.
Byleleri yüznden gercek ihtyac sahpleride ön yargi ile karsilaniyor.

Arkadaşlar yaptığınız yorumlara hak veriyorum çünkü birbirimizi tanımıyoruz nasıl bir insan olduğumuzu bilmiyoruz ben bir şeye tamam dersem tamamdır ayckr hanımla da anlattığımız gibi devam ediyor yarın ben parayı yatiricam hanfendide kargoya vericem ewet hanım efendi ile iki gün diyaloğunu koptu ama geçerli sebebim vardı bebeğinin ateşi çıkıp duruyordu hastaneye goturdugumuzde kanında enfeksiyon olduğunu öğrendik ve iki gün hastanede yattik hastaneden çıktığımızda hanfendide ile iletişime geçtim ve sorunu cozduk hatta beni tanımadığını bu nedenle bana inanmayacaginizi bildiğim için bebegime serum takılan elinin ve ayağının fotoğrafını da çekip gönderdim hanım efendiye de sorabilirsiniz ve benim telefonun bozulduğu için eşimin tel numarasından whatsap'indan konuşuyorduk biz hastanede yatarken eşim attığı mesajları okuyup cevap vermemis bu yüzden beni yanlış anlamış.
Herkeze tesekkur ederim başka bir sorunuz olursa cevaplayabilirim ama şunu bilmeni isterim ben bedava birşey hiç bir zaman istemedim ve para biriktirdiğim surece ve bi aksilik çıkmadığı surece burda benimle alışveriş yapmak isteyenlerle alışveriş yapicam diyeceklerin bu kadar
İYİ GECELER

İyi geceler kargoyu bugün teslim aldım bir çok şey göndermişsin oyuncak bile çok tesekkur ederim bazıları büyük ama seneye kışın olur diye dusunuyorum yazlık olanlarda bu yaz kesin olur hepsi tertemiz allah senden razı olsun canım herşey gönlünce olsun

Boylelikle samimiyetinizi gostermis oldunuz.sikintili bir surec yasandi.ama oglunuzun serum baglanmis resimlerini gordukten sonra dayanamazdim zaten..yinede hazirladigim ve bulabildigim herseyi gonderdim size.ve begendiginize cok sevindim..gule gule kullansin oglusunuz..

Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…