• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşında bebeğim gözüne çamaşır suyu girdi

Asdfgas

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4
1
16
28
şu an nasıl oldu nasıl bitti o kadar detaya girip uzun uzun anlatamicam ama kısaca şöyle. Kızım 1 yaşında gözüne iki damla felan çamaşır suyu girdi gözü kipkirmizi oldu baya küçüldü felan neyse bizim burdaki devlet hastanesi baya sıkıntılı diye hemde zaman kaybetmeyelim diye özele gittik bebeğim aynı zamanda grip. Neyse gözüne felan hiç bakmadım sırtını dinledi felan ya grip olduğunu ben biliyorum zaten gözüne bakın dedim oda çocuk doktoru değilmiş bakamadi bebeğim de çok ağlamaya başlayınca eve geldik. Gözüne bir şey olmusmudur ya. ya da ne olur acaba gözüne bir şey olur mu bu gece mecbur yaticak böyle eşim başka hastaneye de götürmedi. Gözüne neler olabilir

şu an nasıl oldu nasıl bitti o kadar detaya girip uzun uzun anlatamicam ama kısaca şöyle. Kızım 1 yaşında gözüne iki damla felan çamaşır suyu girdi gözü kipkirmizi oldu baya küçüldü felan neyse bizim burdaki devlet hastanesi baya sıkıntılı diye hemde zaman kaybetmeyelim diye özele gittik bebeğim aynı zamanda grip. Neyse gözüne felan hiç bakmadım sırtını dinledi felan ya grip olduğunu ben biliyorum zaten gözüne bakın dedim oda çocuk doktoru değilmiş bakamadi bebeğim de çok ağlamaya başlayınca eve geldik. Gözüne bir şey olmusmudur ya. ya da ne olur acaba gözüne bir şey olur mu bu gece mecbur yaticak böyle eşim başka hastaneye de götürmedi. Gözüne neler olabilir
Göz doltoruna goturseniz🤷‍♀️
Evinizde goz yikama ilaciniz varsa onunla pamuk esligiyle temizleyin belki iyi gelir yanlis birseyde soylemek istemiyorum

Nasıl yani götürdüğünüz doktor gözüne falan bakmadı derken ilgilenmedi mi

Bol su ile yıkamaktan başka çare yok benimkininde gözüne bulaşık tableti patladı baya acıyor diye ağladı göz kapaklarını açık tutup gerdirip yıkadım bol bol bir şey olmadı ama olanda var belirti veriyor zaten olunca geçmeyen şişlik kızarıklık akıntı vs

Şaka mısınız siz ya? Göz bu ihmal edilir mi? Kör de kalabilir çocuk. Hemen acile gidin baksınlar gözüne. Belki damla vermesi gerekiyor doktorun.
Çamaşır suyuna bu tip temaslarda zehir hattını arayın diyorlar o kadar önemli bir durum bu.

Özel hastanenin aciline gittik akşam olduğu için oda çocuk doktoru değilmiş göz doktoru da yokmuş hiç bakmadi bile gözüne başka yere gidin dedi

Eklentiler

• IMG_8665.jpeg
    IMG_8665.jpeg
    136,7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_8664.png
    IMG_8664.png
    110,7 KB · Görüntüleme: 19
Bol suyla yıkayın. Eşinizi ikna edip göz doktoru olan bi yere gidin.

Benim gözüme de kaçmıştı çok sızladı, bol su ile yıkadım, biraz kızardı sonra geçti, lakin kızım söz konusu olsa kesinlikle acile giderdim...

Nerede yaşıyorsunuz Beyoğlu göz eğitim araştırma hastanesinde acil bölümü var açık oluyor çok geçmiş olsun

Back