Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir akrabamin cocugu icin doktorla gorustuklerinde 1 yas sonrasi icin isme tepki vermemenin opsiyonel olmayacagini goz temasinin opsiyonel olmayacagini soylemisti. Biri size seslendiginde refleks olaral bakarmissiniz. Bunun eksikligi incelenmeli demisti. O yuzden bir cocuk hekimine danismanizda fayda var
Aylar sonra sırf bu bilginin doğru olmadığını söylemek için hortlattım konumu oğlum şu an 20 aylık. 13 aylıkken Götürdüğümüz psikiyatr doğru olmadığını söylemişti her çağrıldığında bakmayabilirmiş bebekler bir şeyle uğraşırken dikkati bir yerde iken seslenmeyin dedi. İsme tepkinin “opsiyonel olmayacağını” söylemeniz içimi kemirmişti randevuya kadar başka annelerin de içini kemirmesin diye güncelleme ihtiyacı hissettim
Aylar sonra sırf bu bilginin doğru olmadığını söylemek için hortlattım konumu oğlum şu an 20 aylık. 13 aylıkken Götürdüğümüz psikiyatr doğru olmadığını söylemişti her çağrıldığında bakmayabilirmiş bebekler bir şeyle uğraşırken dikkati bir yerde iken seslenmeyin dedi. İsme tepkinin “opsiyonel olmayacağını” söylemeniz içimi kemirmişti randevuya kadar başka annelerin de içini kemirmesin diye güncelleme ihtiyacı hissettim